1

Beoordelingen De Pannekoekenbakker Thorn

Teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 29-6-2018

Datum beoordeling: 1 juli 2018

Reisgezelschap: met partner

We zijn een weekje in het prachtige Limburg dus bestellen 2 kersenvlaai. Die hadden we ook al vers geheten in “het Bakhuis” in Ulvend. Nou dat moet je niet doen bij de Pannekoekenbakker!Ze komen van een groothandel of van een slechte bakkerij.Er zit heel veel suiker op en ze waren absoluut niet vers. De kleur van de kersen was niet rood maar paarsig.Ik denk dat de pannenkoeken beter smaken.....

Beoordeling gegeven door Geut.

heerlijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-11-2013

Datum beoordeling: 24 november 2013

Reisgezelschap: met vrienden

We hebben er heerlijk en gevarieerd pannekoeken geegeten

Beoordeling gegeven door Mariet.

Ranzig
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 06-08-2013

Datum beoordeling: 7 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

Ik heb hier op 6 augustus jl. gegeten. Geen pannenkoek, geen trek in, maar een maaltijdsalade van zalm en gamba's. Bovenop de gemengde sla gamba's, komkommer, tomaat en onderin door de sla zalm, geen gerookte maar rauw, op zich niets mis mee, zij het dat deze zalmstukjes zo vies tranig en taai waren dat ik zat te kokhalzen, echt niet te eten... De tranige, bruine stukjes er zo goed mogelijk uitgevist, en geprobeerd de rest te eten, maar zo verschrikkelijk zout en ranzig van smaak... Dan de tomaat en onderin nog wat ei, maar uiteindelijk halverwege de moed maar opgegeven. Mijn beklag gedaan, maar ja, dan had ik het meteen moeten zeggen, terwijl de zalm helemaal onderin verstopt was!! Afrekenen... gewoon het volle pond, geen enkele coulance, dus ronduit slecht. Aan een pannenkoek kun je waarschijnlijk minder bederven, zet dan ook geen andere gerechten op de kaart als je niet de juiste, verse ingrediënten in huis hebt. Een leuke dag in Thorn... helaas met een halflege maag en teleurstelling naar huis. Tenslotte nog een gratis tip voor de kok: het staartstuk van een zalm is taai en vaak tranig, dit is rauw en niet eetbaar. Over de gehele zalm, net onder de huid en met name aan het staartstuk, treft u een bruine vetachtige laag aan. Deze dient u altijd in de afvalbak te deponeren en niet in maaltijden te verwerken!

Beoordeling gegeven door Geesje.