Beoordelingen Speeltuin Linnaeushof

Veels te duur en veel glijbanen
1 11111

Bezoekdatum: 2019

Datum beoordeling: 31 augustus 2019

Reisgezelschap: gezin

Ik snap niet waarom je voor de ouders ook moet be betalen. Ik vind de entreeprijs belachelijk veel. Dan ga ik liever naar een attractiepark waar je de zweefmolen niet zelf hoeft te aan te rennen. Iets van 50 glijbanen. Leuke variatie.

Beoordeling gegeven door N.N..

Waanzinnig veel te beleven!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1 juni 2019

Datum beoordeling: 3 juni 2019

Reisgezelschap: met een groep

Super goed geregeld allemaal, van schone wc’s tot aan behulpzaam medewerkers. Leukste uitje in Nederland vind mijn dochter van 4 jaar.

Beoordeling gegeven door HoiYun Lam.

Leuke speeltuin, maar restaurant een ramp!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 7 augustus 2017

Datum beoordeling: 7 augustus 2017

Reisgezelschap: met opa en oma

Speeltuin heel leuk en veelzijdig. Voor alle leeftijden wat. Maar neem eigen lunch mee, want bij restaurant sta je een uur in de rij voor je iets bestellen mag. Dat nooit meer. Als we nog eens gaan, dan met eigen lunch!!

Beoordeling gegeven door Wil.

Ok
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2016, 2017

Datum beoordeling: 16 april 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Prima voor kinderen tot 8 jaar. Waterparadijs is een echte beleving in de zomer. Jammer dat je gedwongen wordt om eten mee te nemen, want daar eten is duur, en duurt lang. Als je een menu bestelt, mag je alleen frisdrank erbij, en wordt de koffie, of appelsap apart nog eens in rekening gebracht. Bijzonder onflexibel.

Beoordeling gegeven door Pipo.

Een keer en nooit meer
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 16-08-2016

Datum beoordeling: 19 augustus 2016

Reisgezelschap: met een groep

Als volwassen niks te doen. In vergelijking met oude valkenveen ben je hier zo uitgekeken. Het is een park/speeltuin voor kinderen, maar helaas lijkt het daar wel een rookruimte voor de mensen die zo verslaafd zijn aan hun sigaretten. Netjes is het daar niet echt. Veel toestellen die op elkaar lijken. Weinig en onvriendelijke medewerkers. Ik kan zo wel doorgaan. De kinderen zelf zeiden liever de volgende keer naar oud valkenveen, dat zegt al genoeg.

Beoordeling gegeven door Luuk vries .

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 juli 2016

Datum beoordeling: 20 juli 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij gingen met 7 kleinkinderen en 4 volwassenen op een warme dag naar deze leuke speeltuin. Het ziet er schoon en overzichtelijk uit. Leuke speelattributen voor de kleintjes, van 2 jaar. Onze kleindochter van 10 jaar en onze kleinzoons van 6 en 7 jaar vonden het super! Er is een vriendelijke, behulpzame ontvangst. De kinderen genoten van de waterpartijen.

Beoordeling gegeven door Mery Baas-Post.

Duur
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 09-07-2016

Datum beoordeling: 11 juli 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor het feestje van mijn dochter heen geweest met 5 kinderen tussen de 5 en de 8. De kinderen hebben zich nog redelijk kunnen vermaken. Als ouder is er gewoon niets te doen behalve toekijken, maar wel volledig entree geld mogen betalen. Het park is sterk verouderd en de prijzen zijn ontzettend hoog. Dit is met name het geval in de horeca gelegenheden. Een patat zonder kost €2.25, een willekeurige snack €2.10, een hamburger €4.25 en een raket ijsje zelfs nog €1.20. Dit zijn prijzen die je in Disneyland kan verwachten, maar zeker niet in een speeltuin. Ik ben blij dat de kinderen het leuk vonden, maar hier gaan we nooit meer naar terug.

Beoordeling gegeven door Ruben.

Overzichtelijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Seizoenskaart

Datum beoordeling: 1 juni 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is een ruim opgezet en overzichtelijk park. Paden en velden zijn netjes, geen slingerend afval o.i.d. Er is voor ieder wat wils met genoeg bankjes of picknick plekjes. Bediening in restaurant kam beter, maar geduld van de bezoeker is ook op zijn plaats. Kortom een leuke manier om de dag te besteden.

