Beoordelingen De Waarbeek

Redelijk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 14 oktober 2017

Datum beoordeling: 16 oktober 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen hebben zich goed vermaakt. Een aantal minpunten zijn: het is er belachelijk duur eten en drinken. Ik was 16 euro kwijt voor 3 saucijzebroodjes en 2 blikjes frisdrank. Voor hygiene een vette onvoldoende. Toiletten mogen tussendoor vaker een schoonmaakbeurt krijgen. De vloer was nat van de urine.

Beoordeling gegeven door Jan.

Helemaal prima!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2016

Datum beoordeling: 24 juli 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Lekker gemoedelijk park, nostalgische attracties in een niet overstrak ingerichte omgeving. Heerlijk jaren 70 gevoel. De prijzen zijn prima en het personeel was vriendelijk en hulpvaardig. De animator gaf een show waar de kinderen heerlijk van hebben genoten. Na afloop prima gegeten en lekker verwend in het restaurant. Als je Disney verwacht dan heb je idd niet het juiste park te pakken, maar ik kan niet anders zeggen dat ik me prima vermaakt heb en dat de kinderen graag nog eens terug komen. Aangezien ik zelf al meer dan 25 jaar tussen attracties en shows werk, ben ik niet zo heel snel onder de indruk, maar we hebben echt een hele gezellige dag gehad. Dank jullie wel!!!

Beoordeling gegeven door Jan Willem.

Nostalgisch, Vriendelijk, Leuk.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-7-2016

Datum beoordeling: 27 juli 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag met mijn Dochter bij de Waarbeek geweest en was erg leuk, zeker omdat ik er als kind " vroeger " zelf ook heenging met mijn Ouders en Zus. Niet veel veranderd en een aantal nieuwe attrakties erbij, maar blijft een heerlijk dagje uit! Mijn Dochter was gevallen en ze mocht gelijk mee voor 1 pleister en 1 extra voor het geval dat de andere eraf zou vallen, dus super personeel. Bedankt voor de leuke en gezellige dag en tot snel maar weer. Groeten Robert.

Beoordeling gegeven door N.N..

matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 8-8 -2013

Datum beoordeling: 10 augustus 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Alles zit op elkaar gedrukt het lijkt net de kermis ook doordat de atracties verouderd zijn of aandoen ,onze oudste van 8 vond er te weinig uitdaging alleen de rodel- de kabelbaan en de botsauto,s boeiden hem alleen reden die wel wat langzaam en 3 euro vragen voor aquabal is wel wat te veel van het goede. Het park is een geschikt uitje voor een halve dag zeker met wat oudere kinderen !!!!!!!

Beoordeling gegeven door yn oprjuchte fries.

matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 7-8-2013

Datum beoordeling: 8 augustus 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

net een kermis voor de wat oudere kinderen die van een uitdaging houden is er weigig. Waren wel dingen maar in vergelijking met Drouwenerzand was dit te duur

Beoordeling gegeven door de vries.

leuke dag
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-05-2013

Datum beoordeling: 27 mei 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

fijne dag gehad met de kinderen en opa en oma. leuk en betaalbaar.

Beoordeling gegeven door fam Kotten.

Reactie op fake
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: december

Datum beoordeling: 9 april 2013

Reisgezelschap: alleenreizend

Geachte mevrouw Louise, Wij hebben uw reactie via deze site mogen ontvangen. Het spijt ons dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Wilt u contact met ons opnemen via info@waarbeek.nl om te kijken naar een oplossing? Uw opmerking dat wij zelf reacties toevoegen is ons onbekend en onderschrijven wij dan ook niet. met vriendelijke groet het management

Beoordeling gegeven door management familie pretpark de waarbeek.

fake
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: december

Datum beoordeling: 10 februari 2013

Reisgezelschap: met een groep

de meeste revieuws zijn gegeven door de eigenaren zelf ,als er iets negatiefs te melden is breien hun het met een foute naam wel weer recht jammer dat je zo overeind moet blijven

Beoordeling gegeven door louise.

echt leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-12-2012

Datum beoordeling: 22 december 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

wij zijn naar de winterwaarbeek geweest. leuk aangekleed en gezellig. openvuur met mars mellows (gratis) ook hadden ze snert en on je in een grote open sneeuwbol.

