Beoordelingen Ballorig Sneek

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6 febr 2019

Datum beoordeling: 8 februari 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Leuke speeltuin zelfs met rustige dagen zit je gezellig

Beoordeling gegeven door Gorter .

Niet geschikt voor oudere kids. Trampolines al 5 m
1 11111

Bezoekdatum: 25-10-2018

Datum beoordeling: 25 oktober 2018

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Totaal niet geschikt voor oudere kinderen. Trampolines waren al 5 maanden niet in gebruik. En daarvoor kwamen we. Zonde van tijd en geld!!

Beoordeling gegeven door Ma.

4
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Herfstvakantie

Datum beoordeling: 3 januari 2018

Reisgezelschap: met partner

De kinderen vinden het prachtig om te spelen hier, alleen de atmosfeer is verschrikkelijk vochtig en benauwd, vooral als je als ouder zit aan de tafeltjes is bijna niet te doen! De kinderen zweten ook heel erg ervan. Dit is een groot nadeel. Valt hier niets aan te doen? Airco bijvoorbeeld?

Beoordeling gegeven door Dora veltman.

n
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: n

Datum beoordeling: 15 oktober 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het enige minpunt was dat de binnentemperatuur tijdens een bepaalde zomerdag veel te hoog was.

Beoordeling gegeven door n.

Super!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25 februari 2015

Datum beoordeling: 14 maart 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

In de voorjaarsvakantie geweest met mijn kids. Een leuke en vermakelijke dag gehad voor zowel mijn kinderen als voor mij!

Beoordeling gegeven door F.Ibrahima.

heerlijk spelen
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 september 2014

Datum beoordeling: 22 september 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heerlijk spelen voor de kinderen..vooral doordeweeks lekker rustig

Beoordeling gegeven door inge.

Super!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2014

Datum beoordeling: 8 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldige speeltuin met van alles en nog wat te doen! Op een druilerige koude dag,is dit prima vertier voor ons als gezin!

Beoordeling gegeven door Fred Draaier.

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14mei 2014

Datum beoordeling: 15 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

Geweldige indoor fris en schoon. Voor de ouders heerlijke broodjes! Wij als gezin genieten hier volop. Ga zo door Ballorig Sneek.

Beoordeling gegeven door Fam Spaan.

Super speelparadijs
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14/2/14

Datum beoordeling: 13 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een mooi kleurrijk geheel onze zoon maar ook wij als ouders gaan er graag heen!! Wij wonen dicht bij eolus te Sexbierum maar gaan veeeeel liever naar sneek!! Het is er netjes en schoon en de bediening is bij ons tot nu toe altijd goed geweest!!

Beoordeling gegeven door Patricia .

super indoor
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7 april 2014

Datum beoordeling: 8 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

heerlijke speelochtend gehad..licht schoon en ruim opgezet..

Beoordeling gegeven door gea thijs.

Redelijk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 28-3-2014

Datum beoordeling: 28 maart 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bediening niet geweldig. Bij de helft van de (koffie en thee) bestelling koekjes gekregen, bij de andere helft van de (koffie en thee) bestelling dus geen koekjes gekregen en te weinig drinken gekregen.

Beoordeling gegeven door Jan Poepjes.

moderne speeltuin
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 oktober2013

Datum beoordeling: 7 november 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Leuke gekleurde binnenspeeltuin! Veel vermaak voor de kinderen! Pluspunt gratis wifi,veel leesvoer en krant voor de ouders!

Beoordeling gegeven door Fam.Nota .

Super!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-08-2013

Datum beoordeling: 26 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooie en super schone binnenspeeltuin!Leuk en vriendelijk personeel. We komen gauw weer een keer!

Beoordeling gegeven door Fam uit Balk.

aanwinst voor sneek
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02-02

Datum beoordeling: 11 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ballorig Sneek is een aanwinst voor sneek, kinderen konden zich zelf heel goed vermaken, Fijn dat er ook aan ouders is gedacht met tijdschriften.. personeel heel vriendelijk en gast vrij.

Beoordeling gegeven door De Kijzer.

Perfect voor kinderfeestjes
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-01-2013

Datum beoordeling: 13 januari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gisteren hebben wij bij Ballorig het feestje van onze dochter Esther Andréa gevierd. we hebben een heerlijk middag gehad, wij als ouders konden rustig genieten van onze koffie en een goed gesprek terwijl de kinderen lekker konden spelen in Ballorig. Vooral de monorail was erg populair bij de kids. Het enige minpuntje van de middag was dat we kids bijna niet meer mee naar huis konden krijgen. Ga zo door! Groeten familie Van der Vlag

Beoordeling gegeven door Van der Vlag.

Aanwinst voor Sneek
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-01-2013

Datum beoordeling: 11 januari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gistermiddag heb ik samen met mijn dochtertje Gerrie van 3 jaar Ballorig Sneek bezocht. Het was voor Gerrie de eerste keer en hij vond het in één woord geweldig. Ik als moeder heb ook zeker genoten, de warme chocomel met slagroom was lekker en mijn pistoletje gezond was vers afgebakken, heerlijk. Verder ziet het er allemaal erg fris en schoon uit, een groot pluspunt. Medewerkers van Ballorig bedankt voor deze leuke middag en tot snel!

Beoordeling gegeven door R Kramer.

Gezellig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4-1-2013

Datum beoordeling: 6 januari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik (Hendrika van Veen) ben met mijn kleine dochter (lisa) en zoon (willem) naar Ballorig Sneek geweest op vrijdag 4-1-2013. Dit was een zeer geslaagd uitje. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Ze wouden eigenlijks niet meer naar huis toe ;) Ook voor de ouders een gezellige sfeer.

Beoordeling gegeven door Hendrika van Veen.

Erg leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4-1-2013

Datum beoordeling: 6 januari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben met onze kleinkinders ook even een bezoekje gebracht aan Ballorig Sneek. Onze eerste indruk was goed. Er hangt een goede sfeer, en er is vriendelijk personeel. Ook wij hebben gezellig met de kinderen meegespeeld.

Beoordeling gegeven door H. van Gelderen.

Leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4-1-2013

Datum beoordeling: 6 januari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben met onze kleinkinderen voor het eerst even een kijkje genomen in Ballorig Sneek. Onze eerste indruk was goed. Er hangt een goede sfeer, het is er schoon en het personeel is erg vriendelijk. We vinden het fijn dat er voor de jongsten ook een apart gedeelte is. Ook wij hebben heerlijk even meegespeeld.

Beoordeling gegeven door van Gelderen.

10
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 jan.2013

Datum beoordeling: 6 januari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldige binnenspeeltuin,schoon erg gastvrije mensen.

Beoordeling gegeven door Mevr stegenga.

Redelijk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 3-01-2013

Datum beoordeling: 3 januari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Binnenspeeltuin is mooi, bediening niet geweldig. Niet flexibel, koude tosti's, verkeerde bestelling 2 x en sjagerijnig en niet gastvrij.

Beoordeling gegeven door arianne.

supper gaaf
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 december 2012

Datum beoordeling: 30 december 2012

Reisgezelschap: met een groep

voor de kinderen veel speel plezier,klimmen,glijen,lucht auto's,springkussen voor jong en oud.voor de ouders heerlijk zitten te lezen met een lekker kopje koffie en iets lekkers. wifi aanwezig.en het is er schoon.

Beoordeling gegeven door joke de jong.