Beoordelingen Beeld en Geluid

Beschamend slecht!
1 11111

Bezoekdatum: 30-10-2018

Datum beoordeling: 30 september 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Slecht geluid,slecht beeld. Veel werkt niet. Verouderd ,saai en niet interessant. You tube is beter en gratis.

Beoordeling gegeven door R.Kattenburg.

WAARDELOOS
1 11111

Bezoekdatum: 13-06-2018

Datum beoordeling: 14 juni 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Gratis kaarten ontvangen van de Vriendenloterij, geboekt en wij naar Beeld en geluid in Hilversum, 3 uren in de auto vanuit zeeland, nou wat een tegenvaller een toren van 7 hoog erg onduidelijk allemaal, ook de indeling is waardeloos, als je zoiets indeelt begin je bij het begin van het beeld en geluid de radio's en tv's e.d. stonden helemaal bovenin mijn partner die slecht ter been is kon daar NIET eens komen, de rolstoellift was niet bedienbaar en er was in geen velden iemand te zien die dit kon doen ja die kwam wel toen de rest weer terug kwam.. gelukkig waren de kaarten gratis maar de normale prijs is € 16 voor hetgeen je krijgt is dit teveel. ook waren er dingen die erg onduidelijk waren qua uitleg of werkte totaal niet. dus een tip aan ieder ander een rondvaart in de grachten van A'dam of elders is vele male mooier. en krijg je meer waarde voor je centjes. vandaar mijn ene ster liefst minder. Waardeloos zonde van deze dag.

Beoordeling gegeven door R.Polbak.

Amusement
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 mei 2018

Datum beoordeling: 9 mei 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Je kunt je hier uren bezig houden. Door museumstukken/delen van tv series te bekijken en muziek te beluisteren. Je kunt op de foto met bekende Nederlanders of als verslaggever. Je kunt opkomen door showdeuren, mee rijden in de achtervolging in Vlokken Maastricht, playbacken, optreden als dj, nieuws voorlezen. Alle foto's en filmpjes worden naar je e-mailadres gestuurd.

Beoordeling gegeven door Mariëlle .

Teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 04-02-2017

Datum beoordeling: 4 februari 2018

Reisgezelschap: gezin

Als bezoeker wil je graag vermaakt worden maar hier moet je alle informatie zelf opzoeken. Verder heel veel op nu gericht en weinig over de jaren 50 -80

Beoordeling gegeven door Martijn.

Saai
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 4 november 2017

Datum beoordeling: 5 november 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Ik was er met twee tieners en we hadden er meer van verwacht. Jammer dat er niet meer live studio's waren, meer interactie met publiek. Bijna overal moest je inloggen met je ring en dan filmpjes gaan kijken. Opslaan in mijn favorieten lukte mij helemaal niet (met Catweazle) en de Hollywood tour zat s morgens al volgeboekt, dus konden we niet meer aan mee doen.

Beoordeling gegeven door de Vries.

Verouderd, saai
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 11-8-2017

Datum beoordeling: 14 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Beeld en Geluid...als ooit leuk, maar nu verouderd. De doe dingen zijn leuk maar veel te weinig, en traag. Maak je nieuws bericht met nieuws waar bea nog koningin is enzenz alles is aan een update toe. Op 1 plaats (op de begane grond in een pand van 7 etages) koffie ruimte. Geen wc op etage 3-4-5-6-7, leuk als je met kinderen gaat(je blijft op en neer lopen) dit was 1keer en nooit meer

Beoordeling gegeven door tim.

Onvoldoende om te proberen het leuk te vinden
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: nvt

Datum beoordeling: 8 juli 2017

Reisgezelschap: met een groep

Ik heb via de postcodeloterij 4 toegangsbewijzen gekregen, waardoor ik gratis Beeld en Geluid zou mogen bezoeken. Dat wilden wij graag samen met vrienden eens proberen, maar daar hebben wij van afgezien op grond van reacties uit onze omgeving. Dat spaarde in ieder geval reis- en verblijfkosten vanuit Waalwijk en naar aanleiding van de gekregen en gelezen recensies naar alle waarschijnlijkheid ook een teleurstelling over een dagje Gooi voor 4 70+ers. Vriendelijke groet, drs ing B.W. Saatrübe

Beoordeling gegeven door drs ing B.W. Saatrübe.

Zwaar gedateerd!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 29-102016

Datum beoordeling: 30 oktober 2016

Reisgezelschap: gezin

Tja, de buitenkant ziet er leuk uit maar inhoudelijk echt niet van deze tijd en vooral niet voor kinderen en pubers. Een hoop gedoe om weinig. Te downloaden foto's en filmpjes van abominabel slechte kwaliteit (resolutie). Apparatuur van minstens 10-15 jaar oud kan echt niet meer. De mensen die dit leuk vinden zijn denk ik minimaal 50+ (oma's en opa's?) en weinig bekend met de digitale wereld van vandaag. Zij zullen ongetwijfeld de nostalgie van oude tv-sterren en filmpjes waarderen...