Beoordeling gegeven door hans/ angela en de kids.

leuke dag uit
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: div bezoeken in juli en aug

Datum beoordeling: 22 september 2012

Reisgezelschap: gezin

@jolanda, wij zijn dit seizoen 3 x bij de waarbeek geweest en vinden het helemaal niet duur. 10 euro voor dit park is echt zeer netjes. En als je een beetje oplet kun je via internet ook nog met korting naar binnen. ook de horeca prijzen zijn normaal. Ze moeten natuurlijk wel iets kunnen verdienen daar. De kids hebben van ons echt een paar leuke dagen daar gehad. Dus zou reactie is echt overtrokken. Je opmerking wbt de toiletten deel ik met je echter als je dit aangeeft word er direct werk van gemaakt. Ik vind de prijs/ kwaliteit zeer goed. en service netjes.

Beoordeling gegeven door annet en peter.

goedkoop?
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: augusus

Datum beoordeling: 12 september 2012

Reisgezelschap: gezin

wat is goedkoop10 euro?plus parkeer geld duur snoep? patat die zo vet is dat je er bijna ziek van wordt,wc`s die je tegemoet stinkenop tv mag je overal in op het park aan gekomen ben je overal te zwaar voor

Beoordeling gegeven door jolande.

Gezellige dag
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31-08-2012

Datum beoordeling: 3 september 2012

Reisgezelschap: met een groep

Ook wij zijn bij de waarbeek geweest. Leuk personeel die tof omgaan met ze. Er waren veel wespen maar alle medewerkers hadden een spray tegen wespen die goed hielp. Top service noem ik dat! Alleen het pannenkoeken huis naast de waarbeek bij de buren viel ons erg tegen absoluut geen service. Alleen maar klagen. Maar goed dat deed niks af van dagje waarbeek kinds gebben nl genoten

Beoordeling gegeven door Ten hoppe.

leuke dag maar heuse wespenplaag
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29-08-2012

Datum beoordeling: 29 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Lekkere dag in de waarbeek gehad, heerlijk weer, leuke maar wel veel verouderde attracties, helaas sommige attracties dicht of bestuurd door 1 persoon. En enorm veel wespen een echte wespenplaag daar moeten ze wel wat aan doen

Beoordeling gegeven door Verhulst.

Superdag!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-08-2012

Datum beoordeling: 27 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heerlijke plek voor een geslaagde familiedag!!! Wij hebben genoten van dit fantastisch opgeknapte park!

Beoordeling gegeven door Riekie.

leuke dag
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20--8-2012

Datum beoordeling: 20 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

heb vandaag met mijn gezin een hele leuke dag beleeft in de waarbeek. Er is veel te doen voor de kinderen. ook vond ik het personeel erg vriendelijke en het is nog eens betaalbaar ook. Echt een aanrader voor een gezellige dag.

Beoordeling gegeven door T. Mulder.

super dag
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-08-12

Datum beoordeling: 20 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Vandaag bij de waarbeek bezocht met mijn gezin. De kinderen hebben zich goed vermaakt en wij als ouder hebben heerlijk vertoefd in de schaduw van de vele bomen die het park rijk is. Zeer gast vriendelijke medewerkers en zeer betaalbaar.

Beoordeling gegeven door Kees.

Super dag
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-08-2012

Datum beoordeling: 20 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Met het hele gezin naar de waarbeek in hengelo geweest. De kinder hebben zich super vermaakt en wij als ouders hebben lekker vertoefd in de schaduw van de vele bomen. Zeer gast vriendelijk personeel en zeer betaalbaar.

