Beoordelingen

kleurrijke zwevende tuin
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 oktober 2017

Datum beoordeling: 18 oktober 2017

Reisgezelschap: zakelijk

Naast de met zorg aangelegde tuin, afgewisseld met water en aapjes, Lori's en ..... prachtige vlinders (hele grote en ook kleine) trof ik ook de heel kleurrijke, overweldigende zwevende bloementuin aan. Heel indrukwekkend allemaal. Zelf heb ik ook van deze mooie zomerbloeiers ieder jaar, maar hier zijn we wel heel groot en het hele jaar door mooi, ongelofelijk mooi dat dat hier gerealiseerd is, mijn complimenten.

Beoordeling gegeven door B..

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 mei 2015

Datum beoordeling: 3 februari 2017

Reisgezelschap: met partner

Het is onzettend mooi om er door heen te wandelen. Is een aanrader voor iedereen jong en oud.

Beoordeling gegeven door Maria Vonk-Bindels.

Geweldig leuke middag gehad
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 oktober 2016

Datum beoordeling: 21 oktober 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldig , veel te zien en te doen. Leuke speurtocht gedaan. Wat alleen jammer is dat de kinderen op het eind van de speurtocht als kadootje een tattoo plaatje krijgen. Jammer want ze hebben zo hun best gedaan en worden dan met zo iets afgescheept.

Beoordeling gegeven door N.N..

geweldigmooi
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: verledenjaar in september

Datum beoordeling: 6 juni 2016

Reisgezelschap: met vrienden

is gewoon mooi veel te zien op een kleine ruimte ook heel geschikt voor mensen die minder ter been zijn

Beoordeling gegeven door T v Steen.

geweldig mooi
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: ugustus 2015

Datum beoordeling: 29 mei 2016

Reisgezelschap: met een groep

We hebben genoten van de prachtige tuinen, bloemen, de papegaaien die uit je hand eten en de vlinders.Het restaurant is goed en niet te duur, de winkel heeft een ruime sortering aan planten en accessoires. De sfeer is overal vriendelijk.

Beoordeling gegeven door danenberg.

zeer verrassend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: ergens in april

Datum beoordeling: 28 mei 2016

Reisgezelschap: met partner

De vlindertuin was een onverwachte verrassing, werkelijk grandioos evenals de voliére waar de parkieten als je geluk hebt massaal op je komen zitten. De jungle was ik gewend ben er in geboren. Kom er zeker trrug

Beoordeling gegeven door Gerrit van Os.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 mei 2016

Datum beoordeling: 22 mei 2016

Reisgezelschap: gezin

tuinen, vlinders, orchideen, winkel eecht een aanrader

Beoordeling gegeven door Laurens Greven.

Uitmuntend
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-5-2016

Datum beoordeling: 21 mei 2016

Reisgezelschap: met partner

Wat een uitmuntende ervaring hebben we hier beleeft. Alles was zeer mooi gemaakt, duidelijke bordjes om je de weg te wijzen. Op dit moment zijn ze aan het uitbreiden, waardoor je een stukje moet terug lopen, dit is zeer zeker NIET erg te noemen. Uitbreidingen maken het juist weer mooi om terug te komen. De papagaaien waren heel mooi als mede de vlindertuin. We zijn die dag ook in een vlindertuin in Havelte geweest, dat was een echt afknapper hoor. De orchideeen waren zeer mooi aangeplant en onderhouden. Het restaurant was goed en de winkel zeer uitgebreid en behulpzame medewerkers. Alles bij elkaar een echte aanrader en het is altijd dat gene wat je zelf verwacht van een dagje uit. Stel nooit je verwachtingen te hoog, dan zal het meestal niet tegen vallen. ( behalve bij Havelte dan :-( )

Beoordeling gegeven door Van de Wall.

Geweldig genoten!
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: vorige maand

Datum beoordeling: 5 mei 2016

Reisgezelschap: gezin

Zou er graag nog een keertje heen met mijn orchideeenlievende vader!