Beoordeling gegeven door Simone.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 juni 2015

Datum beoordeling: 18 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is veilig en schoon. Heel comfortabel dat het peuter/ kleuter gedeelte omheind is! Iedereen is er welkom om te spelen maar....als je geen rekening houdt met de doelgroep, tja dan mag je elders spelen. Er zijn altijd kleine verbeter puntjes daarom geen 10. personeel is correct en denkt goed mee. Wij waren al 3 jaar niet geweest enne werden bij naam genoemd, wat was dat voor Hidde fijn " thuiskomen".

Beoordeling gegeven door Stephanie en Hidde.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 15-05-2015

Datum beoordeling: 15 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onderhoud is slecht en ook al jaren doet de helft van de grote glijbaan het slecht. Op de waterbootjes fiets je onwijs zwaar waarna ik later kreeg te horen dat die nog gesmeerd moet worden. De toffe toren draaide vroeger en staat vaker stil dan dat hij draait. Ik ren me nog steeds suf met mijn kinderen richting de wc die veel te ver staan. Ik vind het jammer dat het onderhoud na zoveel maanden dicht niet up to date is voor die prijs. En de muziek van Bennie broek hoor je bijna nergens meer. Vroeger wel maar nu hoor je een liedje bij de oase. Veel te duur..? Ook moet je nu niet een x voor ijsje en ook een x voor patatje in de rij staan maar mag je voortaan bij een aparte kassa afrekenen.. Waarom iets veranderen wat altijd goed werkte..

Beoordeling gegeven door martine.

Leuk, maar lastig bereikbaar per fiets
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2-9-2014

Datum beoordeling: 12 september 2014

Reisgezelschap: gezin

Leuke speeltuin waar onze zoon van bijna 2 zich prima vermaakt heeft. Minpunt is wel dat de ingang midden in een park ligt waar je niet mag fietsen (verbodborden voor de fiets bij de ingang van het park). Wij hebben onze fietsen bij de parkeerplaats van de Linnaeushof geparkeerd en onze zoon het lange pad naar de ingang moeten dragen. Bij de ingang van het Linnaeushof bleken wel fietsenrekken te staan. De (beetje onvriendelijke) vrouw bij de kassa zei dat fietsers er inderdaad niet mogen komen, maar de rekken er staan voor de fietsers die toch komen. Vreemde redenering. Suggestie: zorg voor een goed fietspad naar de ingang!

Beoordeling gegeven door S.

Klantonvriendelijk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: juli 2014

Datum beoordeling: 19 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met een grote groep kinderen zijn wij in de zomervakantie naar Linnaeushof geweest. De reservering vooraf verliep moeizaam, het contact stroef. Aangekomen op de locatie is een begeleider in de rij gaan staan. Deze werd doorverwezen naar de groepsingang. Na daar in de rij gestaan te hebben werd deze terug verwezen naar de kassa, alwaar 2x in de rij gestaan moest worden ("deze kassa kan geen groepskorting geven"). Bij de kassa bleken er spontaan 2 kinderen extra geteld te zijn, hierover is flink gediscussieerd. Wij weigerden meer te betalen dan nodig, zij weigerden opnieuw te tellen. Na een voor de kinderen leuke dag in het (overvolle) park, kwamen zij om half 6 bij de souveniershop, waar ze hun zakgeld (contant per kind meegekregen van de ouders) mochten besteden. Een van de begeleiders heeft dit op datzelfde moment aangegeven bij de medewerkers aan de kassa. Een aantal kids stonden al in de rij toen plots de kassa werd gesloten (kassalade eruit) en er alleen nog gepind kon worden. De kinderen konden, uiteraard, niet pinnen. Een van de meisjes (stuk voor stuk ogenschijnlijk minderjarige medewerkers) kwam naar ons toe met de mededeling dat de kinderen alleen nog konden pinnen. Op ons antwoord dat de kinderen geen pinpas hebben en alleen, zoals vooraf duidelijk besproken, contant geld antwoordde zij "hoezo kunnen ze niet pinnen". Onze reactie dat een kind van 7 geen pinpas kan hebben, viel niet in goede aarde. We hadden maar eerder moeten komen. Om 6 uur sloot het park, om 6 uur sloot tevens de souveniershop. Dat we het vooraf kortgesloten hebben, dat kinderen alleen konden pinnen en dat een tiental kinderen al meer dan 5-10 minuten in de rij stond om af te rekenen deed er niets aan af. Het gevolg van 21 ontzettend sippe kinderen, waarvan enkele huilend, en een ontzettende geirriteerde begeleiding als gevolg van de volstrekt onbegrijpelijke handelswijze van het personeel. De kinderen hebben het naar hun zin gehad, maar dat is alles behalve te danken aan het personeel. Zij zijn volstrekt klantonvriendelijk, kindonvriendelijk zelfs, en weigeren ook maar 1 stap extra te zetten.

