Beoordelingen Aviodrome

Boeiend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27dec 2019

Datum beoordeling: 24 februari 2020

Reisgezelschap: gezin

Het is heel kindvriendelijk, er is veel te zien en leuke dingen te doen voor de kinderen. Een betaalbaar leuk dagje uit met het gezin wat bij de kinderen veel indruk heeft gemaakt!

Beoordeling gegeven door Christa .

erg duur
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 19.02.2017

Datum beoordeling: 19 februari 2017

Reisgezelschap: gezin

Erg duur qua entree en eten/drinken (gelukkig hebben we een museumjaarkaart), parkeren in de polder voor 6€ belachelijk duur. Film niet erg interessant maar meer een liefdesverhaal van 2 kinderen met wat extra informatie...... We zijn er geweest en ze zien ons niet meer terug.

Beoordeling gegeven door Harrie.

Super leuk voor jong en oud
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-09-2016

Datum beoordeling: 26 september 2016

Reisgezelschap: met opa en oma

Blij verrast door Aviodrome. Onze zoon van 8 jaar heeft zich goed vermaakt tijdens de opdrachten voor het pilotendiploma. Hierdoor kwam veel aan bod. Het personeel verdient een dikke pluim vanwege de vriendelijkheid en toegankelijkheid. En de speeltoestellen tussendoor zorgen voor een blij kind en daardoor natuurlijk hele blijde ouders. Wij waren aanwezig met een gezelschap van 8-60 jaar en iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad. Kortom, een aanrader!

Beoordeling gegeven door Marieke.

Een mooi dagje uit
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-08-2013

Datum beoordeling: 15 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag met mijn zoon van 10 naar het Aviodrome geweest. Wij hebben een hele leuke en interessante dag gehad. De 4 D film vonden we erg mooi. Mijn zoon was erg onder de indruk van de jumbo jet. We hebben languit gelegen op de bussiness class stoelen, we hebben de stewardess stoelen uitgeprobeerd en de keuken bekeken. Het mooist was de cockpit waar we in mochten zitten, maar dat was een uitzondering hoorde ik. Ook leuk de radiokamer met info over morse. En de vele vliegtuigen in het museum. Minpuntje de vluchtsimulator. Heeft niets te maken met echt vliegen en ik werd erg misselijk. We komen zeker nog een keer terug.

Beoordeling gegeven door Petra.

prijzig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 30 maart 2013

Datum beoordeling: 31 maart 2013

Reisgezelschap: gezin

Toch wel een duur museum. Want het blijft een museum. Er is veel te zien, dat wel. Ook met kleinere kinderen wel interessant. Het oude schiphol is wat doods en de simulatie buiten heeft niets met vliegtuigen te maken. Je wordt er zelfs misselijk van. De simulator binnen is wel leuk voor de vaders. Het parkeren in de polder is asociaal duur, 6 euro!!

Beoordeling gegeven door ppp.

leerzaam
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 juli 2012

Datum beoordeling: 12 juli 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

Leuk museum met film, informatie en je kan buiten rondlopen. Overzichtelijk. Je kan alles op je gemak bekijken. Er werken enthousiaste mensen die veel weten. Echt een leuk en leerzaam dagje uit.

Beoordeling gegeven door Valerie Franke.

Eenmalig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 18 mei 2012

Datum beoordeling: 18 mei 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Grootste probleem van dit aviodrome ? Het is een speeltuin geworden ! De centrale hal is een kakafonie van schreeuwende kinderen, overal hollen en gillen ze rond! Als volwassene kun je beter niet in het weekend gaan of zoals vandaag op vrijdag. Ik had mijn eigen kinderen, 16 en 13 bij me maar die waren er na anderehalf uur ook helemaal klaar mee. Mooie vliegtuigen hier en daar, maar niet af, en je mag nergens aankomen ( misschien schreeuwen al die kids zo) het is veel te statisch. De jumbo cockpit is nu helemaal niet betreedbaar(plexiglas wand) en als je goed rondkijkt hangen binnen en buiten de hangars overal bordjes: niet aankomen, tot treurens toe. Oude schipholgebouw is mooi gemaakt maar innen een dooie boel, geen personeel, rommilge ruimtes, geen sfeer en als je naar achterloopt om een rondvlucht te boeken kun je wachten tot je een ons weegt want er is gewoon niemand. Het is een ballenbakkengebouw geworden,helaas heeft de nieuwe eigenaar besloten het museum familievriendelijker te maken om zo meer klanten te trekken.dat zal even werken maar niet op termijn. Ik vind luchtvaartmusea geweldig, ben zelf gezagvoerder,maar om met al dat kabaal om me heen moeten proberen te genieten van alles is onbegonnen werk. Idee, maak het museum binnen op vaste dagen alleen toegankelijk vanaf 12 jaar en laat de kleintjes lekker bij Ikea of Mcdonalds in de ballenbak spelen. Is ook nog goedkoper , want met een entree met 2 kinderen en 5! Euro parkeergeld leg je met meer dan 50€ entreegeld de lat al veel te hoog. Komt bij dat de shop de naam niet verdient, het meeste wat daar wordt aangeboden vind je ook bij de grotere benzinepompen..gemiste kans, alweer, maak er s iets indrukwekkends van! Een echt historisch luchtvaartcentrum en geen centerparcs met een jumbo en n constellation in het midden !

