Beoordelingen Fundustry Rotterdam

Niet doen!
1 11111

Bezoekdatum: 30-12-2017

Datum beoordeling: 31 december 2017

Reisgezelschap: met vrienden

We komen daar aan met onze cadeaubon van 180 euro. Die blijkt helemaal niets waard te zijn. We moeten minimaal 200 ballen kopen voor 20 euro Dat is dezelfde prijs als online boeken. Je masker beslaat constant, alles is goor en glad van de verf. Veel te veel mensen, ca 30 man in de arena. Op het laatst deed 1 van de medewerkers mee die vanuit de ingang mij op minder dan 5 meter op mijn arm schoot. Voor mijn geen fundistrie meer. Ga lekker buiten paintballen in een bos!

Beoordeling gegeven door Paul.

NIET DOEN!
1 11111

Bezoekdatum: 29/10

Datum beoordeling: 29 oktober 2017

Reisgezelschap: met vrienden

29/10 zijn we gaan paintballen met een groep van 9 mensen, ruim van tevoren gereserveerd voor 22.00 voor 2,5 uur paintballen. Nadat we netjes op tijd kwamen hebben we ruim een uur moeten wachten tot we konden beginnen. Daarnaast was het te vol geboekt moesten met minimaal 3 andere volle teams (ongeveer 40 man). Er is geen foto gemaakt, de wapens waren meerendeels kapot (meerdere mensen konden tussendoor vaak terug om een ander wapen te halen), er was slechte toezicht (teams die zich niet aan de regels hielden werden alleen maar gewaarschuwd keer op keer), we hebben uiteindelijk maar 1 uur kunnen spelen terwijl voor 2,5 half uur betaald. Het was erg onderbezet en slecht geregeld. Qua compensatie hebben we 10 euro korting gehad op onze paintball paketten, daar moest wel eerst een discussie voor ontstaan helaas. Voor een arrangement met een waarde van 229,50 was ik zeer niet tevreden. Heel jammer, want tot nu toe met airsoften hier was het een hele leuke ervaring.

Beoordeling gegeven door Christel.

Top avond gehad!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-11-2016

Datum beoordeling: 1 november 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Onwijs leuk spel, vriendelijk personeel en een gezellige bar om na afloop nog een drankje te doen. Aanrader als je met vrienden een leuk dagje uit wil

Beoordeling gegeven door Davey.

Toppie hoor
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 oktober 2016

Datum beoordeling: 1 november 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Toplocatie om een lekker potje te paintballen. Leuk personeel!

Beoordeling gegeven door Eelke.

Echt super!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8-10-2016

Datum beoordeling: 19 oktober 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Een super leuk uitje om met vrienden te gaan doen. Super groot en leuk veld en erg fijn dat het ook overdekt is. Gezellig personeel en een leuke bar voor aan het einde van uitje een drankje te doen. Wij komen hier zeker nog eens!

Beoordeling gegeven door Rianne.

Goed georganiseerd allemaal.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 oktober 2015

Datum beoordeling: 9 oktober 2015

Reisgezelschap: met een groep

We konden met onze afdeling op een afwijkend tijdstip terecht en alles was top verzorgd.

Beoordeling gegeven door l. andriessen.

geweldig!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 05-09-2015

Datum beoordeling: 5 september 2015

Reisgezelschap: met partner

Geweldige middag gehad. Super personeel. Veiligheid is goed. Duidelijke instructies. Eten ook goed. Teamleider glenn, bedankt voor gastvrijheid! Speelveld leuk maar wegens de drukte op deze zaterdag kon ik mijn tactiek niet lekker uitvoeren. Dit weerhoudt mij er niet van om niet meer te komen!

Beoordeling gegeven door Michel Wardenier .

Zeer leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 maart 2015

Datum beoordeling: 29 juli 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Leuke dag gehad. En als je gaat zeker de bunny run proberen, je krijgt er een halve liter bier voor en je krijgt er ook de blauwe plekken gratis bij. Zeker een aanrader.

Beoordeling gegeven door Angelino.

Great!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 juli

Datum beoordeling: 7 juli 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Geen gehaast, gewoon lekker paintballen. Materiaal goed geregeld en behulpzaam. Na afloop gelegenheid voor een drankje aan de bar.