Beoordeling gegeven door Kees.

minder
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 15 augustus 2012

Datum beoordeling: 15 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Hoewel het natuurlijk niet duur is, viel ons bezoekje aan de waarbeek een beetje tegen. De medewerkers lopen er met een lang gezicht rond, er straalt weinig vrolijks vanaf. De stoeltjes waar we op wilden gaan zitten om wat te eten, hebben we eerst grondig met een doek schoon moeten poetsen, ze waren zwart van het stof en zand. De muziek die vlakbij het springkussen uit de luidsprekers galmde was niet kindvriendelijk, hoorde meer thuis in een cafe, tijdens carnaval. Een aantal atracties kunnen wel een restauratie gebruiken en ook de wc's zijn niet om over naar huis te schrijven. Als ouders/begeleiders moet je ook het volle pond betalen, maar in veel van de attracties kan je niet ( te veel gewicht e.d. ) Kortom, best een aantal punten van kritiek. De grootste misser vonden wij echt de manier waarop het personeel zich gedraagd, chagerijnig en ongeinterreseerd...jammer...

Beoordeling gegeven door marjon klomp.

Leuk voor een paar uurtjes
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Augustus 2012

Datum beoordeling: 10 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk voor kleine kinderen (tot 6-7 jaar) Wel veel verouderd maar voor een uurtje of 3 erg leuk.

Beoordeling gegeven door Annalies.

leuk en wel veilig juist
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-5-2012

Datum beoordeling: 8 juni 2012

Reisgezelschap: met partner

wij hebben het park ook bezocht en het juist een leuk en fijn park gevonden. het personeel gaat leuk met de kinderen om en heel veilig met alle instructies om waar ze op moeten letten. ook als er iets niet lukt dan helpen ze netjes de kinderen hoe het wel moet. ook mijn gehandicapte zoon daar zijn ze heel professioneel mee omgegaan. En dat vind ik knap omdat het ook jonge mensen zijn. Al waren er ook oudere werknemers aanwezig op het park. ook dat is een fijn idee.

Beoordeling gegeven door Hilke en Martin.

leuk dagje uit
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7-6-2012

Datum beoordeling: 8 juni 2012

Reisgezelschap: met een groep

ontzettend gezellige familie dag gehad in de waarbeek. personeel heel fijn en gezellig. met zn alle een softijsje gegeten was echt net als vroeger met het gezin uit.

Beoordeling gegeven door ans en hans.

top dag
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8-6-2012

Datum beoordeling: 8 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

echt leuke dag gehad, met de kids veilig en fijn gespeeld. personeel is zo ontzettend leuk met de kinderen. gaan grappig om. patat en entree allemaal beste betaalbaar.

Beoordeling gegeven door tanja.

super leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6-6-2012

Datum beoordeling: 8 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

wij hebben een top dag gehad met onze kids. leuk vriendelijk en ook nog eens betaalbaar!

Beoordeling gegeven door anja en theo en de kids.

niet veilig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 28-052012

Datum beoordeling: 1 juni 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

we wilden een hele dag blijven we waren met 8 personen waarvan 3 hele kleine kindern van ongeveer 4 en twee wat oudere van 12,onze jongste werd door een jufrouw in tuinbroek in de zweefmolen gezet bleek dat ze niet eens vast zat e ze wou het ding niet stop zetten,ook dat apparaat wat er naast stond met die parasolletjes die bakjes klapperde heen en weer en ineens vloog er een bout af mijn man raapte hem op en vroeg hoe dat kon er werd verhaal gehaald over de portofoon en zonder dat er actie ondernome werd werd er gezegd tja dat kwam wel eens voor maar hij draaide toch nog dus zal het wel niet van belang zijn geweest ERG SLECHT en omdat we ver moesten reizen wilden we eten nou dat hadden we ook maar beter kunnen laten.op de borden stond wel dat het park gekeurd was maar dat was van 2004 of zo nou lekker

Beoordeling gegeven door susanne.

leuk voor kinderen t/m 8 jaar
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2-5-2012

Datum beoordeling: 4 mei 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Let op de overvolle prullenbakken Het nodigt uit om ook de rommel er naast te gooien De dame die de kinderdisco verzorgde deed het er leuk. complimenten

Beoordeling gegeven door Rita Oude Lohuis.

Matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 12-04-2012

Datum beoordeling: 15 april 2012

Reisgezelschap: met vrienden

oud met een likje verf,we kennen het park van andere jaren wat echt opvalt het is hier en daar snel geverft en wat nieuwe doeken maar verder zit er niet echt een verbetering ,het wordt opgelapt maar niet echt verbeterd

Beoordeling gegeven door dennis o roelink.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 april 2012

Datum beoordeling: 15 april 2012

Reisgezelschap: met een groep

Wij zijn met het kinderfeestje van mijn zoontje 9 jaar naar de waarbeek geweest, het was een groot succes! ze hebben zich ontzettend vermaakt en we gingen volgens hun nog te vroeg naar huis, voordeel voor ons was dat het die middag lekker rustig was en dat de kids eigenlijk nergens hoefde te wachten, ze konden soms gewoon blijven zitten!

Beoordeling gegeven door Christiaan.

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2011

Datum beoordeling: 16 oktober 2011

Reisgezelschap: met een groep

een leuk park met wel een paar minpunten,inderdaad de toiletten zijn vreselijk,en de patat is inderdaad niet om naar huis te schrijven.wel leuke parkmedewerkers ,fijn dat er wat oudere medewerkers zijn als aanspreek punt.jammer van de gokhal bijna alles was leeg en/of kapot.een aandachtspuntje voor komend seisoen?

Beoordeling gegeven door sanne de rijk.

super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 okt

Datum beoordeling: 2 oktober 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

vandaag met onze kids naar het park geweest erg gezellig prima personeel vriendelijk ook naar de kids toe. tis oud allemaal, maar voor die prijs een top dag gehad

Beoordeling gegeven door renske en erik en kids.

Dagje Waarbeek
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10-8-2011

Datum beoordeling: 10 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn vandaag naar de Waarbeek geweest en hoewel de attractie oud zijn, heeft onze dochter het ontzettend naar haar zin gehad! De grootte van het park is prima voor de leeftijd van de kinderen waar het voor bestemd is. Minpuntjes zijn de WC's. Wel netjes bijgehouden, misschien maar veel te weinig. slechts 3 dames wc's en 2 heren plus een aantal pisbakken. En dit voor het gehele park, heb regelmatig mijn tijd dus staan te verdoen in de rij bij de wc. Beetje jammer. 2e minpunt is de hoeveel heid patat die je krijgt voor 2,30, slechts een klein bodempje en nog voorgebakken (dus opgewarmde vette) patat. Al met al een leuk park voor weinig geld en blije kinderen weer mee naar huis! Een aanrader om een keer heen te gaan.

Beoordeling gegeven door ilona.

Redelijk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 8 juli 2011

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel spullen zijn aan onderhoud toe...het was wachtten op een medewerker (erg vriendelijk) omdat ze per persoon 2 attracties moesten bedienen. Speelhal mag de naam niet hebben...dat moest echt vreselijk veranderen. Snoep etc..veels te duur..

Beoordeling gegeven door M.Diepeveen.

cool
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: half juni

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

We waren in Hengelo met de 2 kleinkinderen op een vrijdag. Niemand had nog vakantie maar de kleinkinderen hadden die vrijdag vrij omdat ze de woensdag ervoor schoolreisje hadden gehad. Dus vrijdagmorgen vrij. Het was niet druk. Personeel heel vriendelijk, hadden tijd voor een praatje met de kids en ze mochten best wel blijven zitten in een attractie, ze mochten "nog wel een rondje". Twan en Lisa hebben genoten (7 en 4 jaar), het was een jaar geleden dat ze hier waren geweest.

Beoordeling gegeven door Fam. Hilgerink.

SUPERRRR
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: week 30 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit is een super partk. Niet te groot, dus lekker overzichtelijk voor de begeleiders. Zeer geschikt voor kleine kinderen. Die van mij zijn 3 en 6 en willen morgen wel weer!

Beoordeling gegeven door Monique Bakker.

Leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 5-6-11

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk pretpark in hengelo, niet te groot en perfect voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Entree 10 euro pp maar er staan regelmatig kortingsbonnen in de huis aan huis kranten dus niet zo als veel parken onbetaalbaar

Beoordeling gegeven door Natasja groeneveld.

Gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 1 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk park, niet te duur. Overzichtelijk. Goed bereikbaar eb er is ook een rodelbaan en enkele attracties die zo van de kermis af komen

Beoordeling gegeven door Leemhuis.

Top park!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: seizoen 2010

Datum beoordeling: 16 maart 2011

Wat een fantastisch parkje is dit eigenlijk. Leuke, nostalgische attracties en het personeel is oprecht enthousiast. Alle medewerkers op het park entertainen en er is een dagelijkse show in het gezellige theater. Er zijn ook nooit wachtrijen. Dit jaar organiseren ze samen met DJUMBO de DJUMBO fandag. Super leuk initiatief waar ik zeker met mijn kinderen naar toe ga! Voor 10,- een dag om nooit te vergeten!

Beoordeling gegeven door Marijke.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Augustus 2010

Datum beoordeling: 13 maart 2011

Sinds 2010 is het park overgenomen door een nieuwe enthousiaste partij. Het park heeft het nodige onderhoud gehad en vernam van een medewerker dat alle attracties en het park grond onder handen worden genomen. Jammer dat er veel reacties zijn van misstanden uit het oude management, mijn ervaring is dat de nieuwe eigenaren een hele nieuwe weg zijn ingeslagen. Ben er in augustus 2010 geweest en was echt fantastisch! Leuk personeel, in tegenstellen tot andere parken (Slagharen, Hellendoor) waar alle attractiemedewerkers depresief zijn, kinderen vonden het top! Succes! Dit jaar ga ik in ieder geval weer!

Beoordeling gegeven door Ria Kachtan.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni,juli,aug,sept

Datum beoordeling: 7 september 2010

Ben zelf als hengeloer opgegroeid met de waarbeek en ga nu jaarlijks diverse malen na dit pretpark met mijn zoon <8> dit jaar was ik aangenaam verrast er word echt serieus geprobeerd om er iets van te maken met oa nieuwe atrakties en entertainment wat mij betreft met succes.Nu een leuk en gezellig pretpark voor kinderen tot een jaar of 12 en supergoedkoop nog geen 10 euro,een jaarkaart kost 25 euro en dan kun je het hele seizoen gratis naar binnen,dit is nog steeds goedkoper dan 1x efteling

Beoordeling gegeven door harold lansink.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 28-8-10

Datum beoordeling: 29 augustus 2010

nauwelijks slechtweer of schuil accomodatie,s. Dat je parkeer geld moet betalen voor een drassig weiland is niet erg gastvrij

Beoordeling gegeven door smit.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 4 augustus 2010

Datum beoordeling: 4 augustus 2010

Park is verouderd en niet optimaal onderhouden. Personeel erg vriendelijk en onze kinderen alledrie onder de 7 vonden het prachtig. MAAR nadat we de auto geparkeerd hadden bleek dit bij de kassa van waarbeek opeens 2 euro te kosten. Dit staat nergens aangegeven, maar volgens de cassiere wel. Nadat ik ben gaan kijken en tot de ontdekking kwam dat er absoluut niets aangegeven staat werd ik verwezen naar de bedrijfsleidster die doodleuk meldde dat dit vaker een onduidelijkheid is, het inderdaad niet staat aangegeven, maar dit toch de manier is waarop zij werken. Erg vreemd!

Beoordeling gegeven door Royalqwerty.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-7-2010

Datum beoordeling: 22 juli 2010

De kinderen (5 en 7 jaar) vonden het een geweldige dag. Veel en afwisselende attracties. We hadden met 33 graden ook lekker veel schaduw van de bomen. Prijzen zijn reëel, ook van de etenswaar (in tegenstelling tot PlopsaLand, wat een afknapper) Toiletten zijn keurig schoon en worden zeer frequent schoon gehouden. Sinds kort moet je voor parkeren ook betalen (?) alleen had ik op P1 geparkeerd wat van de pannenkoekenrestaurant blijkt te zijn wat er naast ligt en dan hoefde ik niet te betalen... (zie website)

Beoordeling gegeven door Fam..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-07-2010

Datum beoordeling: 15 juli 2010

erg gezellig en leuk park voor kids lekker nostagisch

Beoordeling gegeven door de bavels.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 13 juni 2010

Datum beoordeling: 13 juni 2010

prima park, leuk voor de kids 7 en 4 jaar oud parkeren sinds vandaag?? niet meer gratis!! moest 2 euro voor niet afgesloten parkeerplaats betalen...

