Beoordelingen Marinemuseum

Wat een fantastische dag! Met 2 kinderen van 8 jaa
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31-10-17

Datum beoordeling: 5 november 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een 8.5 geef ik omdat het kindvriendelijk is! De vrijwilligers geven een uitleg!!! Geweldig. We zijn in de onderzeeër geweest. Daar waren de jongens van onder de indruk! Wat mij erg geboeid heeft was de ruimte met schilderijen van Michiel de Ruyter! Daarvoor kom ik zeker voor terug! Met vriendelijke groeten Henk Bak

Beoordeling gegeven door Henk Bak.

goed museum
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 augustus 2017

Datum beoordeling: 31 augustus 2017

Reisgezelschap: met vrienden

ik vond de videos over de marine interessant omdat ik hier naar kon luisteren en dat is heel handig voor mij omdat ik zeer slecht kan zien. Ik vond de tentoonstellingen ook interessant omdat het een goed beeld geeft van de geschiedenis van de marine.

Beoordeling gegeven door Delaram.

Fantastische ervaring
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 juli 2016

Datum beoordeling: 15 juli 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Je wordt hier echt ondergedompeld in de wereld van de marine. De kinderen kijken hun ogen uit en kunnen van alles doen en aanraken. De suppoosten zijn super betrokken en vertellen met trots over de schepen en hun tijd bij de marine. Op zondag was er een hele leuke voorstelling over de mijnenveger die in de tweede wereldoorlog ontsnapt is aan de Japanners. Echt een aanrader

Beoordeling gegeven door familie de Vries.

Geweldig !!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 april 2016

Datum beoordeling: 16 april 2016

Reisgezelschap: met een groep

Een hele belevenis om een echte duikboot in te gaan. Nooit gedacht dat ik zo'n kleine ruimte in zou durven. Doodeng. De uitleg van de twee vrijwilligers die er jaren op hebben gevaren waren heel boeiend. Wat een leven ! Ook héél bijzonder vond ik de radar, en de uitleg die we daarbij kregen van vrijwilliger/oud marineman Leo. Kippenvel-momenten toen hij sprak over zijn ervaringen op het schip 'de Ruijter'. Leo, je bent een geboren verteller. Top ! We hadden wat weinig tijd, maar je kunt je er een hele dag vermaken. Ik ben zó enthousiast over het Marine Museum, zondag a.s. neem ik mijn twee kleinzoons van 10 en 7 er mee naartoe.

Beoordeling gegeven door Willy.

super!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-04-2015

Datum beoordeling: 5 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zeker een aanrader met kinderen. En zelfs mama vond het te gek! jammer dat er zo weinig bekendheid is van dit museum want je kan je er een dag vermaken.

Beoordeling gegeven door willy-anne.

Zeer Leuk, Maar...
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5-5-2015

Datum beoordeling: 5 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

Aanrader echter zal ik je niet aanbevelen om te eten in het restaurant ramschip de schorpioen, weinig plek (je wordt weg gesnauwd als het vol zit && de mensen staan al naast je te drammen nog voordat je op gestaan bent) daarbij lijkt het eten Luuks maar je moet langwachten en de salades smaken zuur wat doet vermoeden dat het uit een pot komt.

Beoordeling gegeven door Lootens.

Cool museum
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 juli 2013

Datum beoordeling: 30 juli 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Erg leerzaam en boeiend ook als je inderdaad niets hebt met de marine. Zelfs onze puberzonen (16 en 18) vonden het reuze interessant en hadden er zeker geen spijt van dat ze meegegaan waren. Dit hadden ze niet verwacht en dat voor die entreeprijs. Werkelijk top.

Beoordeling gegeven door L. Baars.

verrassend leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7 juni 2013

Datum beoordeling: 7 juni 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Veel te zien, te doen, mee te maken en te leren en op een erg leuke manier. Vriendelijke mensen. Ik word fan van de Marine op deze manier! Het brughuis is echt een belevenis.

Beoordeling gegeven door Marielle en Harry.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Vriendelijk personeel. De torpedoboot in kunnen en ervaren hoe dat is......mama vond het dood eng, en die boot blijft boven water.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2009

Datum beoordeling: 26 oktober 2009

Super leuk museum voor een hele gunstige prijs. Kinderen kunnen door de periscoop van de onderzeeboot kijken en ze kunnen allerlei interactieve spelletjes doen. Erg leuk en zeker de moeite waard.

Beoordeling gegeven door M. Bakker.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2000

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Mooi, ruim museum. Ook voor kinderen erg interessant en leuk. De duikboot in is natuurlijk heel spannend, maar absoluut een aanrader! Ook leuk als je eigenlijk niets met de marine etc. hebt.

Beoordeling gegeven door Joëlle.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25/05/2008

Datum beoordeling: 25 juni 2008

Het marinemuseum in Den Helder, Bij binnenkomst 2 echte oude marinieren die vol pracht konden vertellen over hun belevenissen. Het gedeelte met de schaalmodellen van de verschillende schepen van voor de 2 kleinste kinderen die we bijhadden 3 en 4 niet zo heel erg interressant, maar vooral de oudste van bijna 8 vond het helemaal geweldig, de uitleg erbij is ook duidelijk voor kind en volwassenen. In het gedeelte waar je zelf kunt gaan ontdekken, schieten en luisteren, vonden de 2 kleinste het ook erg leuk worden. Het kijkje in de onderzeeer de tonijn, was voor de hele familie een echte uitdaging, zo klein en krap, vol ongeloof dat de heren mariniers er met zovelen gezeten hadden. Toen naar buiten, waar op een oud schip een gezellig restaurantje zit, met heerlijke appeltaart.. Het was een gezellige dag en een echt aanrader, we hebben ons toch wel een uurtje of 5 kunnen vermaken..

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31 april

Datum beoordeling: 25 mei 2008

Een heel mooi museum,je kunt in een echte onderzeeer,er is heel veel te doen en te bekijken,zowel voor volwassenen en kinderen een aanrader!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Heel leuk museum voor ouderen en kinderen. Het geeft een goed beeld van de marine. Het vrij mogen rondlopen op een "gewone" boot en onderzeeboot is prachtig voor jong en oud. Er zijn diverse computerspelletjes voor de kinderen. Het is goed bereikbaar met het openbaarvervoer.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 1 december 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

Datum beoordeling: 14 mei 2007

Geachte mevrouw/heer, Zaterdag 12 mei is met een groep CNV leden een bezoek gebracht naar de Schorpioen en naar de tentoonstelling Schip en Werf. Het was een geslaagde middag. De groep was zeer tevreden over de accomodatie, maar jammer dat de twee gidsen niet op de afgesproken plek stonden. Nu werd er veel tijd verloren en de gidsen waren moeilijk te overtuigen, dat er snel gehandeld moest worden.Gelukkig waren andere suppoosten bereid om te bellen en in te springen. Jammer het werd voor ons nu haast werk. Hoogachtend A. Otten

Beoordeling gegeven door A. Otten.