Beoordeling gegeven door S.

te veel mensen tegelijk
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 13 juni

Datum beoordeling: 14 juni 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Met zo'n 7/8 verschillende groepen ,ongeveer 70-90man.word je bij elkaar gezet.jonge fanatieke mensen.maar ook wat minder fanatieke mensen.in een dan toch echt te kleine ruimte (voor zoveel mensen) scheidsrechter Let niet goed op .krijg de indruk dat het hier gaat om zoveel mogelijk in korte tijd te verdienen.alles wat je aanraakt plakt zelfs boven blijf je aan tafel en stoelen plakken

Beoordeling gegeven door luijken.

niet goed, niet slecht
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 9-5-2015

Datum beoordeling: 10 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Mooie speel veld alleen te klein voor het aantal personen op het veld. Gereseveerd voor 16 personen omdat er werd gezegd dat je met 16 personen de hele baam zou krijgen, zo gezegd zo gedaan. Was helaas niet geval waren meer als 35 personen op de baan wat overens veel te veel is. Lol is er snel vanaf als je alleen maar in een hoek zit met ze alle. Tevens ook geen klote aan als je met memsen zit die je niet kent die zich niet aan, de regels houden van geraakt is af. Voor de rest niks aan te merken over de locatie of het personeel. Alleen moet er voor mijn mening meer gelet worden op het aantal personen op de baan. Max 20 ongeveer om het nog enig sinds leuk te houden.

Beoordeling gegeven door miguel.

Pijnlijk maar leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8-5-15

Datum beoordeling: 9 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Het was erg leuk! De mensen zijn aardig en geven goede instructies en begeleiding. Het paintballen zelf was super leuk maar de volgende dag wel wat blauwe plekken (maarja als je gewoon voorzichtig speelt valt dat ook wel weer mee). Een echte aanrader

Beoordeling gegeven door Koen Hamelink.

Super!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1-5-2015

Datum beoordeling: 4 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Heel leuk team die daar de leiding heeft, werden leuk ontvangen en goede uitleg. Spellen waren super en het eten daarna ook echt een aanrader.

Beoordeling gegeven door Nathalie Bus .

Teleurstelling!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 2 mei 2015

Datum beoordeling: 4 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Zaterdag 2 mei ben ik met een groep van 7 personen naar de Paintball Manege geweest. Wij hadden ons er erg op verheugd, wat na de aankomst en de verwelkoming (of moet ik zeggen verwegjaging) door de medewerkers een stuk minder werd. Wij werden respectloos behandeld. Bij de uitleg werd er onder anderen gezegd: 'als je niet de regels volgt ben je waarschijnlijk te dom om te spelen', 'als jij die klootzak of bitch bent moet je dat maar lekker doen' en 'iedereen weet wel wat 5 meter is, je bent geen mogool'. Dit allen vonden wij respectloos en onvriendelijk gedrag en dat maakte dat de start van het paintballen erg tegen viel. Vervolgens mochten we beginnen met spelen wat met veel te veel man was in een vrij kleine ruimte. Een echt leuk, tactische spel ontstond er daardoor niet. Het was eerder overschieten. In de pauze hadden wij patat besteld, het duurde 30 minuten voordat wij het kregen. Alles bij elkaar was het een erg commercieel en niet klantvriendelijk bedrijf, aanraden doe ik dus zeker niet. Ik raad het zelfs sterk af.

Beoordeling gegeven door A. de Hand.

Leuk, , spannend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02-05-15

Datum beoordeling: 3 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Was leuk om te doen. Waren met een grote groep. Voor herhaling vatbaar

Beoordeling gegeven door Dominique van den Brenk.

Geen aanrader
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 25 april 2015

Datum beoordeling: 29 april 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Via Groupon hebben wij geboekt voor een groep vrienden. Van te voren heb ik alle prijzen duidelijk nagevraagd. Toen wij 2 maanden na het boeken verschenen, waren opeens alle prijzen verhoogd. EN HOE! Een safety pack dat standaard is bij andere paintball-banen kost hier €7,95. De ballen zijn duur. Het eten is prima, maar €8,50 voor een hamburger is wel erg gortig. Wat mij het meest stoorde was dat de kleding en de accessoires reeds nat waren van het zweet van de vorige deelnemers. Je had keus uit nat, klef en smerig. Jippie… PLUSPUNT: -Vriendelijk personeel MINPUNTEN: -Hoge prijzen. -De paintballgeweren waren ‘niet recht’, -De kleding was nat en plakkerig toen we het kregen, -Weinig verschillende maten van overal om in te spelen (de korteren onder ons hadden er geen last van, maar de lange mannen bukken liever niet om hun testikels geen pijn te doen). -De ruimte heeft geen ventilatie en is behoorlijk warm. -De maskers beslaan extreem snel aan de binnenkant. -Weinig parkeerplek Ik ga hier niet meer naar toe en kan het ook niemand aanraden. Ik heb fijner en leuker paintball gespeeld op andere plekken, zonder allemaal verborgen kosten en met schone kleding.