Beoordeling gegeven door Joyce van Steenbergen.

een leuke dag ook voor kinderen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23maart 2016

Datum beoordeling: 4 mei 2016

Reisgezelschap: met partner

leuk om diverse planten te leren kennen, voor de kinderen kan men ook nog wel uitbreiden met atracties

Beoordeling gegeven door fjw hopster.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2014 in augustus

Datum beoordeling: 24 april 2016

Reisgezelschap: met partner

hele mooie aangelegde tuinen prachtig gewoon met hele mooie orcideen en vijvers met grote vissen die je mag voeren ook zijn er mooie en leuke vogels die op je komt zitten en die je mag voeren heel erg leuk.heel bijzonder is wel de vlindertuin met hele aparte grote vlinders en als je geluk heb komen ze ook op je zitten en het is erg lekker warm ook.dan heb je er een grote winkel bij waar je mooie orcideeenen planten of takken kunt kopen en nog meer leuke dingertjes.en je kunt er gezellig zitten in de restaurant waar je wat lekkers kunt eten of drinken gewoon top is het daar.

Beoordeling gegeven door Gerda Menkman.

overweldigend
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: herfstvakantie 2015

Datum beoordeling: 19 april 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Overweldigend omdat het onze verwachting te boven ging. We gingen af op verhalen,maar dan is dat nog te weinig gezegd dan wat je daadwerkelijk ervaart. Ik ben er met onze kinderen geweest en mijn buurmeisje. Geweldige foto's gemaakt,genoten van de bijzondere vlinders,bomen en planten,en een spannende show. Heerlijk relaxt uitje,want kinderen vermaken zichzelf,dat is knap! Wil nu deze ervaring delen met mijn zus,na een nachtje weg,kan zij ook even relaxen.

Beoordeling gegeven door esther kramer-post.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: in juli 2014

Datum beoordeling: 11 april 2016

Reisgezelschap: met partner

Omdat het ontzettend mooi en een aanrader voor andere mensen

Beoordeling gegeven door Maria Vonk-Bindels.

verrassend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 april 2016

Datum beoordeling: 10 april 2016

Reisgezelschap: gezin

Wist eigenlijk niet wat we er van mochten verwachten. Alles is netjes met een route aangegeven. Binnen is het verzorgd en netjes. Eigenlijk kom je ogen te kort. Als je links kijkt mis je rechts iets. Personeel vriendelijk en correct. Mooi iets voor zowel de droge als regenachtige dag. Hier wordt je vrolijk van.

Beoordeling gegeven door richard.

Overtuigend fantastisch
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 maart 2016

Datum beoordeling: 22 maart 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Omdat het aan alle verwachtingen voldoet en zeer vriendelijk personeel behulpzaam is waar nodig. Er wordt en is met liefde aan dit project gewerkt; dat voel je overal! Ik stel een paar schitterende foto' s beschikbaar voor uw website. Laat het weten of u dat wilt.

Beoordeling gegeven door S luth.

klantvriendelijk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24-3-2015

Datum beoordeling: 20 oktober 2015

Reisgezelschap: gezin

Wij komen hier regelmatig, vooral de vlindertuin is geweldig. hierdoor wisten we van de prachtige orchideen en kwamen speciaal daarvoor hier naar toe.Mijn broer en ik hadden grote witte Orchideen nodig voor het grafstuk voor onze moeder. een personeelslid was bezig met hele grote exemplaren en wij vroegen er naar. er waren er niet genoeg op voorraad en dus ging zij de kas in en sneed daar voor ons verse takken af. Het bloemstuk is geweldig geworden en bleef héél lang mooi. Dat is nog eens sevice.