Beoordeling gegeven door Kommeren.

indrukwekkend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 november 2011

Datum beoordeling: 14 november 2011

Reisgezelschap: met een groep

Prima service, bij aankomst zag iemand dat ik wat slechter ter been ben (recent geopereerd) en bood terstond een rolstoel aan. Dit mag echt vermeld worden! Top service. Wat betreft de rondleiding, vond ik het jammer dat er iets minder rekening met rolstoel gebruikers wordt gehouden (nu had ik de kans om het eens vanuit een minder valide kijkpunt te beoordelen). De toer ging ook richting de cock-pit van de Boeing, helaas zijn wij daar de groep kwijt geraakt, aangezien ik niet mee naar boven kon. Wij hebben de weg toen zelf vervolgt, echter is het soms ingewikkeld om de juiste routing te vinden. Zo zijn wij bij het eindpunt van de tijdreis begonnen richting het begin, hier liep het echter dood en konden we weer heel de route terug. Aangaande de presentaties en omschrijvingen: Super, zeer gedetailleerde verhalen en alles goed uitgelegd. Doordat wij met een club waren hadden wij geen audiofoons mee gekregen en moesten wij dus afgaan op de teksten die bij de vliegtuigen staan. De zaal en het dinner waren super geregeld, het buffet was heerlijk en de diaprojector was goed leesbaar. Personeel was uitermate behulpzaam en vriendelijk. Kortom: Wij hebben een super dagje gehad en zouden graag nogmaals terug komen. Het is jammer dat het Aviodrome zo weinig naamsbekendheid heeft, wij kende het ook niet, zijn via de club hiernaartoe gekomen.

Beoordeling gegeven door Bart Pols.

Leuk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 07-08-2011

Datum beoordeling: 7 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk park, heeft een beetje weg van het millitair luchtvaartmuseum in soesterberg alleen die is gratis en er staat geen boeing 747,wij hebben 2 meiden en die vonden er toch niet zo veel aan.Ik denk ook dat het meer voor jongens is.

Beoordeling gegeven door f de jong.

matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 26 maart 2011

Datum beoordeling: 30 maart 2011

vriendelijk personeel maar een paar onderdelen viel erg tegen: - 4D film (kost extra maar enige 4d effect zijn wat water druppels. - simulator buiten (kinderachtig) - hanger beperkt toegankelijk

Beoordeling gegeven door koelemeij.

goed vermaakt
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 23 november 2010

We hebben os goed vermaakt was allemaal mooi om te zien alleen de 3D film viel erg tegen zat weinig mooie 3d effecten in en de vluchtsimulator was te kinderachtig voor woorden sloeg echt nergens op.verder was alles top.

Beoordeling gegeven door popkema.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2010

Datum beoordeling: 11 augustus 2010

De Aviodrome was onverwacht leuk, ook (en vooral) voor de kinderen. We zijn in een echte Jumbojet en een Dakota geweest en hebben een rondvlucht gemaakt in een helikopter. De 4D-(vier-dimensionale) film met een computerbril was schitterend. De presentatie van de oorlog, met het enige Nederlandse vliegtuig uit de tweede wereldoorlog dat nog bestaat, was bijzonder om te zien. We hadden een topdag! Volgend jaar weer!

Beoordeling gegeven door Jan van Dalen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 augustus

Datum beoordeling: 7 augustus 2010

Een zeer indrukwekkend themapark met erg aardig en deskundig personeel. En dat te bedenken dat het vrijwilligers zijn! Binnen krijg je een goede indruk van de luchtvaartontwikkeling en vooral de vliegende Hollanders waren prachtig. En dan naar de Jumbo, je krijgt echt een vakantiegvoel. Ook de 1-op-1 replica van Schiphol 1928 was heel mooi, zeker met die toepasselijke muziek erbij. Jammer dat de vluchtsimulator gesloten was en dat je voor de 4-d film moest betalen (toch effe 3 euro p.p. voor ons gezin 15 euro) Maar het bezoek aan dit themapark was meer dan de moeite waard.