Beoordeling gegeven door John Ensberg.

super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-04-2015

Datum beoordeling: 26 april 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Super leuke middag gehad! Goede uitleg en een top middag gehad.

Beoordeling gegeven door Schouten.

Veel te druk!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 27-3-2015

Datum beoordeling: 7 april 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Veel te veel teams die samen moesten werken in 2 groepen. Ik schat zo'n 60 mensen in 1 hal, niet meer te overzien. De benadering is veel te commercieel. Alles is extra bij te kopen (ook extra bescherming en ik raad je aan dat te doen mocht je gaan) waardoor het ook geen eerlijke 'strijd' is. Wij hebben dit 1x gedaan en komen hier nooit meer terug! Personeel was overigens zeer vriendelijk en behulpzaam, dat moet gezegd worden!

Beoordeling gegeven door VVS.

chaotisch, te druk,
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 06-0402915

Datum beoordeling: 7 april 2015

Reisgezelschap: met een groep

Wij maken een afspraak met het Indoor Paintball Centrum Rotterdam. Als je via de site een afspraak maakt moet je een tijdsblok aangeven. Een reeds geblokkeerd tijdblok is niet bereikbaar. Wij maken een afspraak met een duidelijk (door hen zelf) aangegven tijdblok. Tot mijn grote verbazing waren wij niet de enige die blijkbaar dit tijdblok kunnen gebruiken. De ruimte is beperkt en als je er dan op een gegeven ogenblik met meer dan 40 personen op het speelveld staat wordt het wel krap, chaotisch en onoverzichtelijk. Na het begin signaal (3groepen) kwamen er nog diverse groepen bij. Op mijn vraag bij de begeleiding hieromtrent kwam er geen bevredigend antwoord. Dat je niet alleen bent tijdens de geblokte tijd staat op geen enkele site of brochure van Paintball Manege te Rotterdam. Ik zal hier dan ook niet snelterugkomen.

Beoordeling gegeven door Leo Bakker.

Zeer aangenaam en mooie speelveld
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31-03-2015

Datum beoordeling: 3 april 2015

Reisgezelschap: met een groep

Wij zijn met een groep vanuit Texel wezen Paintballen in dit centrum. Het was zeer aangenaam en de gastvrijheid stond hoog in het vaandel Bij dit Paintball centrum. Uitleg was goed en duidelijk. Erg veel plezier gehad en nog leuk na gezeten. Was zeker de reistijd van 4 uren waard.

Beoordeling gegeven door Raymond Korf.

Top tijd gehad!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-03-2015

Datum beoordeling: 29 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Voor mijn verjaardag had ik een club meiden opgetrommeld om met z'n allen te gaan paintballen. Ik had een grote mond, maar moet eerlijk bekennen dat ik toch wel een beetje bang werd toen ik al die semi getrainde wannabe army guys langs zag lopen die volgens mij 24/7 call of duty spelen.. Maar het was echt super leuk! Je moet gewoon de knop om gooien en voor je het weet lig je rollend in de modder opzoek naar de perfecte positie om de tegenstander neer te halen. Ze waren erg vriendelijk bij de paintball manege en we hebben daarna ook nog lekker gegeten in de burgerbar! trust me, echt een aanrader :D Echt super bedankt voor de leuke dag en ik zou het zo weer doen!

Beoordeling gegeven door jasira zondervan.

Verrassend leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-03-2015

Datum beoordeling: 25 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Leuk avondje uit, leuke locatie en vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door Kay.

uitdaging
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-03-2015

Datum beoordeling: 22 maart 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Super ontvangen, leuk advies, geen verplichtingen en lekker gegeten met goede hamburger en frites. Begeleiding was goed. Afloop was helaas wat abrupt, maar heel professioneel opgelost.

Beoordeling gegeven door Richard.

Leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zaterdag 14 maart 2015

Datum beoordeling: 19 maart 2015

Reisgezelschap: met een groep

Ontzettend leuke locatie. Weer eens wat anders dan normaal. Personeel is erg aardig en denkt graag met je mee. Kwam erg professioneel over.

