BODY WORLDS: The Happiness Project

BODY WORLDS: The Happiness Project

Gunther von Hagens' BODY WORLDS: The Happiness Project neemt je mee op een unieke ontdekkingstocht door het menselijk lichaam. Aan de hand van ruim 200 preparaten van echte (!) menselijke lichamen, ontdek je in hartje Amsterdam de geheimen van geluk en het effect hiervan op je lichaam. Geschikt voor alle leeftijden: voor kinderen is er een gratis speurtocht waarmee ze op ontdekkingstocht gaan door het menselijk lichaam. Zo leren ze alles over geluk!

Het geheim van geluk

Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. In de expositie zie je niet alleen preparaten van complete lichamen, maar ook gezonde en ongezonde organen naast elkaar. Bekijk wat stress en verliefdheid met je lijf doen en ontdek wat het verschil is tussen gelukkige en ongelukkige mensen. Geluk beïnvloedt je gezondheid enorm: gelukkige mensen leven enkele jaren langer dan mensen die ongelukkig zijn. Goed nieuws voor ons land - onze bevolking behoort namelijk al jaren tot de meest gelukkige mensen ter wereld.

Spraakmakende tentoonstelling

De permanente expositie is onderdeel van de wereldberoemde tentoonstellingen Body Worlds: The Original Exhibition of Real Human Bodies, de wereldwijde tentoonstellingen waarin echte geplastineerde menselijke lichamen te zien zijn. Deze methode werd in 1977 uitgevonden door de Duitse anatoom Dr. Gunther von Hagens. Ruim veertig miljoen mensen van over de hele wereld hebben deze interactieve expositie inmiddels bezocht. Kom en luister ook naar het wonderbaarlijke verhaal van je eigen lichaam en van geluk op je gezondheid.Gunther von Hagens' BODY WORLDS exposities, ook bekend onder de benaming Körperwelten, hebben voor een wereldwijde revolutie gezorgd. Wist je dat het de enige expositie in de wereld is die gebaseerd is op een donorprogramma?

BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam leent zich ook goed voor een vriendinnendag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Body Worlds The Happiness Project

Body Worlds The Happiness Project

Body Worlds The Happiness Project