Beoordeling gegeven door van Beeck.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 augustus 2010

Datum beoordeling: 4 augustus 2010

Vandaag (4 aug 2010) naar de Aviodrome geweest. We wilde eigenlijk naar het Dolfinarium, maar daar stond een file van 5 km, dus toen maar naar Lelystad. Nou we hebben er zeker geen spijt van gehad, wat een heerlijk dagje uit en wat een gepassioneerde medewerkers hebben ze daar. Ook de vluchtsimulator en de 4D film zijn echte aanraders. Hier ga ik echt nog eens naar toe, want je kunt er met een museumjaarkaart zonder bijbetaling (alleen voor de film) zo naar binnen. Onverwacht een grandioze dag, waarvoor hartelijk dan. Chapeau Aviodrome, ga zo door.

Beoordeling gegeven door Willen het Anker.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: feb. 2010

Datum beoordeling: 18 maart 2010

Erg leuk en leerzaam dagje uit. De Aviodrome is veel meer dan alleen een museum, het is gewoon een erg leuke bestemming voor een heerlijk dagje met de kids. De 4D film is ook erg leuk, maar het is natuurlijk geen Avatar. Zal ook wel met een iets ander budget gemaakt zijn. Helaas is iedereen tegenwoordig zo verwend door al die miljoenen kostende Disney rommel wat we een leuke NEDERLANDSE attractie bijna niet meer kunnen waarderen. De Aviodrome is echt wel een aanrader hoor.

Beoordeling gegeven door B van der Burg.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 03-03-10

Datum beoordeling: 4 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Róbin van den Berg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 februari

Datum beoordeling: 2 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door fam van lent.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: januari 2010

Datum beoordeling: 19 februari 2010

Super vriendelijk personeel en heel interessant!

Beoordeling gegeven door de Hek.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: november 2009

Datum beoordeling: 16 december 2009

Fantastisch prak, het aviodrome. Afgelopen week met de kinderen naar toe geweest. Leren ze ook eens iets over vliegtuigen en nog leuk ook! Eindelijk eens door een echte jumbo gelopen en het vliegtuig van der rote baron gespot! Wat echter totaal waardeloos is, is de zogenaamde 4dfilm. Wij hadden speciaal gewacht totdat deze te zien was, blijkbaar hadden ze bij de premiere problemen. Dat hadden we beter niet kunnen doen. Als je de nieuwste flightsimulator van microsoft neemt heb je mooiere beelden. In de lucht kwamen dezelfde wolken keer op keer terug (en ik was niet de enige die dat opviel!) Daarnaast was het acteren, inderdaad, van het niveau van goede tijden slechte tijden. Echt waar, ik had, na de commotie erom heen, veel verwachtingen van deze film, eigenlijk had ik mijn geld terug willen vragen zo slecht het resultaat was. Deze flutfilm staat in geen relatie tot echte 3d experience ervaringen zoals Shrek 4D in universal of de verschillende Disney experiences. Aviodrome shame on you!

Beoordeling gegeven door fam Broodman.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13 september 2009

Datum beoordeling: 24 september 2009

Al waren we op 13 september 10 minuten te vroeg voor opening aanwezig, we werden toch prettig ontvangen. Tijdens de bezichtiging van de objecten kregen wij overal duidelijke en spontane uitleg. Het droeg zeker bij aan dit onderdeel van een leuk dagje Lelystad.

Beoordeling gegeven door Theo de Jonge.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 mei 2009

Datum beoordeling: 21 mei 2009

Top-ervaring! Eerst in de simulator gevlogen en daarna een echte vlucht gemaakt in een Cessna voor maar 49 euro. Ook in de Jumbojet geweest; wat een reus! Prachtig themapark en museum. Heb gehoord dat er binnenkort een 4D-theater komt.Hebben ze ook goedkope herhalingstickets?

Beoordeling gegeven door Wim.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 februari 2009

Datum beoordeling: 1 maart 2009

Op een regenachtige dag naar het Aviodrome geweest. Natuurlijk het museum bekeken vol oude vliegtuigen. Deze week vonden de "open cockpitdagen" plaats ivm de schoolvakantie. Bij dertien vliegtuigen kon iedereen in de cockpit een kijkje nemen en achter de stuurknippel plaatsnemen. Het hoogtepunt was de bezichtiging van een Boeing 747-400 en de plaats achter de stuurknuppel. Wat een kleine cockpit! Natuurlijk is de replica van het oude Schiphol een must. De sfeer van weleer is er tot op de dag vandaag te proeven.