Beoordeling gegeven door mireille.

Leuke oorlogservaring
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-03-2015

Datum beoordeling: 16 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Het was een leuke een spannende dag bij de paintball manege. De uitleg was duidelijk en grondig en het veld was leuk in elkaar gezet met hier een daar een paar goeie plaatsen. De spellen waren leuk het begon met een monsterlijke grote Team Deathmatch waarbij er 2 teams gemaakt werden die dan tegen elkaar moeten strijden. De andere spellen waren Capture the flag en een bom plant spel waarbij beide teams een bom moeten planten in het midden van het veld. Spanning en sensatie zijn zeker aanwezig in de spellen en het is een gigantische leuke ervaring.

Beoordeling gegeven door Vinny.

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27/02/2015

Datum beoordeling: 28 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Zeer leuk en gaat zeker niet onze laatste keer zijn.

Beoordeling gegeven door Veerle.

Top
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-02 2015

Datum beoordeling: 26 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

gewoon hardstikke leuk om te doen en een ruime voldoende voor alles !!!

Beoordeling gegeven door Faruk Fakili.

Waardeloos
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 21-02

Datum beoordeling: 22 februari 2015

Reisgezelschap: gezin

Smerig, alles was even smerig!!! De tafels, de stoelen. de vloeren, de ramen aan de kant van de kantine...dat zeg ik, alles was smerig. De regels werden door een aantal fanatiekelingen niet nageleefd. Er waren ook veel te veel groepen die meededen. Dat wij meededen waren er geloof ik 9 of 10 teams.Belachelijk!!! Als je toch moet resereveren kun je er toch een stop op zetten zodat er maar 4 teams mee kunnen doen, dat is naar mijn idee genoeg. Dan nog de mensen die er werken en meededen. Zoooo jammer. Dit waren dan ook o.a. de fanatiekelingen die dus niet terug gingen als ze geraakt waren en ook doorschoten als je wel geraakt was en terug wilde lopen. Voor herhalingsvatbaar? NEE zeker niet of er moeten andere regels gaan gelden.

Beoordeling gegeven door Fiona.

Prima dag beleefd
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19-02-2015

Datum beoordeling: 20 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Personeel legt goed uit, zijn duidelijk in wat ze willen van je en is vrij jong, waardoor studenten en jongeren een goede "connectie" ermee hebben. Goede gastvrijheid is hier zeer aanwezig. Erg leuk om een keer te doen, al is het soms wel pijnlijk om geraakt te worden, zeker als konijn. Maar ach, dat is het risico van het vak! Het veld zag er goed geordend uit, met veel schuilplaatsen waardoor je het speelveld op instinct moet volgen. Al met al, een aanrader om hier een leuke dag te beleven.

Beoordeling gegeven door Martijn Stomphorst.

wisselend
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 19-02-2015

Datum beoordeling: 20 februari 2015

Reisgezelschap: zakelijk

Het landschap is erg leuk ingericht, daar is niks op aan te merken. Heb 3 potjes gespeeld. 1e pot was erg leuk, was 6 tegen 6 met alleen het middenterrein. Vervolgens tijdens potje 2 en 3 werden we tegenover een stel knuppels gezet die zich niet aan de regels hielden (schieten uit de veilige zone, doorschieten na handen omhoog, als ze zelf geraakt werden gingen ze niet terug). De scheidsrechter zei dit wel tegen ze, maar stuurde er niemand uit waardoor 2 potjes verpest waren. Toen zijn we gestopt. Ze zaten ook al te schieten voor het fluitsignaal en deden hun masker soms af. Dan werden ze wel weer streng toegesproken, maar wegsturen gebeurde niet. Voor mij heeft dat het spel een beetje verpest, en ik vind dat de leiding daar veel harder in moet optreden. Ook speelde we potje 2 en 3 met véél te veel mensen op het terrein.

Beoordeling gegeven door Gerrit.

GEWELDIG
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19-2-2015

Datum beoordeling: 20 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Wij zijn als vrienden/collega's gegaan we waren er iets vroeger maar mochten lekker gaan omkleden en meteen na de uitleg gaan.knallen. Wij hebben met ze alle genoten The TD Rambo's Toms Diner Roosendaal voor een avond Amerikaans genieten

Beoordeling gegeven door sjoerd michidis .