Beoordeling gegeven door Nel Lamme.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 juli 2015

Datum beoordeling: 24 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

Ik ben met mijn ouders geweest. Mijn moeder heeft een rolstoel nodig, deze waren gratis en voldoende aanwezig.(ook een invalide wc aanwezig). De mensen die er werken zijn erg vriendelijk. De show die ze s'middags geven is ook leuk, ze vertellen wat over de dieren en laten ze van dichtbij zien. Soms een beetje eng(de wandelende takken, zijn groot). Als je de tuinen in loop kom je veel dieren tegen. Vlinders, vogels, vissen en schildpadden, de laatste drie mag je ook voeren. Wel verstandig om 50 eurocentjes mee te nemen voor het geval je de dieren wilt voeren. Je kunt er ook van alles eten in het restaurant . Wij vonden het geweldig, maar het is geen dag vullend.

Beoordeling gegeven door Fam. van Beek.

Heel mooi
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-07-2015

Datum beoordeling: 22 juli 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Geweldig wat er te zien is, was er voor het eerst. Veel vlinders met hele mooie kleuren. Er is echter wel 1 minpunt, iemand heeft mijn telefoon meegenomen, had die in het toilet laten liggen en 10 min later was die weg. Oproep aan degene die mijn telefoon heeft (gevonden) om die alsnog in te leveren bij de receptie, ik ben zeer gehecht aan de foto's die er in staan.

Beoordeling gegeven door Anny Marsman.

in een woord GEWELDIG
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2013

Datum beoordeling: 4 juli 2015

Reisgezelschap: met een groep

Ik ben er voor t' eersst geweest wis niet wat ik zag geweldig keek me ogen uit wat een pracht en praal. Dus nu ga ik met de kids en vriend en klein kinderen er heen om twee verjaardag te vieren op een dag.

Beoordeling gegeven door Mevr: de Vries.

alles te koop
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 mei2015

Datum beoordeling: 15 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

mooie winkel veel assortiement klant vrienlijk personeel

Beoordeling gegeven door J Rozema Apelhof 42 in Drachten.

raak nooit uitgekeken
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2005, mei 2015

Datum beoordeling: 13 mei 2015

Reisgezelschap: met een groep

Wij zijn nu 4x geweest op verschillende tijdstippen van het jaar. Er valt altijd veel te zien alhoewel wij het in mei/juni het mooist vonden. Ook het personeel in winkel en restaurant staan je vriendelijk te woord. Niets kopen (wat eigenlijk niet lukt) geen probleem, alleen advies wordt ook vriendelijk gegeven. Het hele bezoek geeft je een goed gevoel van een dagje écht uit! Geweest met een groep ouderen, met ouders, met jonge kinderen en met partner. Maakt niet welke leeftijd, het is voor iedereen aangenaam...ook het restaurant voorziet daarin.

Beoordeling gegeven door E.Zegwaard.

Warme douche
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9 april 2015

Datum beoordeling: 10 april 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Vanmiddag, gingen wij met 4 volwassenen ( 70gers), naar de Orchideeënhoeve. Één van ons wou latte machiato. Omdat we een te kleine kop onder de uitloop zetten, werd het een knoeiboel. Een medewerkster schoot te hulp. Ze gooide de kop leeg en gaf een passend glas en hielp ons verder. De rest van ons zocht vast een tafeltje, terwijl mijn man afrekende. Toen hij met het blad bij onze tafel kwam schoot zijn tas van schouder waardoor alles over de grond ging. Wederom schoot het personeel te hulp. Stelde manlief gerust en ruimde de rommel op. We kregen een nieuw blad met dezelfde consumpties en nogmaals de verzekering dat we ons geen zorgen hoefden te maken, er ging elke dag wel wat mis. Na de koffie, van de schrik bekomen, hebben we nog een paar uur genoten van de prachtige flora en fauna. Het personeel van het restaurant krijgt van ons een warme douche!!

Beoordeling gegeven door Renate van Bloemendaal.

adembenemend mooi!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 maart 2015

Datum beoordeling: 29 maart 2015

Reisgezelschap: met een groep

Heel mooi aangelegd en onderhouden. Veel te zien en te beleven. Vooral de lori's zijn erg leuk!

Beoordeling gegeven door Familie. de Boer.