Beoordeling gegeven door ST.

Kinderen hebben genoten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-9-2016

Datum beoordeling: 21 september 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen, 7 en 5 jaar (en 1 jaar) geven het museum een 9 en willen graag komend weekend weer terug komen want ze hebben nog niet alles gedaan... Interactief spreekt aan en thuis de filmpjes nog eens kunnen bekijken en aan opa en oma laten zien is top. Kortom geslaagd uitje.

Beoordeling gegeven door Ellemijn.

Flitsen die lang naflitsen. wauw!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 september 2016

Datum beoordeling: 4 september 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Met twee van onze kleinkinderen, 10 en 13 jaar, hebben we een fantastisch (te kort) bezoek van 3+1/2 uur aan Beeld en Geluid gebracht. Voordeel was wel misschien dat het in de laatste week van de schoolvakanties plaats vond maar dan nog. Een prachtig gebouw met aardig personeel, ook in de winkel en het restaurant, duidelijke instructies, brandschone toiletten en dan uiteindelijk waar het om ging: verrassende ´flitsen door de tijd´. Geschikt van jong tot oud, nou oud, is 70+ oud?! En dan de e-mails die je thuis krijgt met wat de kids zelf gedaan hebben d.m.v. een link naar hun persoonlijke sites! Hardstikke leuk. We geven het cijfer 9 want er moet toch een prikkel tot verdere vervolmaking blijven. We komen over een paar jaar terug met onze jongste kleinkinderen en misschien......wij oudjes zelf alleen!!!!

Beoordeling gegeven door Hans Hofenk.

Heel erg leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30-08-2015

Datum beoordeling: 2 september 2015

Reisgezelschap: gezin

We hebben een fantastische dag beleefd in Beeld en Geluid. De kinderen vonden het geweldig, hebben het nieuws gelezen, op het Toppop podium gestaan en een Buurman en Buurman animatie gemaakt. Maar ook voor mij, mijn man en mijn vader was het leuk. Mooie beelden terug gezien en veel lol met de kinderen gehad. Personeel was ook nog eens uiterst behulpzaam, al met al een topdag!

Beoordeling gegeven door Mariska.

niks aan voor een 14 jarige
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 22-07-2015

Datum beoordeling: 19 augustus 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Ik dacht mijn 14 jarige dochter een leuk dagje te bezorgen, maar zij vond het duf, saai en niet van deze tijd. Niet zo gek want tieners alla 2015 kennen geen Swiebertje, loekie de leeuw, en pipo de clown. Misschien nostalgie voor mijn leeftijd(45)maar tieners verwachten echt wat meer sensatie. Mijn man vond het wel leuk om te zien, maar ja hij heeft dit ook allemaal meegemaakt.

Beoordeling gegeven door diana.

superleuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-02-2015

Datum beoordeling: 22 februari 2015

Reisgezelschap: gezin

Er is heel veel te doen en te beleven. Echt waar voor je geld.

Beoordeling gegeven door E. Soer.

amazing
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: zondag 9 november

Datum beoordeling: 9 november 2014

Reisgezelschap: met partner

er is letterlijk van alles te zien en te horen over beelden en geluiden, van radio en televisie.

Beoordeling gegeven door Louis de Bakker.

Onvriendelijk personeel, onoverzichtelijke indelin
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 27 april 2014

Datum beoordeling: 27 april 2014

Reisgezelschap: gezin

Onze zoon had een gebroken voet . Het ene personeelslid zegt: je kunt geen rolstoel reserveren, vervolgens zien wij rolstoelen staan die gereserveerd zijn!!! Kortom doordat onze zoon zeer moeilijk kon lopen, waren we genoodzaakt in korte tijd richting huis (Nijverdal) te gaan. jammer dat het zo heeft moeten lopen. we hadden er ons zo op verheugd!! voor die tijd had ik al gemaild en gebeld om rolstoel te reserveren maar moet nog wachten op antwoord. Jammer......

Beoordeling gegeven door Vos.

Duur en weinig inspirerend
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 20 april 2014

Datum beoordeling: 21 april 2014

Reisgezelschap: met partner

De gevraagde entree van 14,50 voor beeld en geluid en nog eens 14,50 voor de belachelijke Hillywood toer van 1 uur is buiten proporties. Er zijn leukere uitjes te verzinnen voor 29 euro p.p. Filmpjes om te kijken zoek ik zelf thuis wel op internet. Verder geen aangegeven route zodat het allemaal rommelig en met veel lawaai overkwam. De software van veel activiteiten is traag en verouderd. Aanraakschermen reageren niet altijd. Nee ik had er erg naar uitgekeken maar kwam na drie uur zeer teleurgesteld naar buiten. Voel me zelfs een beetje opgelicht.

