Beoordelingen Zoo Bizar

Leuk en leerzaam!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27 aug 2018

Datum beoordeling: 28 augustus 2018

Reisgezelschap: gezin

Erg leuke kleine dierentuin, Jeroen geeft leuke uitleg en de kinderen maken kennis met verschillende dieren die ze ook mogen vasthouden/aanraken!

Beoordeling gegeven door N.N..

fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 augustus 2017

Datum beoordeling: 20 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Ik zou liever zelfs een 10+ geven. De "dierentuin" is klein, maar Jeroen geeft zo'n mooie uitleg in "Jip en Janneke" taal, dat het voor iedereen (van 4 tot ....) duidelijk en interessant is. Ook het aaien van de dieren is vooral voor kinderen heel erg leuk.

Beoordeling gegeven door familie Nijs.

Ontzettend leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-11-2014

Datum beoordeling: 12 november 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Klein, het is echt een dierentuin op het deel van een oude boerderij. Er zitten inderdaad veel dieren die je ergens anders niet snel ziet. Het enthousiasme van de eigenaar is aanstekelijk. Hij verteld met liefde over zijn dieren en het mogen aanraken van de dieren is ook erg leuk. Het is een bezoek meer dan waard.

Beoordeling gegeven door Marieke Schut.

super interessant
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 juni 2013

Datum beoordeling: 11 juni 2013

Reisgezelschap: met een groep

Ik vond het bijzondere dieren die je niet zo snel ziet. Ook de informatie daarover was erg interessant! Ze liepen rond en dat maakte het speciaal. Ik ben als de dood voor spinnen, maar had hem nu bijna op mijn hand gehad! Heb van erg dichtbij gekeken,al een overwinning op zich, met alle lof aan de "begeleiders".Een echte aanrader!Spannend, verrassend, interessant!

Beoordeling gegeven door Sjan van den Berg.

Onverwacht leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-06-2013

Datum beoordeling: 4 juni 2013

Reisgezelschap: met een groep

Voor we naar binnen gingen vond ik het een beetje griezelig, maar eenmaal binnen vond ik het erg leuk en leerzaam. Wie had er gedacht dat een vogelspin toch niet zo heel eng is!!

Beoordeling gegeven door Paula.

Super leuk en spannend
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 02-06-2013

Datum beoordeling: 4 juni 2013

Reisgezelschap: met een groep

Enthousiaste mensen, praten met veel liefde over hun diertjes. Mooie locatie, gezellig en mooi ingericht. Echt de moeite waard om er eens een kijkje te nemen!!! TOP

Beoordeling gegeven door Familie van Dijk.

Bizar!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-06-2013

Datum beoordeling: 3 juni 2013

Reisgezelschap: met een groep

Bizar om te zien hoe fijn de dieren het bij jullie hebben, zo mooi om te merken dat ze zich op hun gemak voelen. Echt een aanrader voor iedereen....

Beoordeling gegeven door Lenie.

prachtig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 juni 2013

Datum beoordeling: 3 juni 2013

Reisgezelschap: met een groep

het was erg leuk om te zien hoe er met de dieren werd om gegaan en de gezichten van het bezoek als er dieren vast gehouden mochten worden. mooie momenten werden vastgelegd. en de leuke ruimte natuurlijk!

Beoordeling gegeven door Petra .

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 juni 2013

Datum beoordeling: 3 juni 2013

Reisgezelschap: met een groep

Erg leuk om te merken hoe enthousiast de medewerker vertelt over de dieren. En zeker omdat je ze ook nog mag vasthouden! En alles met respect voor het dier, je merkt dat ze er van houden.

Beoordeling gegeven door Ria en Frans.

Super leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2-6-2013

Datum beoordeling: 3 juni 2013

Reisgezelschap: met een groep

Ontzettend gezellig en door de enthousiaste rondleiding hebben velen hun angst overwonnen om toch een spin en/of een slang vast te houden. Bedankt voor dit gezellige, leuke én leerzame familieuitje.

Beoordeling gegeven door Yoni en Eddy.