Het echte paintball beleef je bij Fundustry Rotterdam

Fundustry Rotterdam

Het licht dimt, je zoekt beschutting achter het vliegtuigwrak of een stapel pallets. De spanning in de paintball manege van Fundustry is om te snijden, iedereen houdt zijn adem in! Dit is een uitje voor echte avonturiers, een stoer spel vol spanning en sensatie! De verfkogels vliegen je hier om de oren. Durf jij? Ideaal voor een dagje uit met je vrienden of om de vrijgezel flink op te jagen.

Paintball in een manege

Bij Fundustry Rotterdam kun je lekker uit je dak gaan met vrienden, familie of collega's. Je speelveld is een oude manege met overal obstakels die je goed kunt gebruiken in de strijd. Overall aan, masker voor en knallen maar! Kom je paintballen met een vrijgezel? Dan zijn er natuurlijk passende, originele arrangementen en outfits. Daarnaast mag iedereen komen paintballen, ook kinderen. Voor hen zijn er wapens die minder hard schieten.
Regent het of schijnt de zon? In de paintball manege van Fundustry merk je daar niets van, een dagje paintballen kan hier altijd! In de gezellige brasserie kun je na afloop bijkomen met een drankje en napraten met je vrienden.

Fundustry Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Paintball speler naast een stapel banden

Paintballer richt op andere paintballschutter

Paintballspeler wordt in zijn gezicht geraakt.