Beoordeling gegeven door Yvonne Duin.

matig, traag en beperkt niets voor kinderen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 18 04 2014

Datum beoordeling: 19 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Hele slechte acoustiek, kind van 8 kan journaal lezen over karzai in afghanistan, jongen van 10 leest tekst over vreemdgaan in een soap, er draaien nog beeldbuis tv schermen, moet je overal wachtten, de gebruikte techniek is traag en achterhaald,, veel geschiedenis tv zegt kinderen helemaal niets, ze kunnen een kamera richtten op sterren en dan verschijnen tv personen die al jaren dood zijn, top pop met de jurk van jerney kaagman, wie is dat, kort en bondig leuk voor personen boven de dertig

Beoordeling gegeven door lje de ridder.

Overweldigend!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10 april 2014

Datum beoordeling: 11 april 2014

Reisgezelschap: met partner

Ik geef een cijfer, omdat ik heb genoten. Helaas kwam er om een uur of 4 een middelbare school. Er was geen controle over de kinderen, die blèrend en gillend door het gebouw renden, terwijl we op alle knoppen ramden die ze tegen kwamen. een kleine smet op een grandioos bezoek. Ik ga beslist nog eens, want ik ben nog lang niet uitgekeken

Beoordeling gegeven door Wilma Nauta.

Geweldig, echt de moeite waard!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Zaterdag 16.11.2013

Datum beoordeling: 17 november 2013

Reisgezelschap: met partner

Er zijn erg veel leuke dingen om zelf te doen en ook veel zaken die je gewoon over je heen laat komen. nagenietend thuis , kom je tot de conclusie dat je er eigenlijk nog wel een keer naar toe wil.

Beoordeling gegeven door Chr.Venema.

Beperkt
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 18-08-2013

Datum beoordeling: 18 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het museum biedt allerlei leuke doe dingen die qua besturing en ervaring niet met de tijd mee gaan. Het grootste gevaar is echter de drukte. Bij verschillende doe-dingen zul je dan lang moeten wachten en dat is jammer. Het geheel is weinig overzichtelijk en het geluid bij het ene onderdeel verstoort het andere. Gezien de prijs dus een onvoldoende.

Beoordeling gegeven door Jansen.

Fantastisch voor oud en jong
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 april 2013

Datum beoordeling: 20 april 2013

Reisgezelschap: gezin

Super leuk en zeer interactief waardoor je de hele dag bezig kan zijn. Wil je even zitten dan plof je neer voor een scherm met postbus 51 informatie door de jaren heen of bezoek je het theater met groot tv scherm. Maar ga niet in de vakantie want dan kan het te druk zijn en moet je lang wachten voor je aan de beurt bent

Beoordeling gegeven door Linda.

Slecht!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 17-03-2013

Datum beoordeling: 17 maart 2013

Reisgezelschap: gezin

Het was zo idioot druk dat we waarschijnlijk geen goede indruk hebben gekregen. Bij alle activiteiten een rij van hier tot Jericho en terug. Veels te warm binnen en overal toeters, bellen en ( onverstaanbaar!!)geluid. Voel me behoorlijk opgelicht. Heb ruim 80 euro uitgegeven voor entree voor iedereen.

Beoordeling gegeven door N.N..

Geweldige ervaring!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21-02-2013

Datum beoordeling: 21 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Misschien wel één van de leukste musea om met kinderen tussen de pakweg 6 en 12 heen te gaan. Ik was erg aan het twijfelen gebracht n.a.v. slechte reviews, maar kan er echt totaal met de pet niet bij dat mensen over dit museum zo kunnen mopperen! En sommige klachten? "Het is lawaaiig", wat wil je in een beeld en GELUID museum? "Het is druk in de vakantie", in welk museum is dat niet zo? Verder ook veel tegenstrijdige berichten in reviews, de 1 vindt het te lawaaiig en wil meer koptelefoons, de ander zeurt weer over het niet hygienisch zijn van koptelefoons (onzin!). De 1 zeurt over personeel dat vertelt dat je moet inloggen, de ander zegt dat het onduidelijk is wat je moet doen. Ik kan er kort over zijn: Dit is een onwijs leuk museum waar veel te zien en te luisteren is maar vooral ook erg veel te doen, met name ook voor kinderen. Door het gebruik van ringen met een chip is het een zeer interactieve belevenis. Ik was er in een schoolvakantie, dus dat betekende af en toe wachten op de beurt. Ikzelf en de kinderen hebben dit op geen enkel moment als storend ervaren. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en zeker niet opdringerig. Kan dit museum aan iedereen aanbevelen die affiniteit heeft met radio en TV en daarnaast gewoon voor iedereen met kinderen. Dit museum staat zonder meer op mijn favorieten lijst. Ga zeker nog eens terug. Dus de tip voor iedereen: negeer de mopperaars (want sommige mensen hebben blijkbaar altijd wat te zeuren!) en ga er gewoon heen!

Beoordeling gegeven door Diederik.

zeer matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 19-02-2013

Datum beoordeling: 19 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het was (in de voorjaarsvakantie) heel erg druk en daardoor moesten de kinderen overal heel erg lang wachten. veel filmpjes die je ook (rustig) thuis op internet kunt bekijken. het was ook heel erg warm en benauwd in het gebouw, ik werd er naar van. het was heel erg lawaaierig waardoor je de filmpjes ook slecht kon verstaan. jammer! de workshop van Laura Vlasblom was wel heel leuk, maar ook daar was het zo benauwd en warm dat het niet prettig was.

