Beoordelingen Dragonheart

Dieptriest
1 11111

Bezoekdatum: 2 april 2019

Datum beoordeling: 2 april 2019

Reisgezelschap: met een groep

Wij hadden hier een bruiloft. Ondanks bezoekjes aan de locatie, reservering en telefonisch nogmaals bevestigen was er niemand op de locatie! Eigenaar dacht dat het op een andere dag was... We stonden buiten in de regen en alles was op slot. Bruidspaar in tranen natuurlijk! Ze hadden hier ook foto's willen maken met de gasten, maar dat is dus ook niet gebeurd. Door de fout van de eigenaar is hun dag in de soep gelopen!

Beoordeling gegeven door Tamara.

slecht erg bagger
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 20-01-2018

Datum beoordeling: 6 februari 2018

Reisgezelschap: met vrienden

De winkel was leuk, maar de eigenaar wist niet wat hij verkocht. Mooie verhalen, maar katoen en polyester kenden de vikingen toch echie niet. Uilen waren mooi om te zien, alleen veels te kleine kooitjes.

Beoordeling gegeven door Dirk.

Leuke Intressante winkel
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Vaak

Datum beoordeling: 7 mei 2017

Reisgezelschap: met partner

Super leuke winkel met leuke mensen. Steeds nieuwe spullen en ze hebben kennis van wat ze verkopen. Ook hebben ze een passie voor de uilen en weten hoe ze voor ze moeten zorgen.

Beoordeling gegeven door Iris.

slecht en duur
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 6-7-2013

Datum beoordeling: 10 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De winkel was erg duur en hij had geen verstand van wat hij verkocht. De vikingen die er waren... waren middeleeuws en erg fout. (blauw is een dure kleur en kenden alleen de echt machtigen) daarnaast erg ongeintereseerde mensen en waren meer met zichzelf bezig. Of je dingen aansmeren. Daarnaast was er 1 viking (Sander als ik die naam goed heb die erg veel vloekte)

Beoordeling gegeven door Marianne.

teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: eind februari 2013

Datum beoordeling: 1 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Paar keer geweest, omdat ik in de buurt woon. Maar valt erg tegen... mooie lokatie en kan veel belovend worden. Maar de eigenaar is meer gericht op de verkoop dan goede informatie te geven. Uilen mooi om te zien, maar erg klein hokje. Vikingen die er waren zeer gedemotiveerd. Sprak met een zekere Marianne, maar kwam negatief en haast beledigend over.

Beoordeling gegeven door Van der Groef.