Beoordeling gegeven door Olaf.

Gewéldig! vroeger met de kinderen en nu met de kle
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-05-'13 + 15-08-'13

Datum beoordeling: 14 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We gingen in de mei vakantie 2013 met onze kleinzoons van 6 en 4 jaar, we waren er van half11 tot half 4 en nóg hadden ze er geen genoeg van dus beloofde we ze in de zomervakantie weer mee te nemen. Nou morgen is het zo ver , ze kunnen niet wachten tot het zover is!

Beoordeling gegeven door Marianne van Rooijen.

Zeer leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-7-2013

Datum beoordeling: 29 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuke speeltuin. Goed overzichtelijk, met drie kleine kinderen nog goed te doen. Ook de waterspeeltuin is een aanrader, maar wel erg druk. Minpuntje was dat er grotere kinderen aan het spelen waren in het peuter/kleutergedeelte, waardoor mijn (en andere kinderen) daar niet meer durfte te spelen. Voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door K. Westerhoven.

Jammer
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: Van 3.15 uur tot 6 uur

Datum beoordeling: 30 juni 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

Helaas waren door omrijden pas om 3 uur in het park jammer dat wij opa en oma van leersum en haar 3 kleinkinderen en schoondochter uit Hong kong toch nog het hele bedrag moesten betalen dat was 80 euro incl parkeermunten jammer dat je dan ook voor 3 uurtjes het hele bedrag moesten betalen geen kleine tegemoetkoming

Beoordeling gegeven door p.van Leersum.

aardig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: juli 2012

Datum beoordeling: 1 augustus 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

De Linnaeushof is een aardige speeltuin, vooral geschikt voor kleuters en kinderen tot 8 jaar. Wij vonden de prijs € 11,00 per persoon hoog in vergelijking met andere speeltuinen. De toiletten in het park waren oud en niet zo schoon. Veel mensen bleven met zelf meegebrachte etenswaar zitten aan de tafels van het restaurant. Het was een leuk uitstapje, maar minder geschikt voor oudere kinderen

Beoordeling gegeven door maria.

Gezellig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-7-2012

Datum beoordeling: 27 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Overzichtelijk en veilig Kinderen hebben het naar hun zin en dan ouders ook. Voor gortere en kleinere kinderen super dus zeker een aanrader en we gaan snel nog een keer

Beoordeling gegeven door Janneke.

Super leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-7-2012

Datum beoordeling: 18 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuke speeltuin, goed te doen voor alle leeftijden. Wij hebben een tweeling van 2 en een dochter van 6 en ze vermaken zich allemaal prima. Wat erg opvallend is, is dat het personeel vriendelijk, open en makkelijk aanspreekbaar is.

Beoordeling gegeven door K. Westerhoven.

swierend spatterd leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02/07/2012

Datum beoordeling: 2 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

leuke speeltuin met een geweldige water speeltuin echt genoten met dit weer vandaag

Beoordeling gegeven door miriam22dolfyntje@hotmail.com.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24jullie 2010

Datum beoordeling: 26 juli 2010

linnaeushof is een gezellig en leuk park je kunt er van alles beleven voor groot en klein je kunt er de hele dag spelen en het is proper en netjes ik zou er zo weer naar toe gaan zo gezellig vond ik het. Ze zijn er ook voor je als je wat wil vragen dus ze zijn erg behulpzaam. dit heeft een meisje van 13 jaar geschreven heel veel groetjes linnaeushof en bedankt voor het gezellig dagje uit.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2010

Datum beoordeling: 18 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Linnaeushof.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 juli 2009

Datum beoordeling: 7 augustus 2009

een heel leuk en gezellig park.De veiligheid is er ook prima.Voor elke leeftijd is er wat te doen.De speeltuin voorde kleintjes is erg fijn en een beetje apart van de grotere dingen.Ze hebben dan echt hun eigen rustige stekje.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: school vacantie 2008

Datum beoordeling: 28 februari 2009

In èèn woord geweldig,om daar met je kleinkinderen naar toe te gaan.Van alles te doen vooral met mooi weer als je ook nog in het water kan wij hadden geluk!!erg overzichtelijk en betaalbaar ook belangrijk toch. is voor herhaling vatbaar ook voor Opa en Oma om de kids te verwennen in deze dure tijd Groetjes Oma Toos

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 augustus 2008

Datum beoordeling: 30 september 2008

Een geweldige dag gehad. We waren met 3 kinderen, 1 van 2, 1 van 5 en 1 van 8, ze hebben zich alledrie uitstekend vermaakt. Er was voor ieder wat wils. Volgend jaar gaan we zeker weer!