Beoordeling gegeven door Miranda Binnekamp.

Fantastisch!!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13-02-2013

Datum beoordeling: 14 februari 2013

Reisgezelschap: gezin

Erg behulpzaam en lief personeel. Veel te doen voor kinderen. Veel filmpjes die je aan de goede oude tijd doen denken. Veel activiteiten te doen! Top, top, top!

Beoordeling gegeven door Bianca.

GEWELDIG
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10 november 2012

Datum beoordeling: 22 november 2012

Reisgezelschap: met een groep

Ik vond het echt zooooo leuk, al die dingen die je kon doen: screentest, reclame inspreken, journaal met een autocue, quizjes echt alles!! We waren met een hele grote groep en ik zag mensen die er last van hebben gehad, maar ik vond juist dat iedereen zo goed verdeeld is en dat we helemaal niet lang hoefden te wachten!! Ik raad het echt aan!! Echt de moeite waard!

Beoordeling gegeven door Nienke.

Te druk,jammer
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 10 november 2012

Datum beoordeling: 11 november 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het instituut is vast heel mooi en leuk als je gebruik kunt maken van alles wat er te doen en te zien is. Wij waren er op zaterdag 10 november jl. en er was gereserveerd voor en door een paar erg grote groepen (400 kinderen) Overal lange wachttijden om iets te kunnen zien of doen.we hebben aangegeven bij de floormanager dat we graag over de drukte geïnformeerd waren via de website.dan hadden we gekozen voor een andere dag. Op deze manier is 15 euro p.p. erg duur.De manager gaf aan dat het wel vaker zo druk is. Dan is dit geen aanrader voor een duur dagje uit! Onze tip om aan te geven als er door grote groepen is gereserveerd vond helaas geen gehoor.

Beoordeling gegeven door Bouwmeister.

kinderpretpark.
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 17 okt 2012

Datum beoordeling: 18 oktober 2012

Reisgezelschap: met partner

Ongeïnteresseerd personeel in witte jassen,lijkt wel een ziekenhuis. De eerste opvang na de draaideur was al verkeerd,die persoon vond zich zelf heel leuk en erg belangrijk.Het aantal filmpjes die je uit het archief kan bekijken is zeer beperkt.Alle attracties zijn voor kinderen en niet voor 50+ en veel te duur voor 15 euro. In het restaurant stonden meerdere onverpakte etenswaren,waar de wachtende overheen hoesten.Bij koffie corner was 1 personeel heel druk en de andere(oudere) stond bij de koffie niets te doen ! Terwijl er een rij stond. De bovenste verdieping (5) is niet met de lift te bereiken!Die dag dat wij er waren erg druk en veel kinderen te wachten in veel te volle ruimte op de vierde verdieping.

Beoordeling gegeven door stel 50+.

waardeloos NA DE TIJD
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 17-7-2012

Datum beoordeling: 28 juli 2012

Reisgezelschap: met vrienden

al die witte zusters die je maar blijven vertellen dat je vooral filmpjes moet maken voor NA DE TIJD THUIS wat je dus per mail zou worden toegestuurd. NOU NIET DUS, heb mail achter aan gestuurd NOOIT BEANTWOORDT en heb ze gebeld NOU stuur maar mailtje maken het in orde NOU NIET DUS HE... Dus ik vindt het waardeloos dat ze zo slechte service bieden, ja ik HEB al betaald dus dat is binnen...

Beoordeling gegeven door willem.

WAARDELOOS
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 21-7-21012

Datum beoordeling: 28 juli 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Wordt er gewoon kotsmisselijk van dat ze je daar OVERAL in witte pakjes komen vertellen dat je vooral moet inloggen want dan kun ja later thuis je gemaakte opnames downloaden bla bla bla... nou we hebben het gedaan, maar een mailtje krijgen om te kunnen inloggen HO Maar. Heb ze later een mailtje gestuurd met de vraag hoe lang dat gaat duren NOOIT beantwoordt. Heb ze gebeld met de vraag wat daar nou fout gaat. Tenslotte kon ik DAAR wel mijn gemaakte opnames terug kijken dus waar blijft mijn mailtje. Nou mevrouw moest ik maar even een nieuw mailtje sturen dan maakte zij het diezelfde dag nog in orde NOOIT MEER een mail opgehad. Dus alles wat ons werd aangeraden is nu DAAR te bekijken maar niet hier want we krijgen maar geen mailtje met onze gegevens. ik vind dat wel een hele WAARDELOZE service... dus volgens mij moet je daar ook rekening mee houden.