Beoordeling gegeven door Peter Looije.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14-8-2008

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

Ja hoor! Dat doe ik super graag .We zijn laatst naar Lelylie stad geweest met ons vieren .en hadden via dagje uit het 2de kaartje gratis.We zijn toen naar het vliegtuig museum geweest och het was zo mooi en leuk .We hebben echt genoten van die dag. We zijn aowers.dus zulke voordelen past ons wel? Normaal kun je zoiets niet opbrengen.

Beoordeling gegeven door l van middendorp.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03-10-2008

Datum beoordeling: 13 oktober 2008

Heel erg leuk en leerzaam, goede voorlichting gewoon perfect. Echt een aanrader, ook met kinderen

Beoordeling gegeven door Philip Simons.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 10 oktober 2008

Erg leuk! De kids genoten van de Jumbojet (de foto van de jongens in de cockpit hebben we aan opa en oma gegeven) en van het spectaculaire avontuur in straaljager (een flightsimulator). Ik vond de vlucht naar indie en de tijdmachine heel bijzonder. Volgend jaar ga ik zeker terug en de enige reden waarom ik geen tien geef, is omdat ik de soep te heet vond. Volgend jaar neem k gewoon een broodje kroket of zo.

Beoordeling gegeven door Patrick.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29-06-2008

Datum beoordeling: 15 juli 2008

hele leuke dag

Beoordeling gegeven door sylvia jansen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12 juli 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Er is veel te zien bij Aviodrome en ook de flight-simulator viel in de smaak. Jammer dat er niet zo veel vliegtuigen/vliegtuigjes zijn die je van binnen kunt bekijken maar al met al was het een leuk middagje uit. Was niet zo druk omdat smorgens de regen met bakken uit de lucht viel dus we konden overal goed bij/kijken.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 mei 2008

Datum beoordeling: 26 mei 2008

We zijn bij het Aviodrome in Lelystad geweest. De kinderen vonden het geweldig. Vooral het bezoek aan de grote Jumbojet, in het vrachtruim en in de keuken, was heel anders dan wanneer je met een Jumbo op vakantie gaat. De vliegsimulator vonden de kids ook erg leuk, maar het was een topverrassing voor hen, toen we ook nog echt gingen vliegen in een Sessna. Het vliegtuig vertrok bij een oud gebouw: de replica van de vertrekhal van Schiphol uit 1928, waar je ook echt in kon. Jammer dat het tijdens de vlucht over Flevoland begion te regenen.

Beoordeling gegeven door Patricia.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 april 2008

Datum beoordeling: 14 april 2008

Tijdens het ABN-Amro weekend op 12 en 13 april ben ik met de kinderen in de Aviodrome geweest. We gingen eigenlijk voor de show van Ernst, Bobbie en de Rest, maar ook het museum met al die prachtige vliegtuigen vielen bijzonder goed in de smaak. De flightsimulator weas echt geweldig en ook de vele aardige medewerkers voegde veel toe aan dit bezoek. Hier gaan we echt nog wel een keer heen hoor. Dus ABN-Amro, bedankt voor de tip !!! Een dikke 10 voor de Aviodrome met zijn vriendelijke medewerkers

Beoordeling gegeven door Jantiene van Gelderen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 maart 2008

Datum beoordeling: 17 maart 2008

Heel mooi verzorgde tentoonstelling, interessant voor wie van techniek houdt maar net zo interessant als je het indrukwekkende feit dat we kunnen vliegen gewoon maar op je af laat komen. Je kan verschillende vliegtuigen in en mag overal aanzitten. Wij waren er op een rustige dag en konden daarom overal goed bij. Voor mijn zoontje, al is hij pas 3 1/2 was het een fantastische dag. Er is een kinderspeelplaats. Het restaurant heeft zaken als broodjes, soep en kroketten - daar had ik nog iets meer van verwacht. De toiletten waren netjes, babyruimte keurig in orde en overal zeer vriendelijk personeel dat vertelt wat er zoal te zien is. Echt een aanrader voor een dagje uit met het gezin, maar ook met collega's of vrienden.

Beoordeling gegeven door marjan.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 10 oktober 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 16 augustus 2007

Aviodrome is een leuk en mooi park met veel vliegtuigen, maar het is absoluut te duur! In totaal hebben we 2,5 uur gelopen en hebben alles gezien, inclusief film. De hangaar achter de Spitfire was maar voor een heel klein gedeelte te bekijken. Viel een beetje tegen.