Net niet
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 30-12-2015

Datum beoordeling: 15 maart 2015

Reisgezelschap: met partner

Sneue bedoening met knullige informatiebordjes vol fouten, personeel was niet te vinden, vlindertuin was erg kaal (hoewel dat over een paar jaar vast beter wordt als de planten wat groeien), 3 terraria met zielige hagedissen. Wij gaan volgende keer naar een échte vlindertuin.

Beoordeling gegeven door A.

sprookjesachtig mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-03-2014

Datum beoordeling: 4 maart 2015

Reisgezelschap: met partner

voor iedereen is er wel iets moois te zien vooral de natuur de vlinders de papagaaien en de rust geweldig

Beoordeling gegeven door alijda keizer.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21.11.2014

Datum beoordeling: 24 november 2014

Reisgezelschap: met vrienden

wij waren te gast bij de Bonte Wever en zochten enkele dingen op om wat te doen. en kwamen zo bij de Ochideeen kwekerij de Hoeven in Luttelgeest. dit was een goede keuze en we echt veel gezien qua kwekerij ook hier en daar uitleg gekregen toppie. de afdeling vlindertuin was ook geweldig en zeker de moeite waard . de ochideeen,vlindertuin, de tuin met zijn kooikarpers,restaurant en de winkel het is de moeite waard en een goede dagvulling.

Beoordeling gegeven door NHM van der Ende.

gezellig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-05-2014

Datum beoordeling: 26 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

gezellig dagje uit voor jong en oud! heb echtvol verwondering en enthousiasme rondgekeken! ik bleef maar aan het aanwijzen! zelf vond ik de schildpadden voeren en de meervallen voeren erg bijzonder.

Beoordeling gegeven door Angela.

her zal leuk zijn,maar niet voor ons!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 28 maart 2014

Datum beoordeling: 28 maart 2014

Reisgezelschap: met partner

we hadden kaarten, en zagen daar dat we NET over de datum heen zaten, we mochten niet naar binnen, ook niet toen we aanboden het prijsverschil erbij te doen, en zodoende de hele prijs betalen!, superslecht. toen we naar buiten gingen vond ik een geldig kaartje, en had zo naar binnen kunnen lopen,ik heb netjes dit kaartje afgegeven, misschien dat iemand hem verloren had!, geen reactie...wat fijn of iets dergelijks!we vinden dat we erg onvriendelijk behandelt zijn!

Beoordeling gegeven door paarhuis.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 09-08-2013

Datum beoordeling: 12 augustus 2013

Reisgezelschap: met een groep

Ik heb nog nooit zo iets mooi van orchideeën gezien! Prachtig!!!

Beoordeling gegeven door An.

Een heel gezellige tuin voor een familieuitje!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-05-2013

Datum beoordeling: 12 mei 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Zeer veel te zien en alles in een heel goed nagebootste natuurlijke omgeving voor alle dieren. Het zelf voeren van de vissen en lorri's is heel leuk om te doen. Kleine kronkelpaadjes de loopbrug en de uitkijktoren de waterval met grot waren helemaal top!

Beoordeling gegeven door Jolanda van Dokkum.

Ontspannend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-11-2012

Datum beoordeling: 26 november 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Op zondag besloten om gezelling naar de orchideeen hoeve te gaan met een vriendin. Hebben heerlijk genoten van de mooie tuin. Ook de vlindertuin en de Lori papegaaien waren erg mooi om te zien en we hebben ons goed vermaakt. Na een ronde lopen hebben we nog lekker in de serre een drankje gedaan en kijken we terug hele leuke dag.

Beoordeling gegeven door Nick.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2011 en 2009

Datum beoordeling: 13 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Het is inderdaad in 1 woord Fantastich , meer kan ik er niet aan toe voegen. O ja toch wel want het is voor jong en oud een lust.

Beoordeling gegeven door JenMPictures.

prachting
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-08 2012

Datum beoordeling: 7 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

we vonden de orchideeen heel mooi en in een mooie omgeving groeien en bloeien. De vlindertuin was elke keer weer een verrassing met zoveel vlinders in elke hoek van het gebouw.