Beoordeling gegeven door Willem.

fantastisch
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-06-2012

Datum beoordeling: 17 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

we zijn met een groep van 27 meisjes van de scouting in de leeftijd van 7 t/m 11 in het museum geweest. de kinderen hebben van het begin (10.00) tot het eind (15.30) genoten en van elke leeftijdscategorie!! Er is veel voor de kinderen te doen: zelf journaal presenteren, in toppop optreden, fotos in gekke standen maken. In het restaurant kon gewoon ons eigen meegenomen brood opgegeten worden en voor de groep was genoeg zitruimte! Wel jammer dat de kassa de groepskorting niet kon verwerken en we uiteindelijk nog een rekening thuis moesten krijgen. Thuisgekomen werden de ouders overladen met enthousiaste verhalen van de kinderen!! en de ouders konden thuis nog eens nagenieten met alle filmpjes die verstuurd waren!!

Beoordeling gegeven door marcel.

Leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 maart 2012

Datum beoordeling: 6 maart 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Jammer van onderstaande negatieve reacties, denk idd dat je dit museum niet leuk vind je zelf een beetje fantasieloos bent. Je moet juist je fantasie gebruiken om alle leuke dingen te ontdekken, dat het wat rumoerig is, is toch te begrijpen?!? Het journaal is in 2 varianten te presenteren, het journaal met idd een ramp, maar ook het jeugdjournaal, dus eerst even verder kijken. Ben met 3 kinderen geweest tussen 10 en 17, we waren er rond half 11 en zijn tot 17.00 uur gebleven, we gaan zeker nog eens terug. Je moet gewoon overal gaan kijken en zoeken, dan kom je de leuke kijk en doe dingen tegen. Overal kun je inloggen met een ring en zodra je thuis bent kun je nog een keer lachen om alle leuke foto's die je gemaakt heb en dingen die je gedaan hebt. Een restaurant met weinig zitplaatsen?? Ook even verder kijken misschien, naast het restaurant is een soort trap helemaal vol met tafels en bankjes, kan me niet voorstellen dat dat helemaal vol zat, zomers is er ook een groot terras.

Beoordeling gegeven door Julia.

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 januari 2012

Datum beoordeling: 22 januari 2012

Reisgezelschap: met partner

Mooi gebouw met leuk restaurant met te weinig zitplaatsen. Terug in de tijd, veel te horen en te zien. Tijd te kort. Ontdekken hoe de gebruiksaanwijzingen van de interactieve activiteiten waren. Jammer dat sommige koptelefoons hard stonden en er af en toe filmpjes waren die overstemd werden door andere terugblikken.

Beoordeling gegeven door Nel.

Funny, niet leerzaam
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 21-12-2011

Datum beoordeling: 20 december 2011

Reisgezelschap: gezin

Het is meer een beeld-en-geluid fun park i.p.v. een museum, er valt eigenlijk weinig te leren; een gemiste kans.

Beoordeling gegeven door Joel.

Viel erg tegen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 25 november

Datum beoordeling: 26 november 2011

Reisgezelschap: met partner

Beeld en geluid, is vooral veel geluid pffff, ik had het idee dat ik in een mengelsmoes terecht was gekomen van een kermis en zwembad. Je ziet in het begin door de bomen het bos niet. Er loopt personeel rond in witte outfits (soort verpleeg tenue) die kunnen je wegwijs maken. Maar al met al vond ik het heel erg tegen vallen. Als je denkt naar doe museum te gaan kom je echt in een wirwar terecht. En ja de prijs is toch 14 euro !!

Beoordeling gegeven door Lia.

Viel erg tegen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 25 november

Datum beoordeling: 26 november 2011

Reisgezelschap: met partner

Beeld en geluid, is vooral veel geluid pffff, ik had het idee dat ik in een mengelsmoes terecht was gekomen van een kermis en zwembad. Je ziet in het begin door de bomen het bos niet. Er loopt personeel rond in witte outfits (soort verpleeg tenue) die kunnen je wegwijs maken. Maar al met al vond ik het heel erg tegen vallen. Als je denkt naar doe museum te gaan kom je echt in een wirwar terecht. En ja de prijs is toch 14 euro !!

Beoordeling gegeven door Lia.

Niet leuk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 12 november

Datum beoordeling: 25 november 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel te doen voor iemand die dól is op tv kijken (veel oude filmpjes) en/of ouderen (ivm herkenbaarheid). NIET voor kinderen jonger dan 15/20 jaar.. !!! NIET boeiend, niet interessant, niet leerzaam. Wel duur.

Beoordeling gegeven door N.N..

Niet leuk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 17 november

Datum beoordeling: 17 november 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Mooi gebouw aan de buitenkant, maar heel saai aan de binnenkant. Veel dingen werken niet meer. Hadden verwacht tv studio´s te zien met uitleg hoe dat in zijn werk gaat maar zijn alleen maar filmpjes die je thuis ook op internet kunt zien, meer niet. Onaardig personeel maar wij zullen wel net de verkeerde getroffen hebben. Geen aanrader.

Beoordeling gegeven door Bob.