Beoordeling gegeven door Fam. de Kogel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-7-2008

Datum beoordeling: 31 juli 2008

leuk simpel pretpark!, geen kermis atractie maar "ouderwetse" schommels klim en klouter atracties waar de kinderen zich kunnen uitleven in verschillende delen (leeftijd gebonden) peuter, dreumers, kleuter etc. leuke waterspeeltuin. voldoende zitplaatsen in zon en schaduw. niet te duur!

Beoordeling gegeven door bas.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15 juli 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Erg leuk voor kinderen. Ze kunnen zich er een hele dag vermaken. Met warm weer zijn er genoeg activiteiten met water.

Beoordeling gegeven door Suus.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15 juli 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Erg leuk voor kinderen. Ze kunnen zich er een hele dag vermaken. Met warm weer zijn er genoeg activiteiten met water.

Beoordeling gegeven door Suus.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 juli 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Ik vond het een fantastisch dagje uit, de entreeprijs was heel betaalbaar, we hadden zes kinderen mee in de leeftijd van 5 tot en met 10 jaa ren allemaal hadden ze het erg naa rhet zin. De waterspeeltuin was fantastisch.

Beoordeling gegeven door A. Cornelissen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 17 juli 2008

Zeer geschikt als je kinderen in meerdere leeftijdsklassen hebt. Er is veel te doen, veel afwisseling. Als volwassene kun je heerlijk relaxen in de zon terwijl de kinderen spelen.

Beoordeling gegeven door Tineke.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-2006

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Linnaeushof[Bennenroek]. Geweldig speelpark voor zowel de kinderen als de ouders. Genoeg actieviteiten waar ook de ouders zich weer een beetje kind kunnen voelen. Ruime parkeergelegenheid en de prijs voor de entree niet te duur. We hebben ons de hele dag prima vermaakt.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4-7-2008

Datum beoordeling: 5 juli 2008

Voor elke leeftijd is er iets leuks! Het eten is niet veel keus daar mag iets meer aan gedaan worden. Maar voor de rest top!!

Beoordeling gegeven door Chantal.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 juni jl.l

Datum beoordeling: 1 juli 2008

met de kinderen van verschillende leeftijden (2, 10 en 15) hebben we ons fantastisch vermaakt in de Linnaeushof in Bennebroek. Het was niet te koud en niet te warm. Heerlijk "chillen" voor mama en grote zus met een hapje en een drankje, de water attracties voor grote broer en de kleinste heerlijk spelend overal en nergens met pa-lief. Superontspannend was het voor mij!

Beoordeling gegeven door Marjan Spanjer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei vakantie

Datum beoordeling: 29 juni 2008

erg gezellig voor de hele dag plezier. Lekker met water spelen als het warm is. Nadeel is: eten en drinken is er aan de dure kant, zeker als je met diverse kinderen gaat (intree 9,00 pp)

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 juni 2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

Met twee meiden van 11 jaar Linnaeushof bezocht. Dachten dat het te kinderachtig was maar de speeltuin was groot en afwisselend genoeg om hun eigen creativiteit en activiteit te stimuleren. Toen wij moeders om 17:00 weg wilden, was het: waarom kunnen we niet gewoon blijven tot sluitingstijd? Klein minpuntje: veel ouders blijven uren op het terras zitten als de kinderen aan het spelen zijn. als je dan even een kopje koffie wil drinken is er geen plaats meer, terwijl er achter in het park hele leuke picknickplaatsen zijn voor mensen die niet bestellen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 juni 2008

Datum beoordeling: 16 juni 2008

het was een prima dag voor zowel ouders en voor de kinderen. Een speeltuin met 350 speeltoestellen zowel binnen als buiten. Op mooie grasmatten aangelegd. Kindvriendelijk. Goed overzicht. Tevens word via een centraal videosysteem eea in de gaten gehouden. Er zijn speelplekken die verdeeld zijn qua leeftijd. OOk bestaat de mogelijkheid om je eigen consumpties in een gezellig gelegenheid te nuttigen of op een picknick grasveld. Prima prijs verhouding