Beoordeling gegeven door jansen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26-07-2009

Datum beoordeling: 26 juli 2009

Leuk park voor de kinderen! Alleen moeten ze wel wat aan de wespen gaan doen daar! In de paar uur die wij daar waren heb ik meerdere kinderen gezien die gestoken waren..... Tijdens het eten daar (ongeveer 10min) hebben we ongeveer een wesp of 50 gezien! Dat lijkt me niet echt gezond.... Verder hebben wij en vooral onze kleine ons erg goed vermaakt

Beoordeling gegeven door A Sportel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 18 februari 2009

Een heel leuk park voor de kleinere kinderen die net te jong zijn voor de "grotere" parken. En ook nog eens betaalbaar.

Beoordeling gegeven door Wendy.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: in mei, in juli , in september

Datum beoordeling: 20 november 2008

Valt me op dat enkele reageerders of uit dezelfde streek of van dezelfde school komen. Barst van de typefouten en echt geen d of t daar val ik niet over. Dan over de zogenaamde vuile keuken etc exact dezelfde reactie's ! En wat me helemaal opvalt is dat 97% regaeert met zo'n pokke nickname. Ben geboren in 1949 te Oldenzaal, dus kwam er al vaak. Nu woon ik in Hengelo en kom er af en toe nog jeugdherinnering he. Een TOP Park is het niet maar ik vind het wel een ZEVEN waard.

Beoordeling gegeven door Albert Bolink.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-09-2008

Datum beoordeling: 3 oktober 2008

Leuke dag gehad met de kids (3jr en 6jr)geen wachttijden. Ze zijn he park flink aan het renoveren. Ik heb begrepen dat alle negatieve verhalen speelden op het moent dat er nog een andere eigenaar op zat. Het geheel schijnt nu overgenomen te zijn inclusief een nieuwe uitbater voor het horec gebeuren

Beoordeling gegeven door Fam. Van Beek.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 5 augustus 2008

reactie naar aanleiding van John HW d.d.2008-6-01. Hij heeft blijkbaar slechte ervaringen met zijn werkzaamheden bij De Waarbeek. Als je er al 20 jaar niet meer geweest bent, zoals je schrijft dan moet je geen onwaarheden vertellen. In de laatste 20 jaar zijn de volgende attracties toegevoegd. Calypso, Sky fleyer, pompoen, eendencaroussel, venture river, sprinkussen, glazen doolhof, ballenbak, nautic jet, kinder reuzenrad en rupsbaan is vervangen door nieuwe. Dus er is wel wat veranderd sinds youw tijd. Maar hoe ouder je word des te slechter word het geheugen. Overkomt mij ook.

Beoordeling gegeven door JGS.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 30 juli 2008

de waarbeek heeft dringend een opknapbeurt nodig, zo niet dan zie ik de waarbeek over een paar jaar verdwijnen.

Beoordeling gegeven door g.w..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: woen 16 juli

Datum beoordeling: 17 juli 2008

De door andere bezoekers gegeven "tienen" zijn wel heel erg overdreven, maar de "tweeen" nog meer. Zeker diegene die een 2 geeft, terwijl hij of zij zich kennelijk baseert op de reacties van andere bezoekers. Wat bezielt je een reactie te geven terwijl je niet eens het park bezocht hebt? Wij zijn met ons gezinnetje (vader,moeder,meisje van 10 en jongetje van 8 en neefje van 8) in de Waarbeek geweest. Beslist geen top-park, maar daar is de toegangsprijs dan ook naar. Parkeren is gratis. Wat ons heel goed beviel was dat het er gezellig druk was, maar dat je nergens hoefde te wachten. Dat is in de andere, grote parken wel anders! Daar begint de ellende al bij het parkeren van je auto. Lange rijen en duur betalen voor je parkeerplaatsje. In Hengelo is het gratis en er is plek zat. Het personeel is bijzonder aardig. Een prachtig, gemoedelijk, pretpark voor kinderen tot een jaar of 12. Voor kinderen boven de 12 zijn de attracties te kinderachtig. We komen zeker nog eens terug!!!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door Fam. Graat uit Brabant.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 juli 2008