Beoordeling gegeven door antonnette.

prachtig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind augustus 2011

Datum beoordeling: 2 september 2011

Reisgezelschap: gezin

Mooie aangelegde tuinen, waar werkelijk overal orchideeen groeien, zelf boven je hoofd. voor de kinderen overal leuke paadjes aangelegd, met watervalletjes en hangbruggen, zodat er ook voor hen genoeg te ontdekken valt. Met een waterspeeltuin voor de jongere kinderen tot ong. 10 jaar..... Genoeg plaatsen om even te zitten.... en een broodje te eten.

Beoordeling gegeven door Janine Hoeve-de Vries.

gewelidg mooi!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26 juli 2011

Datum beoordeling: 4 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Je waant je hier in de jungle, het oerwoud en in indonesie! Ook de vlindertuin is gaaf!

Beoordeling gegeven door Marianne van der Heide-Schelhaas.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02-06-2011

Datum beoordeling: 4 juni 2011

Reisgezelschap: met een groep

De aankleding ademt sfeer en gezelligheid uit. Schoon, goed verzorgd. Voor alle leeftijden vanaf kinderwagen tot en met rollator is het èn goed bereikbaar èn overal iets te zien of te doen. Prachtige vlindertuin. Mooie mix van bloemen met dieren.

Beoordeling gegeven door Clara Koster.

alie bollema hoogeveen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: we komen aan staande woendag

Datum beoordeling: 18 oktober 2010

we vinden de orchideeenhoeve heel mooi en daar om zeker een 8. we zijn er heel vaak geweest. ieder jaar zeker 3 keer het is zeker de moeite waard . en ze zijn heel gastvrij het persooneel .

Beoordeling gegeven door alie bollema.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: okt. 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

We zijn hier heel vaak geweest de afgelopen 11 jaar en we zullen hier ook heel vaak terugkomen. Het is er in 1 woord PRACHTIG. Al die mooie, tropische tuinen met de meest kleurrijke orchideeen en andere planten en bloemen. En dan de vlindertuin...echt een aanwinst! Hier kom je echt tot rust en waan je je in een andere wereld. Het restaurant is ook heel sfeervol en gezellig én betaalbaar (altijd leuk meegenomen) Er is voldoende ruimte. Ook kan er bij mooi weer buiten op het terras gezeten worden. Verder is het winkel-gedeelte voordat je de tuinen binnen gaat altijd erg leuk. Unieke dingen kan je daar kopen (tevens ook orchideeen uiteraard) En wat veel mensen denken: de Orchideeenhoeve is absoluut niet alleen voor oudere mensen. Wij zijn een gezin met jonge kinderen en we gaan er dus graag heen ;-)

Beoordeling gegeven door Bianca van der Werf.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9 dec

Datum beoordeling: 9 december 2009

Wij zijn 9 dec bij jullie geweest met vrouwen van nu uit Putten het was in een woord geweldig, we hebben echt genoten iedereen was vol lof,ga zo door,maar wat een werk voor dat het zover is gr namens vrouwen van nu

Beoordeling gegeven door jannij grevengoed.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-10-2009

Datum beoordeling: 22 oktober 2009

Een geweldige ervaring. De orchideeënhoeve ziet er zeer netjes uit. Nergens ligt een papiertje o.i.d. Vriendelijke mensen. Leuk restaurant. Ik kom zeker nog een keer terug.

Beoordeling gegeven door Rita van den Top.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2006

Datum beoordeling: 6 september 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door vording.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5 mei 2009

Datum beoordeling: 12 juli 2009

We een poosje geleden de hoeve hebben ontdekt gaan we regelmatig op bezoek, we vinden het ontzettend mooi, super gezellig of je nou in de kassen loopt of in de prachtige vlindertuin of in het restaurant het maakt niet uit ook niet wat voor jaar getijde of feestdagen allemaal super!!!!!Lieve grtjes roos Timmer uit harderwijk

Beoordeling gegeven door roos timmer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 oktober