Ge-wel-dig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 februari

Datum beoordeling: 15 februari 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Was echt een heel leuk uitje. We werden snel en goed geholpen zodat we binnen een half uurtje al op het veld aan het spelen waren. De uitleg was helder (Alain) en de scheids strikt (Joran). We hebben leuke spelletjes gedaan en gelukkig was het niet verplicht om een grote pauze te houden zodat ik en mijn groepje even een potje tegen elkaar konden spelen. 1 puntje van aandacht: meer verlichting in de baan aanbrengen, want soms was het niet te zien op welke kleur ik aan het schieten was. Hoe dan ook: ik kom zeker nog een keertje langs en bestel sowieso dan weer die hamburger.

Beoordeling gegeven door Lucas Dee.

Top service!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-02-2015

Datum beoordeling: 7 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Wij zijn 6 febr 2015(team geel) met een groep van 8 jongens wezen paintballen en het was een super vette ervaring. Ook de mogelijkheden qua uitbreidingspakket, helemaal cool! Als je voor volautomatische wapen kiest moet ik eerlijk toegeven dat je zo door 1000 ballen bent als je een beetje 'triggerhappy' bent. Service van de heren die daar werken.., top service! Biertje erna pakken ook heerlijk.

Beoordeling gegeven door mar130580@gmail.com.

Gaaf
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5/2/2015

Datum beoordeling: 6 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Onwijze gave middag gehad!! Fijn was dat we in de middag waren. Hierdoor speelden we alleen met ons eigen team en een stel meiden. En we waren met vooral beginners, dus ook niet compleet kapot geschoten. Achteraf een heerlijke burger met friet gegeten. Ook echt een aanrader, want smaakte heerlijk en allemaal genoten van een hele gezellige middag

Beoordeling gegeven door Eline.

Nooit weer
1 11111

Bezoekdatum: 31-01-2015

Datum beoordeling: 5 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Afgelopen zaterdag een vreselijke dag gehad bij de Paintballmanege Rotterdam. Met een man of 60 in de hal: veel te veel om nog gecontroleerd een spel te kunnen spelen. De kogels vlogen je om de oren, ook op momenten dat je met je handen omhoog (sommigen zelfs gewond) het veld probeerde te verlaten. Er werd geschoten op gezichten en hoofden. Er werd geschoten na het stopsignaal. De vooraf zo duidelijk gestelde regels werden in het veld niet nageleefd; ik kan het de scheidsrechter niet eens kwalijk nemen dat hij zo'n grote groep niet scherp in de gaten kan houden. Daarnaast waren de groepen verschillend bewapend (de zwaardere wapens kon je tegen extra betaling krijgen), hetgeen een eerlijk en leuk potje paintball volstrekt onmogelijk maakt. Leuk uit commercieel oogpunt, maar niet leuk voor de ongetrainde enthousiasteling die gewoon een dagje komt paintballen. De bescherming die je kreeg was ontoereikend. Ook hier gold: verdere bescherming kon je kopen. Maar je mag er, als je voor het eerst gaat paintballen, toch vanuit gaan dat je veilig bent in de basisuitrusting die je krijgt? Helaas. Voor mij één keer, maar nooit weer. Onverantwoord.

Beoordeling gegeven door ten Kate.

Veel lol
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-1-2014

Datum beoordeling: 18 januari 2015

Reisgezelschap: met een groep

1 klein min puntje maar,drankjes duurde lang, Maar dat werd goed gemaakt met de begeleiding en de service ! Leuk personeel , probeert echt om het je naar de zin te maken! Wij gaan vanaf nu vaker terug komen!bedankt jongens!

Beoordeling gegeven door Ligtenberg.

Super!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06012015

Datum beoordeling: 7 januari 2015

Reisgezelschap: met een groep

Super leuke locatie! leuke medewerkers, het is echt een aanrader! ik ga zeker weten nog een keer.

Beoordeling gegeven door sharona.

Cool
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3-1-2015

Datum beoordeling: 4 januari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Gewoon leuke vlotte mensen, die hart voor de zaak hebben en ervoor gaan. Leuke en gezellige ochtend gehad.

Beoordeling gegeven door Hijdra.

Topavond
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 jan 2015

Datum beoordeling: 4 januari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Topavond gehad. Met groep vrienden naartoe geweest. We gingen op in een grote groep van 40 man; genoeg 'schietmateriaal' dus. De loods was mooi groot en ingericht met veel obstakels om achter te schuilen. Er werden verschillende spellen gespeeld, varierend van capture the flag tot free for all. Echt een topavond gehad!

