Beoordelingen Kamp Westerbork

Indrukwekkend en goed verzorgd
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-10-13

Datum beoordeling: 23 oktober 2013

Reisgezelschap: met partner

Mooi,overzichtelijk,netjes. Had graag toelichting in foldertje oid erbij gehad. Interessante tentoonstellingen. Goed ruim opgezet. En pendelbus goed geregeld.

Beoordeling gegeven door A.

indrukwekkend
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 11-04-2012

Datum beoordeling: 25 januari 2012

Reisgezelschap: met partner

Altijd al eens naar Westerbork willen gaan, van de oude kampplaats is helaas niet veel meer over, maar toch maakte het een grote indruk op me. Je kan je nu niet voorstellen hoe verschrikkelijk het moest zijn om daar te zijn en te wachten totdat het dinsdag werd en de trein kwam. Al met al heel indrukwekkend.

Beoordeling gegeven door Dennis.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-9-2009

Datum beoordeling: 22 september 2009

Het museum was zeer indrukwekend , goed opgezet en zeer duidelijk weergegeven van de situatie toender tijd. De omgeving is zeer mooi en rustgevend , vooral het pad naar het kamp zelf was netjes en mooi aangelegd. Het kamp zelf viel mij een beetje tegen , je kan je geen voorstelling geven hoe het toen was in die tijd . Het komt bij mij over als een stadspark met een vervelende geschiedenis op de achtergrond. De uitleg van de gids was duidelijk en zeer gedetaileerd aangaande de geschiedenis van het kamp. Kom zeker nog een keer terug om het op nieuw te bezoeken .

Beoordeling gegeven door AW Brouwer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 september 2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

Aan het eind van het seizoen heeft Westerbork een feest. Een feest met shantykoren en folkloristische groepen. Uitgenodigd waren groepen uit Groningen, Drenthe en Friesland. Natuurlijk ontbraken de groepen uit Westerbork niet. 4 podia waar iedereen bij toerbeurt te zien was en om 5 uur een gezamenlijk optreden van dansen en zingen. Fantastisch weer en heel veel publiek dat goed meedeed. Terrasjes goed bezet, een vreugde voor iedereen. Duizenden mensen bij elkaar en met elkaar genieten. Een dik verdiende 9 voor organisatie en, medewerkenden en publiek. Een middag om op terug te zien.

Beoordeling gegeven door J.Schrer-den Hollander.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 08-09-2008

Datum beoordeling: 19 september 2008

Is zeer imponerend en geeft een goed beeeld van de verschrikkingen uit die tijd

Beoordeling gegeven door W.Lindeijer.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: woensdagavond 9 juli 2008.

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Met een aantal Senioren heb ik tijdens de Middenveldtentoonstelling in Midden-Drenthe (Westerbork)met busjes de lichtroute gereden. Heel mooi wanneer je ziet dat het hele dorp heeft meegewerkt om dit tot stand te brengen.Overal versieringen en lichtjes, het een nog mooier dan het ander. Compleet gemaakt met een kopje koffie hebben de ouderen een fantastische avond gehad.

Beoordeling gegeven door J.Schorer-den Hollander.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-04-2008

Datum beoordeling: 22 april 2008

Met onze zoon en een vriendje naar de hunebedden. Mam hoe hebben ze dit vroeger kunnen maken. Mooi moment om ze wat van vroeger bij te brengen. Tegenwoordig is alles zo "gewoon" voor ze. Daara naar Kamp Westerbork ook voor de jongens er indrukwekkend. Met het oog op 4 en 5 mei. Al met al een mooie leerzame dag..

Beoordeling gegeven door Chantal Hogeweg.