Triest
1 11111

Bezoekdatum: vrijdag 28 Oktober

Datum beoordeling: 28 oktober 2011

Reisgezelschap: met partner

Vandaag bezocht met 2 kinderen van 9. Binnen een uur weer weg. Meest gehoorde opmerking van de kinderen "wat is hier leuk aan ?" Fantasieloos museum met vooral heel veel televisieschermen waar je YouTube filmpjes op kunt bekijken. Voor wat je krijgt een belachelijk duur museum. Zelfs de kinderboerderij is meer vermaak !!

Beoordeling gegeven door Frans.

Super Leuk!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-10-2011

Datum beoordeling: 24 oktober 2011

Reisgezelschap: gezin

Wij hebben gisteren met onze kinderen van 7 en 9 het museum bezocht! In 1 woord super leuk!! reclamespotje inspreken, door de showdeur, op de foto met BN-er, optreden en noem maar op. De kinderen hebben genoten en wij ook! eenmaal weer thuis alle opgenomen filmpjes en foto's via de site van beeld en geluid alles terugkijken en aan oma en opa en vriendjes laten zien!! Nog meer plezier! Een aanrader!! Jammer van het negatieve kommentaar hier beneden, ik begon te twijfelen om te gaan. Gelukkig heb ik toch mijn gevoel gevolgd! we hadden het niet willen missen. (en ja, allemaal dezelfde koptelefoon op.. ja maar in welke speeltuin ed. is het wel steriel. dan moet je gewoon thuis blijven!!

Beoordeling gegeven door kim.

Och...
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 21-08-2011

Datum beoordeling: 21 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met de kids, 7 en 9 jaar, een hele middag rond gedwaald. Veel beelden die ook op internet kunt vinden. Ik had er meer van vewacht, weinig spectakel. Deze mening geeft ik vooral omdat wij als gezin voor de entree maar liefst 44 euro konden neertellen.

Beoordeling gegeven door Frank.

alleen voor volwassenen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: augustus 2011

Datum beoordeling: 4 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor volwassenen een leuke ervaring hoewel veel materiaal ook thuis via het internet te bekijken is. Een groot interactief archief, leuk om als volwassene herinneringen op te halen. Niet geschikt voor kinderen, journaal presenteren met rampen? Niet geschikt voor onder de 12! Op groot beeld dwars door het gebouw oorlogs- en rampen beelden, ook absoluut niet geschikt voor jonge bezoekers. Foto's maken aan collagewand, fraai maar je kwam er pas op te staan als je langer bent dan 1.70 m, zelfs ik stond op mijn tenen om in beeld te komen. Ook bij de kinderfotowand zag je alleen het voorhoofd. Veel ondoordachte methoden van tentoonstellen. Materiaal vies en plakkerig, touchscreens, koptelefoons, kussens, loungeruimten, goede plek om hoofdluis op te lopen.

Beoordeling gegeven door moeder van 2 kinderen, 6 en 12 jaar oud.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: november 2010

Datum beoordeling: 1 juli 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een interactief museum voor jong en oud over alles wat met beeld en geluid (tv en radio ed) heeft te maken. Voor ieder wat wils. Heel aardig personeel. Schitterend pand.

Beoordeling gegeven door Tessa van Veen.

Leuk !
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 mei 2011

Datum beoordeling: 29 mei 2011

Reisgezelschap: met partner

Minder geschikt voor kinderen onder de 16 vanwege het toch wel oude beeld en geluidmateriaal. Weinig voor kinderen te doen.

Beoordeling gegeven door S. Kuiper.

top
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2011

Datum beoordeling: 2 mei 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Trek er vooral een hele dag vooruit, want als je eenmaal terug gaat in de tijd blijven er herinneringen omhoog komen.

Beoordeling gegeven door N.N..

Superleuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2010

Datum beoordeling: 25 september 2010

Geweldig leuk museum, waar voorla veel te doen is voor de kids

Beoordeling gegeven door P.van Loon.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 november 2009

Datum beoordeling: 28 juni 2010

er was heel veel te doen voor jong en oud! leuk dat je alles wat je daar doet op kan slaan op een ring, de ring verzend alles naar je email waardoor je alles terug kan kijken en opslaan op je pc! ziet er ook erg leuk uit! mooi gebouw en makkelijk bereikbaar. het was een hele leuke dag!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-03-2010

Datum beoordeling: 17 maart 2010

Beeld en geluid was echt een geweldige ervaring. Met mijn ouders en mijn kinderen op bezoek geweest. Iedereen heeft genoten. Doordat je zelf je tempo kan bepalen konden mijn ouders op hun gemak een kijkje nemen bij de reclames uit hun jeugd terwijl de kinderen van atractie naar atractie renden. Vooral Inscene, de nieuwe tentooonstelling was een succes. Opa amen met zijn kleinzoon in een achtervolgingsauto. Wat een plezier hadden die twee. En thuis aangekomen konden we het nog een keer beleven doordat alles op de mail stond. Echt een aanrader.