Datum beoordeling: 16 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 juli 2008

Datum beoordeling: 16 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 juli 2008

Datum beoordeling: 16 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 130708

Datum beoordeling: 13 juli 2008

We waren daar vandaag met 15 volwassenen en 10 kinderen We hebben een hele fijne dag gehad, je hoeft niet in de rij te staan en er staan veel zitjes verdeeld over het terrein waar je gezellig kunt zitten en je meegebrachte broodje en of drinken kunt nuttigen. Zo wordt een dagje uit nog een betaalbaar dagje!

Beoordeling gegeven door W. Ketelaar.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zaterdag 12 juli 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

We zijn het helemaal met de familie Steensma eens. Een gezellig en gemoedelijk park, voor kinderen tot een jaar of 12. In dit park geen lange wachtrijen voor attracties. Hier worden ze niet ondersteboven gelopen door oudere jeugd (of ouders) In vergelijk met andere parken goedkoop. Parkeren, gratis pal voor de deur. Over het eten kunnen we niets zeggen. We hadden zelf broodjes en drinken mee. Het ijsje was voor een normale prijs. Wij komen nog eens terug.

Beoordeling gegeven door Fam. Hendriks, .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: woensdag 10 juli

Datum beoordeling: 9 juli 2008

Voor de prijs (Euro 9,95 pp en gratis parkeren!!. Kom daar eens mee aan bij de andere pretparken) een mooi pretpark. Bij geen enkele attractie wachttijden. Vriendelijke bediening. Gaat er erg gemoedelijk aan toe. Is wel een park voor kinderen tot een jaar of 12. We komen zeker nog een keer terug!

Beoordeling gegeven door Fam. Steensma.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 06-07-2008

Datum beoordeling: 7 juli 2008

Afgelopen zondag hier gegeten ,Zelden zo slecht gegeten!! Ordinair opgewarmd diepvriesvoer was het .. nooit meer de waarbeek voor mij...

Beoordeling gegeven door ...............

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 1 juni 2008

het nieuwe buffet all in is perfect, cijfer 10 Het pretpark waardeloos oude shit atrakties er is in 20 jaar weinig nieuws bijgekomen en ik kan 't weten want heb de rodelbaan bediend en er geschilderd jhw

Beoordeling gegeven door john.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: sept 2007

Datum beoordeling: 16 mei 2008

Leuk was of ik eventjes terug was mijn mijn zoon. Alles is bijna nog als 25 jaar geleden. Voor de kids 2 en 5jaar het einde.

Beoordeling gegeven door Waarbeek.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 mei

Datum beoordeling: 16 mei 2008

wij waren met familie naar de waarbeek gegaan. het was erg druk, maar wij vonden de wachttijd zeer meevallen. er werd omgeroepen dat tussen 12 en 1 uur enkele attracties dicht gingen ivm middagpauze. maar heel veel medewerkers hebben hun brood bij de attractie opgegeten zodat hij open kon blijven. dat vondt ik voor onze kinderen helemaal geweldig. ga zeker terug!

Beoordeling gegeven door danny & rik.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-5-2008

Datum beoordeling: 14 mei 2008

Voor de prijs is het leuk voor kleine kinderen De snackbar is aangepakt waardoor de service sneller is en beter en schooner. Het nieuwe buffet restaurant waar je voor € 20.95 tot 1 juli onbeperkt kan eten en drinken op VRIJ ZA EN ZO vanaf 1700 uur is zeer goed met dan 100 gerechten en live cooking van div versen vis en vlees Het ziet er ook super mooi uit zie www.waarbeek.nl

Beoordeling gegeven door M. Kroet.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 8 mei 2008

Datum beoordeling: 9 mei 2008

Ik was er op 8 mei j.l. in de vakantie met twee kleinkinderen, Kostte me bijna 30 Euro, maar de HELFT van de attractie's waren DICHT! De ijskiosken waren op één na gesloten. Voor een ijsje moest je een kwartier wachten. Verder was het een haveloos achterhaald geheel, nog niet de helft van de entréeprijs waard. Dus....met mijn overige kleinkinderen zoek ik wat anders op, zeker geen Waarbeek meer. p/s zou daar graag een reactie op willen.

