Beoordelingen Museum aan de A

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 19 09 2023

Datum beoordeling: 19 september 2023

Reisgezelschap: gezin

Dit museum is een aanfluiting. Er is niks aan als je verwacht dat het eeb scheepvaartmuseum is. En dat het niet meer zo is. Echt slecht

Beoordeling gegeven door Jantine.

tegenvallende ervaring.
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 16-01-2018

Datum beoordeling: 22 januari 2018

Reisgezelschap: met partner

grote tegenvaller, personeel zeer onvriendelijk en niet deskundig, desinteresse en zeker geen kennis van de inhoud van dit museum. ik ben maar een stagiaire is volgens mij geen deskundig antwoord op vragen. hadden ook nog nooit gehoord van de Groningse kustvaart...en dat beheerd een museum dus. een niet onbelangrijk deel van de Noordelijke scheepvaart is m.i. de noordelijk gelegen en Groningse kustvaart. verborgen op 1 stukje van een verdieping en dan ook nog met een filmpje. groot gedeelte van de overige zalen gevuld met zaken die vaak niet voorzien waren van een kaartje of beschrijving. ik weet eigenlijk niet wat ik gezien heb,,, stormwind uit een speaker met een kerkklok moeten het beeld van een watersnood ramp geven, die van 1717 of zo... ga eens kijken in het watersnood museum in zeeland,,,, dan krijg je een beeld van een ramp. het museum zelf is gevestigd in een historisch pand [ wat voor pand ? ] en is voor mensen die slecht ter been zijn ook moeilijk toegankelijk. middags naar de freylemaborg in Slochteren geweest,, geweldig museum en tijdsbeeld met deskundige en aardige mensen...zo moet het dus. laat het noordelijk scheepvaart museum links liggen, niet de moeite waard voor mensen die interesse en kennis hebben van de scheepvaart,,, tevens zijn de boeken in de museum winkel elders voor veel minder geld te vinden elders in groningen...... money machine dit museum.

Beoordeling gegeven door N.N..

omweg je waard.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17/5/2017

Datum beoordeling: 19 mei 2017

Reisgezelschap: met partner

Museum bestaat uit twee gebouwen die op zich al een bezoek waard zijn en dan heeft u er nog een mooie collectie bij. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Veel modellen en enige originele vletten en op de binnenplaats een tjalk. Men moet echter wel trappen kunnen lopen zijn er veel, hoewel ook het bekijken waard.

Beoordeling gegeven door Onstwedder H.

Kindvriendelijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-07-2014

Datum beoordeling: 2 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk museum, met verschillende interactieve elementen. Leuk voor de kids zijn de speel-stuurhut waar ze zelf een boot kunnen besturen. Maar ook dingen als het trekzeel zijn leuk om eens te proberen. Mijn zoontje heeft genoten van de machinekamer, waarbij hij mocht helpen om de diverse motoren te laten draaien. Heel kindvriendelijk, we kregen gratis een foto speurtocht, waarbij per kamer iets te zoeken / vinden was. Leuke ochtend gehad! Voor ons dus zeer geslaagd!

Beoordeling gegeven door A.

Helaas had ik maar anderhalf uur.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-01-2011

Datum beoordeling: 20 januari 2011

Een ontzettend leuk museum, beginnend met een 3D animatiefilm, waarbij je het gevoel krijgt, dat je zelf ook beweegt. De "zalen" (voormalige kamers) zijn per tijdvak ingericht met leuk en vaak authentiek materiaal. Schepen en voorbeelden van schepen zijn veelal op schaal nagebouwd. Ik heb me anderhalf uur uitermate vermaakt in dit leuk opgezette museu. Succes met jullie werk.

Beoordeling gegeven door Frans van der Drift.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

prachtig museum, mooie locatie, vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door N.N..