Beoordeling gegeven door K. Vissers.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 30-07-2009

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

Een prachtig gebouw! Maar als ervaring was het niet best. Het is een kinderpretpark. Natuurlijk willen kinderen overal aanzitten en meemaken - heel logisch. Maar aangezien bijna alles via de "ring" gaat heb je als volwassene nergens toegang toe. Het enige was bij media en macht, daar werden vragen gesteld die kinderen niet konden beoordelen waardoor er plaats voor volwassenen was. Ook interessant was de tentoonstelling van vroege radio en televisieapparatuur. Maar, omdat achter die vitrines weer interactieve dingen waren renden kinderen van het ene naar het andere hokje. De loopruimte was niet breed dus behoorlijk storend. Voor kinderen is het leuk: het journaal lezen: opkomen als een presentator, muziek mixen; een soap spelen ... geweldig. Maar voor volwassenen is het niet veel. En je moet er in je eentje heengaan. Als er dan eens een computer vrij is kun je er zolang achter blijven zitten als je wilt. De horeca was prima, schoon, lekker en leuk zitten, zowel binnen als buiten/

Beoordeling gegeven door r. zeeman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 september 2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

Wanneer je een duik naar het verleden wil maken dan is dit zeker een aanrader, filmpjes kijken zoveel je wilt. Niet geschikt voor kleine kinderen, maar wel voor de jeugd met enige TV kijk ervaring. Voor ouderen met de nostalgie naar de zwart-wit tijd een aanrader.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Vorige week zondag naar Beeld en Geluid geweest te Hilversum op het media park, je komt binnen in een grote hal, waar je eerst iets kan drinken. Je krijgt een ring om en gaat de eerste trap op om de ring te activeren. Op de eerste verdieping kan je allemaal films/beelden zien over de natuur/wilde dieren...je kan zelf een film in elkaar zetten en het resultaat bekijken op het scherm. Je kan proberen om iets te presteren met standaar tekst, dit wordt opgenomen en kan je later terug kijken. Als je op deze afdeling klaar ben dan kan je nog naar het theater op deze afdeling, waar uitleg wordt gegeven over verschillende dingen. Als je nog een trap op gaat kom je op een afdeling met verschillende aparte afdelingen. Bijvoorbeeld oude kinderprogramma zoals de fabeltjeskrant en je kan je verdiepen in sterren van het moment en zelf proberen om door een showdeur naar buiten te komen of om een keer te proberen om in een shoap te spellen. Je kan foto's van je zelf maken en deze dan bewerken op de computer en is heel veel te doen en ook erg actief. Het is leuk voor jong en oud, vooral omdat je ook nog oude beelden kan oproepen en deze kan bekijken. De rondleiding door het gebouw was ook zeer interessant. Echt een tip om een dag heen te gaan. Leuk en gezellig.

Beoordeling gegeven door Anneliese de Waal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 juni 2008

Datum beoordeling: 27 juni 2008

Zeer interessant. Lekker nostalgisch. Ook het Grandcafé verdient een pluim. Alleen de NS deed weer vervelend, maar daar zijn we inmiddels wel aan gewend.

Beoordeling gegeven door Hans van den Berg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 28 februari 2008

Wat ontzettend leuk opgezet. Je kan allemaal oude tv fragmenten en kleding zien (van Kooten en De Bie), maar ook oude Fabeltjeskrant poppen etc. Ook is het interactief en kan je deelnemen aan een tv opname en is er een quiz te spelen. Het is echt leuk voor jong en oud. Je kan er trouwens ook een lekker hapje eten.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-02-2008

Datum beoordeling: 23 februari 2008

Wat een geweldig museum, alles heel mooi verzorgd, Je kunt er best een hele dag rondlopen. Vooral de oude nieuwsbeelden en tv.fragmenten waren geweldig. Ook voor kinderen een aanrader.

Beoordeling gegeven door E.Lemaire.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-02-2008

Datum beoordeling: 23 februari 2008

Wat een geweldig museum, alles heel mooi verzorgd, Je kunt er best een hele dag rondlopen. Vooaral de oude nieuwsbeelden en tv.fragmenten waren geweldig. Ook voor kinderen een aanrader.

Beoordeling gegeven door E.Lemaire.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-06-2008

Datum beoordeling: 9 februari 2008

doe is niet zo negatief! ik vond het een erg leuk musuem het maakte het nog eens extra leuk omdat je vooral veel zelf kon doen, en het niet alleen maar kijken was. Een leuke aanrader voor jong en oud!

Beoordeling gegeven door ING.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Datum beoordeling: 30 december 2007

Hoge prijs, graag korting voor Museum Jaar Kaart!

Beoordeling gegeven door Kroon.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 16 november 2007

Met een personeelsuitje geweest. Erg leuk museum waar je ontzettend veel zelf kunt doen (zelf in Goede Tijden spelen,Lingo regisseren, een journaal presenteren, etc). De oude tv-fragmenten zorgen voor een hoop jeugdsentiment. Wij hebben vooral genoten van de oude sportbeelden (zwart-wit). Ook voor kinderen is het een zeer geschikt museum!