Beoordeling gegeven door R. Ensing.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 7-5-2008

Datum beoordeling: 7 mei 2008

wij zijn er vandaag geweest met onze kinderen. Op elk park is wel iets aan te merken. Onze kinderen hebben zich er uitstekend vermaakt. Zweefmolen uit en zo in de botsauto's. Lekker geen wachtijden en konden zo doorlopen.Onze zoon is 2,5 jaar en kon je met geen stok uit de kleine botsautootjes krijgen.(Hij kon namelijk zelf rijden en sturen).Op eten moet je inderdaad heel lang wachten.Wij nemen onze eigen broodjes mee want onze kinderen hebben eigenlijk geen tijd om te eten en dus een bolletje is zo op.Wij vinden dit park wel leuk.Tot 10 jaar en dan worden ze toch te oud voor dit park.De atrakkties die er staan komen zo van de kermis.Dus dit park is een grote kermis eigenlijk.

Beoordeling gegeven door heleen.

1 11111

Bezoekdatum: 1 mei 2008

Datum beoordeling: 1 mei 2008

Zeer slecht direct al bij de ontvangst (oma) had kortingskaarten uit de twentse courant maar die kenden ze niet terwijl de advertentie zelfs op een billboard op de gang stond bij de entree nota bene. We moesten maar in het park vragen hoe het zat.Enfin toch maar het park in met opa en oma twee volwassenen en drie kinderen van 9 11 en 12 jaar dus 7 man in totaal. we waren er om 11.30 uur en om 12.00 uur even een patatje halen dus een uur in de rij om er vervolgens achter te komen hoe zo'n gore keuken er is met allerlei ongedierte zoals spinnewebben met spinnen vliegen enz een vieze gore vloer overal etensresten. De eetlust vergaat je gelijk en dan die absurde prijzen 2,1 euro voor een drankje en 2,7 euro voor een patatje oorlog 1,5 euro voor een mini zakje drop of 0,75 cent voor 1 lollie. Lekker goedkoop toch? Vevolgens moet je ze tien keer vertellen dat je mostert op je kroket en mayonaise bij je frikadel etc wilt en dat je toch echt 7 patat hebt besteld i.p.v 6 en dat ook nog moet aantonen met je bon. tientje entree en dan ook nog atracties die het niet doen of buiten werking zijn. de bedoeling was om ook te gaan bufetten in het restaurant(om vijf uur) maar de eetlust was over toen we die vieze gore keuken zagen. de kinderen waren er naar een uur al zat van en wilden weg. We hebben niet meer gebufet en zijn om 14.00 uur weer vertrokken. met 7 man 150 euro lichter in 2,5 uur tijd. Nee voor ons nooit geen de waarbeek weer. Wat ik ook nog kwijt wil is dat ik zelf scheepswerktuigkundige ben en mij niet aan de indruk kan onttrekken dat het e.e.a. ronduit onveilig is van wat er zoal staat opgesteld. Nostalgisch jazeker maar wel in zeer verouderde en naar mijn bescheiden mening onveilige achterhaalde en slecht onderhouden staat. Ik kan er niets anders van maken maar het is voor ons echt een grote domper.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1992-2002

Datum beoordeling: 18 april 2008

Prachtig stukje nostaligie

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16-04-2008

Datum beoordeling: 18 april 2008

Gewelidig voor jong en oud

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13 mei 2005

Datum beoordeling: 14 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Kim.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: regelmatig in vorig seizoen

Datum beoordeling: 6 april 2008

Slecht onderhouden. Jammer het is een schitterend attractiepark.

Beoordeling gegeven door T. v.d. Heide.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 4 februari 2008

is niet meer wat het was!!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 31 juli 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door richard.