Beoordeling gegeven door Sra.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 23-12-14

Datum beoordeling: 24 december 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Goede uitleg en veiligheid. Zeer interactief. Groot minpunt: er werd verteld dat er max 20 personen in het veld zouden staan. Uiteindelijk stonden er 51 mensen in het veld, dit was VEEL TE VEEL, waardoor je weinig kans kreeg om echt uit te kunnen breken etc. Dit was een enorme domper.

Beoordeling gegeven door D. Boswinkel.

Superleuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-12-2014

Datum beoordeling: 23 december 2014

Reisgezelschap: met vrienden

aanbeveling wat betreft het aantal deelnemers. Vanwege het feit de masker snel beslaan en zicht word belemerd word t erg moeilijk om al die verschillende kleuren van teams te onderscheiden. Dus wellicht minder teams om dat te compenseren. Lol is er anders snel vanaf! Verder nogmaals echt top geregeld, top locatie!

Beoordeling gegeven door michael.

Net Call of Duty! Je moet het meemaken!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22-12-2014

Datum beoordeling: 23 december 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Wij zijn gaan AIRSOFTEN in de paintball loods. Super vriendelijk jong personeel, die zelf ook wel van een lolletje houden. Het jammere was dat ons eigen groepje gesplitst werden met andere mensen door hun. Later zijn ze gewoon bij hun eigen vrienden gaan meedoen dat is tenslotte ook leuker. Het is je rot rennen, zweten en het naar je zin hebben met vrienden maar je hebt het na anderhalf uur dan ook meer dan gehad! De nieuwe vrije schietbaan was leuk, alleen jammer dat het richten op doelwitten van nummer 1 tot 13 75 kogels krijg en als je gaat scherp schieten "sniperen" je dan maar drie keer mag! Het probleem met de wapens is wel dat ze het meer niet doen dan wel. Je moet dan weer terug van het veld om ze door hun te laten controleren. ze kregen toen andere wapens. Voor vrouwen met een lagere pijngrens kan je dit beter doen dan paintballen komt minder hard aan! ;) Voordelen: Je kan met andere wapens schieten dan een standaard wapen (tegen extra kosten.) de balletjes komen minder hard aan. Het veld zit vol obstakels waar je goed achter kan verstoppen of onder door kan kruipen. Er worden meerdere spellen gespeeld. Je kan drie verschillende pakketten bestellen light(half evenement), medium en extreme. Je kan extra bescherming huren tegen meerprijs voor bijvoorbeeld nek, handen borst. maar ook extra holster voor om je been. Nadelen: De extra kosten voor andere wapens, je speelt het met meerdere groepen en daardoor kan het zijn dat je eigen groepje gesplitst word. Wij speelde het toen met 45 man. Wapens weigeren soms. Je moet ervoor naar België rijden omdat het in Nederland niet toegestaan is. Je kan niet zien of je iemand geraakt hebt (met paintball wel). Soms word er toch op je geschoten terwijl je wapen leeg is en je die netjes in de lucht houd dat je leeg bent. Maar we hebben wel een leuk uitje gehad! Voorkeur gaat toch naar paintball maar dit is leuk om mee gemaakt te hebben.

Beoordeling gegeven door Samantha Joanna van de Rest..

Waanzinnig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-12-2014

Datum beoordeling: 17 december 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Heerlijk. De spanning, adrenaline, de kick en de sfeer. Het is allemaal geweldig. Ik ga defenitief nog een keer.

Beoordeling gegeven door Ayoub.

fantastisch
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-12-2014

Datum beoordeling: 15 december 2014

Reisgezelschap: met vrienden

bij binnenkomst werd er gevraagd naar onze reden om te komen paintballen. het komt zo weinig voor dat er een groep met alleen maar meiden komt paintballen, en dan ook nog in een roze overall. na de eerste paar rake schoten AU! was het een fantastische ervaring

Beoordeling gegeven door Eva.

Top Avond
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-11-2014

Datum beoordeling: 26 november 2014

Reisgezelschap: met een groep

Erg leuk en groot veld waar je je goed kan vermaken. Zeker van een hoger niveau dan de meeste indoor locaties. Veiligheid is voor het personeel erg belangrijk en daar hameren ze dan ook op.

Beoordeling gegeven door Mark Vos.