Beoordeling gegeven door Judith van der Valk.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 28 oktober 2007

Wij waren op de laatste zondag van de herfstvakantie in Beeld en Geluid. De voorinformatie klonk erg goed, maar de experience viel me tegen. De opzet is weliswaar erg leuk, maar het was een lawaaierige en claustrofobische ervaring. Ik heb het idee dat het 'museum' niet goed weg weet met beeld en geluid in een setting van een soort pretpark. Waarom niet als in andere musea koptelefoons uitdelen, waarmee je gewoon kunt inpluggen? Nu is door het omgevingslawaai het geluid dat je wel wilt horen vaak niet te verstaan. Bovendien kun je toch niet, zoals ik dacht, zelf in het archief grasduinen, maar alleen voor-geinstalleerde fragmenten zien/beluisteren.

Beoordeling gegeven door Hans Janssen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 24 oktober 2007

Erg druk, maar ontzettend leuk! Een top museum!

Beoordeling gegeven door Simone.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 22 oktober 2007

Als de technische storingen weg zijn, geef ik een tien!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 17 oktober 2007

mwoah.....te veel...overdaad schaadt!!...koot en bie was geweldig, maar de experience was te groots, te veel lawaai, te druk, te veel defecten, te rommelig en daardoor een TEleurstelling. Na dit bezoek weet ik het zeker... DE T.V. GAAT DE DEUR UIT!!!!

Beoordeling gegeven door Eddie van de Kleefput.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 17 september 2007

Het was heel leerzaam en leuk. Ik heb me zeker goed geamuseerd, en de rest van mijn school ook. Zeker voor herhaling vatbaar

Beoordeling gegeven door daffie.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 29 augustus 2007

Ik ben 29, ben met mijn oma van 85 geweest. Mijn oma is erg goed ter been maar kon bij de Koot & de Bie tentoonstelling alleen zitten op stoeltjes die stonden bij schermen met geluid uit kleine boxjes. De beelden zagen er allemaal erg leuk uit. Het geluid wat we hebben kunnen verstaan klonk goed. Wat we zo jammer vonden is dat wij beiden door de continue geluiden door elkaar, ruim 80% geluid niet bij het juiste beeld horen konden. Ik ben trots op ons instituut van Beeld, maar het Geluid was echt doodvermoeiend omdat we ons zo moesten concentreren op wat er werd gezegd, en er dan nog niets van konden verstaan! Ik hoop dat hier in de toekomst iets aan word gedaan, dan komen we graag nog eens terug!

Beoordeling gegeven door S.A. Nap.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 17 augustus 2007

Ben 15-08-2007 met mijn twee kleindochters van 7 en 8 jaar naar Beeld en Geluid geweest. Is echt heel leuk voor oude en jong. Iedereen komt aan zijn trekken.Zelf het jourmaal lezen, sminken, een screentest.enz. En het leukste is dat je alles wat je die dag gedaan hebt thuis terug kan zijn via een internetsite. Dus doen..

Beoordeling gegeven door Willy Hompert.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 24 juli 2007

De opbouw mist structuur en is op deze manier niet informatief. Veel van hetzelfde, veel keuzeschermpjes, veel lawaai. De inrichting zonder lift en een restaurant in trapvorm is voor ouderen en minder validen zonder meer ongeschikt. Er is te veel op uiterlijk effect gegokt. De onhandige zitjes in het restaurant zijn daarvan ook een voorbeeld. Het kan allemaal veel beter (zie mijn tip).

Beoordeling gegeven door Pieter Sierdsma.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 22 juli 2007

1 woord, P-R-U-T! Nee geintje, ik vond het GEWELDIG! jullie zijn echt heeeeel neagtief aan het doen! doe eens een keertje aardig! ik word gek van al die negatieve NL-ers! Ik vond het erg leuk! een echte aanrader!:D

Beoordeling gegeven door Mariska.

Datum beoordeling: 2 juli 2007

'k Begrijp niets van het negatieve commentaar, dit instituut is iets waar we als Nederlanders apetrots op moeten zijn. 't Meeste heb ik gezien op de open dag van de N.C.R.V. GEWELDIG!Gisteren geen toegang tot alles, maar weer genoten van de architectuur. Koot en Bie, Terras, etc.etc.Top!

Beoordeling gegeven door Barbara W. Veldhuijzen.

Datum beoordeling: 21 februari 2007

Fantastisch dag je uit! Wij waren met het hele gezin, en zowel de kinder (6 en 11 jr als de ouders hebben enorm genoten. Het leuke is dat je heel veel zelf kan doen, het nieuws presenteren, meespelen in een soap, etc. En het gebouw is prachtig, genoeg redenen om te gaan.

Beoordeling gegeven door Michael de Wit.

Datum beoordeling: 11 februari 2007

Zeer chaotisch, veel lawaai. Geen educatieve waarde, alleen maar veel knoppen en filmpjes. Jammer, dit had veel interessanter kunnen worden gemaakt.

Beoordeling gegeven door J de Vries.

Datum beoordeling: 16 januari 2007

waardeloos instituut ik vond er niets aan erg lawaaig geen structuur niet boeiend niet toereikend voor ouderen vergeten liften maar half te bereiken.

Beoordeling gegeven door j.l.doetjes.