Beoordeling gegeven door M. de Wolff.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 9 augustus 2007

Was erg leuk. Vooral de Jumbojet, waar je ook het vrachtruim kon bekijken, en de cockpit en de kueken. Maar ik vond ook dat gebouw van Schiphol uit 1928 (ze zeiden dat dit de grootste replica van west-Europa was) erg mooi. En de Uiver; het was leuk om die nou eens in het echt te zien! Leuk themapark, met - ik denk wel - 100 antieke vliegtuigen. En we hebben een rondvlucht gemaakt boven Lelystad voor maar 49 euro! En vliegen in de flightsimulator is gratis!

Beoordeling gegeven door Paul van den Noortschans.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 27 juli 2007

Ik ben met de kinderen naar de Aviodrome geweest en heb er een fantastische dag gehad. Wat een leuke en leerzame dag hebben we er gehad. Zeker de flightsimulator en het filmtheater zijn de moeite waard, maar ook de oude vliegtuigen die met pruttelde motoren vertrekken vanaf het oude Schipholgebouw, in een woord geweldig. Hier gaan we zeker nog eens naar toe en met onze museumkaart is de toegang ook nog eens gratis. Echt een aanrader voor iedereen voor een fantastische dag uit.

Beoordeling gegeven door Jacco Middelkoop.

Datum beoordeling: 30 mei 2007

Met de Pinksterdagen zijn we naar de Aviodrome geweest. Normaal ben ik niet zo iemand om op forums te zetten hoe leuk iets wel niet is maar dit park verdiend een uitzondering. Zoveel toewijding van de mensen daar en zo gemoedelijk. Ik heb samen met de kinderen werkelijk een grandioze dag gehad en daarvoor wil ik in het speciaal onze rondleider bedanken. Mijn zoontje en dochtertje hebben het er nu nog steeds over. Ik kende het park zelf niet zo goed voor mijn bezoek, maar ik kan oprecht zeggen dat ik het jammer vindt dat ik het nu pas heb ontdekt en ga zeker nog een keer terug. De Aviodrome krijgt wat mij betreft een dikke 10! Dank jullie wel.

Beoordeling gegeven door Martin & Corina.

Datum beoordeling: 22 mei 2007

Laatst heb ik, samen met mijn familie, een bezoek gebracht aan de Aviodrome. Wij vonden het een fantastische ervaring. Bij de ingang stonden gelijk een stel enthousiaste vrijwilligers om ons een leuke en leerzame rondleiding door de expositie te geven. Deze expositie zag er trouwens erg mooi uit! Na deze rondleiding hebben wij het buitenterrein bezocht. De grote, mooie vliegtuigen waren erg leuk om van dichtbij te bekijken. De Aviodrome is een van de weinigen waar je dit kunt doen, daarom zijn wij ook erg blij met zo'n park in de buurt. Ik snap de reactie van meneer Woertman dan ook absoluut niet! De Aviodrome doet volgens mij zijn uiterste best om het de bezoekers naar de zin te maken en dat lukt uitstekend! Ik raad iedereen dan ook echt aan om eens een bezoekje te brengen aan dit mooie park.

Beoordeling gegeven door Layenda Simmerman.

Datum beoordeling: 22 mei 2007

De opmerkingen van de heer Woertman verbazen ons nogal. Uit metingen en enquetes blijkt dat 96% van de bezoekers van de Aviodrome na hun bezoek meer dan tevreden zijn en vinden dat het luchtvaart-themapark Aviodrome boven verwachting was. Vooral de Jumbojet scoort altijd erg goed, vooral omdat men bijvoorbeeld zowel in de cockpit als in het vrachtruim kan kijken. Ook de historische Uiver uit 1934, de viermotorige Constellation ("Connie") en de replica van het Stationsgebouw van Schiphol uit 1928 (de grootste replica van Nederland) worden zeer gewaardeerd. We zullen het voorstel om historische uniformen te gaan exposeren in onze plannen meenemen, dank daarvoor aan de heer Woertman.

Beoordeling gegeven door Peter van de Noort, Aviodrome.

Datum beoordeling: 20 april 2007

Wat een waardeloos themapark, met zo'n naam verwacht je veel, maar het is een fantasieloos geheel, en daarbij ook nog rommelig. Ik werk zelf in de luchtvaart, en daar ligt mijn interesse dan ook, maar vond er niks aan. Zaken als uniformen door de jaren heen, zouden leuk zijn. Of het nuttige van een vliegtuigmaaltijd in één van de oude vliegtuigen, maar niets van dit alles echt geen aanrader. Ze kunnen een voorbeeld nemen aan het spoorwegmuseum in Utrecht, zoveel fantasie rijker.

Beoordeling gegeven door André Woertman.