BODY WORLDS: The Happiness Project

Gunther von Hagens' BODY WORLDS: The Happiness Project neemt je mee op een unieke ontdekkingstocht door het menselijk lichaam. Aan de hand van ruim 200 preparaten van echte menselijke lichamen, ontdek je de geheimen van geluk en het effect hiervan op je lichaam. Geschikt voor alle leeftijden en gelegen in hartje Amsterdam.

Bezoek www.bodyworlds.nl »

Spraakmakende tentoonstelling

De permanente expositie is onderdeel van de wereldberoemde tentoonstellingen Body Worlds: The Original Exhibition of Real Human Bodies, de wereldwijde tentoonstellingen waarin echte geplastineerde menselijke lichamen te zien zijn. Deze methode werd in 1977 uitgevonden door de Duitse anatoom Dr. Gunther von Hagens. Ruim veertig miljoen mensen van over de hele wereld hebben deze interactieve expositie inmiddels bezocht. Kom en luister ook naar het wonderbaarlijke verhaal van je eigen lichaam en van geluk op je gezondheid.

Body Worlds Amsterdam Expo

Geluk en gezondheid

Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. In de expositie leer je onder meer dat mensen die gelukkig zijn, enkele jaren langer leven dan mensen die ongelukkig zijn. Dat is goed nieuws in een land waarvan de bevolking al jaren tot de meest gelukkige mensen ter wereld behoort. Voor kinderen is er een gratis speurtocht waarmee ze op ontdekkingstocht gaan door het menselijk lichaam. Zo leren ze alles over geluk!Gunther von Hagens' BODY WORLDS exposities, ook bekend onder de benaming Körperwelten, hebben voor een wereldwijde revolutie gezorgd. Wist je dat het de enige expositie in de wereld is, die gebaseerd is op een donorprogramma?

BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam leent zich ook goed voor een vriendinnendag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.bodyworlds.nl »

Ingespannen spieren tijdens het sporten.

Leer van alles over het lichaam.

Ingespannen spieren tijdens het sporten.

Ingespannen spieren tijdens het sporten.

Ingespannen spieren tijdens het sporten.

Alles over de anatomie.

Ingespannen spieren tijdens het sporten.

Wat doet je lichaam als je muziek maakt?