Beoordelingen Powerboat RIB Scheveningen

Prachtige ervaring !
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 oktober 2013

Datum beoordeling: 19 december 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Prachtige ervaring! Goed materiaal, goede schipper, goede combinatie tussen safety and fun. Sterke punten De schipper gaf wat wat in-out informatie over het schip zelf en de "normale" functie van zo’n RIB. Vond ik zeker een welkome toevoeging. Een sterk punt

Beoordeling gegeven door Jan Dirk.

Super ervaring
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 oktober 2013

Datum beoordeling: 19 december 2013

Reisgezelschap: zakelijk

Goed op elkaar ingespeeld team. Verschillende onderdelen sloten goed op elkaar aan (wandelen, vuurtoren beklimmen, powerboat en steppen). Leuk, zeer geslaagd. Afwisselend programma en goed te doen voor iedereen. Ook tijdens de activiteiten peilt men regelmatig of iedereen het aan kan / leuk vind, super.

Beoordeling gegeven door Waterschap Rivierenland.

Fantastisch !
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 oktober 2013

Datum beoordeling: 19 december 2013

Reisgezelschap: zakelijk

Fantastisch! De sfeer was goed mede doordat het personeel ook lekker vrolijk was en ons niet als de zoveelste klant behandelde. Het was zeer leuk.

Beoordeling gegeven door Min. van Justitie.

Hele leuke ervaring
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 oktober 2013

Datum beoordeling: 19 december 2013

Reisgezelschap: met vrienden

We zijn afgelopen zaterdag met de vriendinnen gaat RIB-varen. Echt een hele leuke ervaring! Enthousiasme van de medewerkers was ook erg leuk. En mooi om de Noordzee is van een andere kant te bekijken Sterke punten Heel enthousiaste medewerkers!! Maakte het meteen al leuk, en een super RIB-vaart gehad! Echt een aanrader. Verbeterpunten of tips Nee, was allemaal goed geregeld en de uitleg was duidelijk

Beoordeling gegeven door L van de Ven.

Absolute top ervaring!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 november 2011

Datum beoordeling: 16 december 2011

Reisgezelschap: zakelijk

Na een dag hard werken als Management Team aan strategie en activiteiten, was de RIB tocht een welkome afsluiting van een voor ons zeer geslaagde dag. Na een heerlijke wandeling van De Pier naar de 2e haven werden we welkom geheten door Michel. Het omkleden naar een zeewaardige outfit is natuurlijk al erg ontspannend en hilarisch. Toch nog even tijd voor wat serieus, de briefing over veiligheid. Net als wijzelf laat Michel merken veiligheid voorop te stellen en daarbinnen de maximale funfactor op te zoeken. De motor draait al en we gaan aan boord van deze marineboot waar we opgewacht worden door de Stuurman. We gaan dus met twee ervaren begeleiders de open zee op, een veilig gevoel. We krijgen een korte uitleg over wat er in de haven allemaal te zien is en voor we het weten nadert de wijdse blik van de Noordzee. De golven zijn hoog, dat geeft het gevoel van uitdaging maar de boot blijft erg stabiel en glijdt er als een warm mes door de boter doorheen. De bemaningsleden begeleiden ons op het avontuur over de toppen van de golven. Dit alles op een attractieve manier gericht op een leuke unieke ervaring die spannend is maar zeker niet angstaanjagend, gewoon FUN. Al snel kruipen de praatjesmakers weer uit hun schulp en wordt er gelachen. We komen langs De Pier, daar waar we de hele dag hard gewerkt hebben, varen door langs de bunkers in de duinen. Het Herfst zonnetje is inmiddels onder en in de schemer komen we met een erg leuke ervaring rijker terug in de haven. Het bewijst dat de beste stuurlui niet altijd aan wal staan maar ook heel goed met elkaar kunnen varen. Kortom, De RIB tocht met deze boot en deze begeleiders is een absolute TOP ervaring. Professionals die heel goed aanvoelen wat de juiste balans is tussen maximale veiligheid en ultieme FUN.

Beoordeling gegeven door ABB b.v. uit Ede.