Beoordelingen Pannenkoekenhuis Bolle Jan

Een echt pannenkoekenhuis
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-11-2016

Datum beoordeling: 1 december 2016

Reisgezelschap: met partner

De bediening was erg vriendelijke en attent. De pannenkoeken zijn daar werkelijk bijzonder lekker. Hadden we er maar zoeen bij ons in de buurt.

Beoordeling gegeven door frank.

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 oktober 2015

Datum beoordeling: 26 oktober 2015

Reisgezelschap: gezin

Lekker gegeten vlotte bediening goede prijs kwaliteit! Ondanks de drukte geen lange wachttijden kinderen hebben zich prima vermaakt

Beoordeling gegeven door Robert .

niet goed
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 8 Maart 2014

Datum beoordeling: 10 maart 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Geen aanrader. Te lang moeten wachtten op pannekoeken, 40 minuten. Er werd wel stokbrood aangeboden bij de bestelling. Dit is waarschijnlijk voor de omzet verhoging, waaronder ook de prijs van bijna 6 euro voor een 75cl fles water. Een pitcher water was niet toegestaan, zelfs niet na bestelling van drankjes(alleen voor medicijnen)haha. Ik kan me voorstellen dat een restaurant zich wil wapenen tegen "misbruikende" gasten, echter de schade die hierdoor veroorzaakt wordt is groter voor de zaak is mijn mening. Erg frustrerende beleving. 1 Pannekoek was niet gaar. Erg onprofessioneel en oubollige bediening/management. Ach het restaurant zat wel vol, dus het zal wel goed zijn voor de meeste volgzame consumenten.

Beoordeling gegeven door harrie.

Goede pannenkoek, vlotte bedieng
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1-4-2013

Datum beoordeling: 2 april 2013

Reisgezelschap: gezin

Gezien onderstaande reacties waren we bijna niet gegaan. We komen er vaker en de pannenkoek is altijd goed ook oog voor de kids, betaalbare prijs en ruim aanbod, vlotte bediening, ondanks de drukte Toch blij dat we geweest zijn en we zullen nog vaak komen.

Beoordeling gegeven door Fam. Meijer.

Zeer matig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 14-04-2012

Datum beoordeling: 3 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Restaurant ziet er gezellig uit! Een rommelig speelhoekje voor kinderen, en nog een speelcomputertje op een andere plek in het restaurant! Het personeel daarin tegen is minder gezellig! Idd. erg opdringerig, en zeker niet vriendelijk! Wat je van een pannenkoekenhuis wel mag verwachten, dat is de kindvriendelijkheid, maar daar hebben ze nog nooit van gehoord! De pannenkoeken zijn vreselijk vet! Voor ons nooit weer!

Beoordeling gegeven door Fam Jacques.

zeer slecht
1 11111

Bezoekdatum: december 2011

Datum beoordeling: 8 januari 2012

Reisgezelschap: met een groep

Alles was erg slecht geregeld. Niet te eten. Slecht opdringerig personeel. Eten te koud of stinkt naar viezigheid. Eigenaar is een onbetrouwbaar type. Louche praktijken

Beoordeling gegeven door Jan.

we hadden beter verwacht
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 11 Februari 2011

Datum beoordeling: 11 februari 2011

Gezellig restaurant met oog voor de kinderen, nette bediening en alles zeer proper. Helaas waren de pannekoeken niet wat we hadden verwacht, met acht personen dus 8 pannekoeken waarvan 1 verbrand en 1 die veel te vet was, de pannekoeken voor de kids waren goed gemaakt met versiersel. De soepkommen waren nogal klein dus niet voldoende, stokbrood was erg goed en ook het ijs was erg goed, kortom enorme pluspunten maar ook vervelende minpunten, voor ons reden om de volgende keer een ander pannekoekenhuis te bezoeken.

Beoordeling gegeven door Swarts/nijmeijer.