Beoordelingen Fundustry Rijkevorsel

Leuk uitje om te doen met vrienden
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-12-2018

Datum beoordeling: 28 december 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Top instructeur, gaf leuke games, was erg gezellig, echte aanrader, Gaan binnenkort weer terug!

Beoordeling gegeven door icilio.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Vrijdag 16-9

Datum beoordeling: 17 september 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Super leuk gehad. Echt een must do met je vrienden!!

Beoordeling gegeven door Eefje .

Kwalitatief Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: Februari 2016

Datum beoordeling: 20 maart 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Wezen airsoften in de paintball loods. De loods zelf Is niet leuk ingericht, en loopt als een zandloper waar de twee teams bij elkaar komen in het midden. Het spel blijft dus constant vast zitten en verschuift niet. De hal heeft felle verlichtingen waardoor je niet ziet waar je balletjes vliegen. Erg irritant. Zeker als de wapens ook nog een bagger zijn. Waren met 5 man en iedereen heeft zijn wapen minstens 2 keer moeten ruilen omdat ze kappot waren. Ook de leiding Was niet om over te spreken. Ik kom hier nooit meer terug!

Beoordeling gegeven door Thijs.

niet om terug te komen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 1 mei 2015

Datum beoordeling: 27 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Vriendelijke staff maar pure geldklopperij. Vriendin had zogezegd gratis inkom gewonnen voor een hele groep. Bleek toegang te zijn met 50 kogels. Aan de telefoon werd wel gezegd dat je waarschijnlijk nog iets meer van geld ging uitgeven. Max 20 euro. Dit werd uiteindelijk 35/de man. Een veeeeeel te grote groep van rond de 50 personen werd in een ruimte toegelaten Die niet voldoende groot was. Bovendien ben je benadeeld wanneer je het standaard geweer neemt. Voor een meerprijs krijg je een beter geweer. Uit pure verveling mijn kogels weg geschoten, weg gegoten en weg gegeven.

Beoordeling gegeven door j. l..

Slecht!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 11/04

Datum beoordeling: 25 april 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Pure geldklopperij! het terrein was veel te klein voor de 3 groepen waar we mee moesten spelen (in totaal met 37man in een relatief kleine zaal). De zaal was wel tof ingericht maar er was een nauwe doorgang in het midden waardoor het spel altijd op die plaats zich afspeelde. Kortom er was veel te veel volk op het terrein waardoor er niet kon gespeeld worden!

Beoordeling gegeven door Pieter.

Gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 maart

Datum beoordeling: 19 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Een ontzettend leuke plek! Je kan hier lekker spelen en het personeel begeleid je ontzettend goed! Het was het stukje rijden waard wij komen zeker nog een keer.

Beoordeling gegeven door mireille.

Tof
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-03-2015

Datum beoordeling: 16 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Jammer dat je geen automatisch mag gebruiken Zeker voor herhaling vatbaar

Beoordeling gegeven door Khalid.

TOP
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 februari 2015

Datum beoordeling: 2 maart 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Prima uitje leuke wapens en prima begeleiding. Er mogen wel iets meer handwapens zijn en de m4 heeft meer onderhoud nodig.

Beoordeling gegeven door p bootsma.

Super gaaf!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-02-2015

Datum beoordeling: 27 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Wij hebben en erg leuke ochtend gehad . Goede uitleg en leuke spelletjes helaas dat er niet veel mensen waren maar is als nog super leuk geweest!

Beoordeling gegeven door Tessa.

Te grote teams!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 21/02/2015

Datum beoordeling: 21 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

De teams waren veel te groot voor de arena en de spellen te zeer gericht op zoveel mogelijk kogels schieten. We hadden ons ingeschreven met een groep van 17. Deze werd nog verder aangevuld tot we in totaal met 50 personen waren. Daardoor was alles veel te druk en weinig tactisch. Daarnaast moest je bij bijna geen enkel spel van het veld wanneer je geraakt werd waardoor alles veel te druk bleef en er geen einde kwam aan sommige spellen. Sommige spellen leken puur gekozen om veel kogels te verbruiken (eentje waarbij het enige doel was om te schieten op 3 ongewapende 'konijnen' die gewoon rond moesten lopen zodat iedereen zich eens kon uitleven). De inrichting was wel mooi, veel obstakels en een bar om nog iets na te drinken.

Beoordeling gegeven door Jeroen Lenaerts.