Beoordeling gegeven door Milene van Tilburg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Dinsdag 6 mei 2008

Datum beoordeling: 16 mei 2008

Linaeushof in Bennebroek heeft zeker een 9 verdiend. Zéér gastvrij, heel erg schoon op het terrein maar ook de toiletten. Zéér oplettend personeel bij de attracties zoals springen op trampoline en luchtkussen. Bedienend personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Zelfs een vergeten luier was geen probleem, ook die hadden ze in allerlei maten ter beschikking voor het luttele bedrag van €0.50. Super!!!Geweldige dag gehad

Beoordeling gegeven door Linaeushof.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Gewoon zorgeloos genieten van kinderen die zich VOLOP vermaken en... wij dus ook !!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-05-2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

We hebben een super leuk dagje uit gehad. Met opa oma en 2 kleinkinderen. 3 en 11 jaar. Mooie speeltoestellen, lekker eten en drinken. Net en schoon sanitair. Ook het waterpark was super leuk. Zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes van Opa, oma Quinty & Moniek

Beoordeling gegeven door gonnie van steen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 19 april 2008

Dat was een heel gezellige dag,de kinderen vonden deze speeltuin helemaal top.Je bent er vrij en je heb ontzettend veel leuke dingen te doen. Sommige dingen kan je zelfs als mama en of papa meedoen zoals met de kids kartracen en of klimmen boven een eilandje,ontzettend leuk. De ervaring was samen met de kids zekers te moeite waard,we zijn ook in 2007 3 keer geweest naar de speeltuin. Je heb daar ook een waterpretpark,met mooi weer kan je daar heerlijk afkoelen.Heerlijk op een dag als het 30 graden was.Zwembroek en badpak aan en rennem maar. zalig Kinderen kunnen daar echt de hele dag vermaken. Als je kinderen heb die autisme hebben zoals onze zoon die heeft zich daar prima vermaakt,terwijl er veel prikkels voor hem waren vondt hij deze ervaring als speeltuin veel leuker dan in een pretpark waar veel meer geluiden zijn. Als je kleine kinderen heb is deze speeltuin ook helemaal top. Kortom de speeltuin linnaeushof is super tof zoals mijn zoon dit zegt.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 17 april 2008

Zorgeloos genieten en je kinderen de dag van hun leven geven !!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 15 april 2008

speelparadijs voor kinderen!

Beoordeling gegeven door simone mutsaers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 19 maart 2008

erg leuk park voor kinderen.Zij kunnen zich de hele dag vermaken.Pluspunt:de openbare magnetron in het restaurant(ideaal voor babyflesjes).Minpuntje:flink deel van de damestoiletten afgesloten,terwijl het al best wel druk was(sochtends)

Beoordeling gegeven door fam.Bechthold.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-06-2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Wat kan je toch gelukkig zijn.... kids HELEMAAL in de gloria, leuke entree, prijzen prima, heel veel te doen voor alle leeftijden, veel lekkere zitjes Dank voor de geweldige dag en vast en zeker tot deze zomer !!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Hartstikke leuk speelpark, dat heel goed onderhouden is. Wat vooral leuk is, dat er een waterspeeltuin is voor als het weer een beetje meezit. Ik was er met mijn 14-jarige dochter en twee oppaskindjes van 5 en bijna 7 en voor allemaal was er iets leuks te doen en hebben ze zich de hele dag vermaakt. Ook is het fijn, dat je er kluisjes kunt huren voor je spulletjes en er zijn veel bankjes en een picknickplaats waar je eten kunt. Echt een aanrader als je niet te veel geld uit wil geven en toch een hele fijne dag uit wil zijn. Gelukkig zijn alle attracties inclusief (behalve de karts).

Beoordeling gegeven door Carin Aarse.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 21 januari 2008

Linnaueshof (bennebroek) Deze prachtige speeltuin is geweldig. Niet alleen mijn kleinkinderen hebben enorm genoten maar ook ik, een 66-jarige oma heeft overal aan meegedaan. Zelfs het roeien in het bijna onbestuurbare bootje ging goed. Een groot pluspunt is dat er voor de kids veel schone toiletten zijn. Ik zou er zo weer heen gaan.Een TOPPER.

Beoordeling gegeven door L. Klaar.