Beoordelingen Speelparadijs Spelekids

Onvriendelijk personeel
1 11111

Bezoekdatum: 19-10-2016

Datum beoordeling: 19 oktober 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag met de kinderen naar toe geweest. Aan de balie vroeg ik om een kan limonade zeg het meisje achter de balie tegen me of ik zelf de kan wil spoelen,ik stond versteld het hoort toch bij hun taak om de klant een schone kan te geven!toen ik zei dat ik dat niet zou doen werd ze boos en met het afrekenen gooide ze nog net niet met de pin apparaat! Ik vond het gedraag van de personeel erg jammer en zeer schofterig! Toen we eten hadden besteld hebben de kinderen letterlijk een uur moeten wachten op een portie poffertjes. Ik ga daar zeer zeker niet meer naar toe met de kinderen. Er zijn zat ander indoor speelzalen met volwassenen en ervaren personeel die wel weet hoe ze normaal om moeten gaan met klanten!

Beoordeling gegeven door Sara.

onverantwoord
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: januari

Datum beoordeling: 11 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

vies , personeel voelt zich totaal niet verantwoordelijk hangt een beetje achter de balie, patat was nog koud, flink aan de prijs vergeleken met andere indoorspeeltuinen

Beoordeling gegeven door anita anderson.

Overzichtelijk en niet te druk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 4

Datum beoordeling: 2 september 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit is een kleine indoorspeeltuin, vooral geschikt voor kinderen tot een jaar of 8. Vergelijkbaar met MonkeyTown, maar dan in het klein. Eén grote klimkooi met bruggen en glijbanen, een 'piste' waar je met grote banden af kunt glijden (wel hulp nodig met het omhoog zeulen van de banden) en een kleine baan waar je met een bootje af kunt (gaat op rolletjes). Alles is gelijkvloers, waardoor erg overzichtelijk. Wel enigszins aan de prijs, maar dan is koffie/thee/limo onbeperkt inbegrepen.

Beoordeling gegeven door Bengel@hotmail.com.

prijs kwaliteit klopt niet
1 11111

Bezoekdatum: 06-08-2011

Datum beoordeling: 12 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was er zo goed als leeg. Er is veel te weinig te doen voor de kinderen, zeker in vergelijking met een ballorig of zo. Geen spring kussens of trampolinese aanwezig. Mijn kind wilde gewoon al weer gaan na 2 uurtjes spelen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt bij een andere indoor speeltuin.

Beoordeling gegeven door Bram.