Datum beoordeling: 13 oktober 2008

Een leuke dag uit met de bewoners van de Veltman uit Weiteveen, ze hebben genoten en het eten was ook erg lekker, alleen de wandel paden zijn zwaar om met een rolstoel te duwen en als je nog een leuke orchidee wilt kopen dan zijn die erg duur,maar al met al een leuke dag gehad

Beoordeling gegeven door Wilma Scholte Aalbes.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 oktober 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Ontzettend leuk! Voor ouderen én kinderen. De vlindertuin is een leuke uitbreiding!! We hebben van dit uitstapje erg genoten

Beoordeling gegeven door Orchideeenhoeve.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2000

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

met de kinderen gedaan en die vonden het erg leuk om daar een dagje te vertoeven, het geld zeker waard.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 sept. 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Prachtig!!! Die mooie bloemen en vooral de vlindertuin!!!! We zijn nog lang niet uitgekeken.

Beoordeling gegeven door Mieke Hagendijk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 19 juli 2008

mooie orchideeen in verschillende vormen, kleuren en soorten. teveel om in 1keer te bevatten.

Beoordeling gegeven door J. Prinsen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Heel erg van genoten.

Beoordeling gegeven door R.Meeng.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7-6-08

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Het is een dag om nooit te vergeten

Beoordeling gegeven door orchideeenhoeve.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april / mei 2008

Datum beoordeling: 5 juli 2008

Erg leuk om rond te kijken in de verschillende tuinen. De niuewe vlindertuin is fantastisch.

Beoordeling gegeven door K Klein.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 24 juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

het is nu ook heel leuk voor kinderen. de vlindervallei vinden ze helemaal fantastische. en de vissen voeren is ook ontzettend leuk, de vissen lijken wel tam, ze reageren op de mensen. een min punt vond ik dat het springkussen niet op woensdagmiddag opgeblazen wordt, alleen op zaterdag en zondag

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zondag 8juni 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

We hebben een dag doorgebracht op de Orchideeën Hoeve en héél erg genoten . Er zijn 2 tropische tuinen te bezichtigen , één heet de vlindertuin , en het was adembenemend , zo mooi aangelegd. ook het restaurant beviel uitstekend , niet duur en erg lekker.Bij mooi weer kun je lekker rustig buiten zitten. De winkel erbij is goed gesorteerd en geeft je ook 'n idee wat je allemaal van orchideeën kunt maken. En...zondags open!

Beoordeling gegeven door annemarie verheyden.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 6 juni 2008

Prachtige - en goed verzorgde mogelijkheid om kennis te maken met een veelheid aan bloemen en planten. Ruime parkeergelegenheid en redlijke toegangsprijs.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 20 april 2008

mooi

Beoordeling gegeven door wbeumer1@kabelfoon.nl.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 maart 2008

Datum beoordeling: 18 april 2008

Zo mooi, heeft eigenlijk geen toevoeging nodig.Alles goed verzorgd, een fijne prettige sfeer met zeer aardig personeel. Nu, met ook de vlindertuin erbij, een grote aanrader om naar toe te gaan. Wat een enorm assortiment aan fantastisch mooie orchideeën.

Beoordeling gegeven door Borgardijn.

1 11111

Bezoekdatum: december 2007

Datum beoordeling: 2 april 2008

Lieve help! Wat een treurige bedoeling daar! Bloemen, die je in elk willekeurig tuincentrum kunt terugvinden opgeleukt met goedkope rotzooi van de Action-winkel. Dit gecombineerd met onbeschoft personeel en dito eigenaar maakt het wel de grootste baggerbestemming heel Nederland!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 26 maart 2008

Prachtig is deze orchideeentuin. Het is net een dierentuin, maar dan met planten. Wij hebben er een feest gegeven en een ieder, van groot naar klein, heeft deze dag als zeer plezierig ervaren: vriendelijke mensen, mooie tuin en een "eigen" gezellige serre van het restaurant. Voor drukke tijden zou het restaurant nog iets handiger ingericht kunnen worden, maar verder veel lof.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Voorjaar 2005

