friesland

Friesland Speeltuin (33)

Camping De Koppenjan

JUBBEGA, FRIESLAND - Geniet van een ontspannen vakantie op het boerenland. Camping De Koppenjan is een kleinschalige camping met ongeveer 25 kampeerplaatsen en is uitermate geschikt voor gezinnen en natuurliefhebbers.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 6,50

kinderen vanaf € 3,00

Zwemparadijs Jonas en de Walvis

SUMAR, FRIESLAND - Jonas en de Walvis is de ideale plek voor een leuk dagje met kinderen. Naast zwemmen kun je er ook klauteren en klimmen op speeltoestellen.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 3,00

kinderen vanaf € 6,50

Monkey Town Wolvega

WOLVEGA, FRIESLAND - Klauter door de spannende gangetjes en tunnels. Monkey Town Wolvega is een heerlijke plek voor kinderen om zich helemaal uit te leven!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 7,50

De Koppenjan

JUBBEGA, FRIESLAND - Bij De Koppenjan in Jubbega is het één en al gezelligheid. Naast pannenkoeken eten kun je er onder andere kaarsen maken en midgetgolfen.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 6,75

kinderen vanaf € 4,75

Speelbos Sparjebird

HEMRIK, FRIESLAND - Een verfrissende waterpomp, drie spannende touwbruggen en alle ruimte om te rennen en te spelen. In Speelbos Sparjebird kun je alle kanten op!

elke dag geopend

gratis toegang

Camping De Wigwam

OUDEMIRDUM, FRIESLAND - In het mooie Gaasterland bevindt zich Camping de Wigwam. De omgeving rondom de camping leent zich uitstekend voor mooie fiets- en wandeltochten. Elke ochtend versgebakken broodjes!

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 9,25

Kaasboerderij De Deelen

TIJNJE, FRIESLAND - Hoeveel melk drinkt een koe? Op deze en nog veel meer vragen is het antwoord te vinden op Beleefboerderij De Deelen. Kom gratis spelen en knuffelen met de dieren.

's zondags gesloten

gratis toegang

Speelbos Joure

JOURE, FRIESLAND - Vind eindeloos speelplezier in Speelbos Joure. Het speelparadijs is overdekt en wel 1500 vierkante meter groot. Eindeloos genieten!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 6,50

Speeltuin Spijkerdorp

DRACHTEN, FRIESLAND - Speeltuin Spijkerdorp in Drachten is de plek om hutten te bouwen. Daarnaast is er op het terrein van 7.500 vierkante meter genoeg ruimte om avontuurlijk te spelen.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 4,00