Datum beoordeling: 15 maart 2008

Goed toegankelijk voor invaliden, ruim opgezet je kan alles goed zien, personeel vriendelijk, behulpzaam. Dit geld ook voor de orchideeenhoeve, hier nemen we vaak een jaarabbonement, en komend voorjaar is er weer een grote uitbreiding er komt een grote vlindertuin bij

Beoordeling gegeven door J.W.v.d.Groenekan.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 22007

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Prachtig aangelegde tuinen vol met bloeiende orchideen, leuke winkel, goed restaurant. dit was een leuk uitstapje en...betaalbaar!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: november 2007

Datum beoordeling: 10 februari 2008

Met collega,s naar de orchideeenhoeve geweest wij hebben er ongeveer drie en half uur rond gelopen daar na koffie gedronken het was een heerlijke dag ik wacht nu op de vlinder tuin verheug meer nu al op

Beoordeling gegeven door E van Eenenaam.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 december 2007

Datum beoordeling: 8 februari 2008

We gingen naar de Orchideeenhoeve, toen daar een kerstmarkt gehouden zou worden, dus er was grote aanloop. We zijn toen eerst maar de binnen gelegen aangelegde tropische tuinen gaan bekijken. Die waren PRACHTIG, compleet met watervallen ( groot en klein ), lianen en bouwwerken ( hutjes ) . In het water mooie koikarpers, die je speciale voeding kon geven, die op sommige plekken te kopen was. Er waren genoeg rustplekken, in stijl , om rustig rond te kijke. Ook was er een video te zien, over de geschiedenis van de hoeve! Er is een terras en terrein voor kinderen, maar het was guur weer, dus lekker binnen in het gezellige, toen in kerstsfeer versierde paviljoen gezeten, waar goede consumpties te krijgen waren. Daarna de kwekerij bekeken en de kerstmarkt. In het paviljoen een goede maaltijd gegeten en daarna hebben we weer een rondgang door de tuinen gemaakt, die nu verlicht werden door kaarslicht! Mijn ouders, die ook mee waren en een rollater hebben konde zich daar goed bewegen en hebben genoten ! Het was een zeer ontspannen dagje uit en als het vlinderpaviljoen ,die ze aan het maken zijn, klaar is, gaan we zeker weer kijken, allen dan met mooi weer, zodat we ook nog buiten alles kunnen bekijken. Groetjes, Esther Mugie.

Beoordeling gegeven door Esther Mugie.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 29 januari 2008

W e gingen naar de Orchideeenhoeve, toen daar een kerstmarkt gehouden zou worden, dus er was grote aanloop.We zijn toen eerst maar de binnen gelegen aangelegde tropische tuinen gaan bekijken. Die waren PRACHTIG, compleet met watervallen ( groot en klein ), lianen en bouwwerken ( hutjes ). In het water mooie koikarpers, die je speciale voeding kon geven, die op sommige plekken te kopen was. Er waren genoeg rustplekken , in stijl, om rustig rond te kijken. Ook was en een video te zien, over de geschiedenis van de hoeve! Er is een terras en terrein voor kinderen, maar het was guur weer, dus lekker binnen in het gezellige, toen in kerstsfeer versierde paviljoen gezeten, waar goede consumpties te krijgen waren. Daarna de kwekerij bekeken en de kerstmarkt. In het paviljoen een goede maaltijd gegeten en daarna hebben we weer een rondgang door de tuinen gemaakt, die nu verlicht werden door kaarslicht! Mijn ouders, die ook mee waren en een rollater hebben konden zich daar goed bewegen en hebben genoten! Het was een zeer ontspannen dagje uit en als het vlinderpaviljoen , die ze aan het maken zijn, klaar is, gaan we zeker weer kijken, alleen dan met mooi weer, zodat we ook nog buiten alles kunnen bekijken. Groetjes, Esther Mugie.

Beoordeling gegeven door Esther Mugie.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 17 januari 2008

Heel mooi en leerzaam ook alles goed verzorgd

Beoordeling gegeven door W.Lindeijer.