Beoordelingen BODY WORLDS: The Happiness Project

Zeer matig en weinig waar voor je geld
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 21 september 2016

Datum beoordeling: 21 september 2016

Reisgezelschap: met partner

Wij zijn met ons gezin jaren geleden geweest naar de rondtrekkende expositie bodyworlds in Antwerpen. Dat was heel groot, groots en adembenemend! Ik wilde dit dolgraag nog een keer zien en regelde daarom tickets voor bodyworlds Amsterdam. Dit werd een grote teleurstelling. Het was zeer minimaal. Er waren veel foto's en dingen zoals schommels, fietsen en bloeddrukmeters die het allemaal wat moesten opvullen. Veel geld voor erg weinig.

Beoordeling gegeven door Marijke.

Een absolute MUST !@!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 04-04-16

Datum beoordeling: 4 april 2016

Reisgezelschap: met partner

Geweldig! Indrukwekkend! Een absolute aanrader! ! Zo respectvol en idd " happy" ... geweldig !@!

Beoordeling gegeven door Bastmeijer .

Prachtig, ook voor de kids!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 mei 2015

Datum beoordeling: 22 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

We hadden tickets voor Body Worlds online gekocht dus konden de wachtrij skippen. Onze kids (7en 9) kregen gratis een speurtocht mee, dus toen werden ze nog enthousiaster. De tentoonstelling is in een oud, Amsterdams gebouw en is dus vooral erg hoog (6 verdiepingen + kelder) maar per verdieping heel behapbaar en duidelijk opgedeeld in de verschillende onderwerpen. Je wordt echt meegenomen door het verhaal van de tentoonstelling. Het was super interessant en fascinerend! Ik ben me nooit zo bewust geweest van hoe alles in je lichaam werkt. Ook het geluksaspect zet je aan het denken over de keuzes die je maakt. De kids vonden het ook prachtig! Door de speurtocht hadden ze echt een doel en gingen ze ook echt samen op pad en zoeken naar de antwoorden. Ze hebben zich geen moment verveeld. Ik raad het iedereen - met of zonder gezin - aan om naar Body Worlds te gaan! Je zit ook direct in het centrum dus kunt daarna of daarvoor alle kanten op qua eten, drinken, wandelen door de stad, shoppen, wat je wil.

Beoordeling gegeven door Kate Janssen.

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-05-2015

Datum beoordeling: 4 mei 2015

Reisgezelschap: met partner

Afgelopen zondag ben ik bij BodyWorlds geweest. Kaarten had ik al vooraf gekocht dus ik kon de fast lane gebruiken (aanrader ivm drukte). Prachtige tentoonstelling waar je veel van leert en die je heel bewust van je eigen lichaam maakt. Het was wel erg druk maar zeer de moeite waard.

Beoordeling gegeven door Ernst.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: ?

Datum beoordeling: 23 april 2015

Reisgezelschap: gezin

Interessant voor groot en klein. Beetje vreemd voor kinderen die nog niet weten hoe ze zelf van binnen uit zien,maar wel ontzettend leerzaam.

Beoordeling gegeven door Marjolein.

Adembenemend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 februari

Datum beoordeling: 24 februari 2014

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik ben toch maar doorgelopen bij de Vlaamse friettent nadat ik met mijn vrouw naar Body Worlds bezocht. Wat een adembenemende én confronterende expositie. Je kunt je ‘eigen’ lichaam van zo dichtbij bestuderen, fascinerend. Dit is een expositie waar je écht heen moet. En een tip: als je via de website je kaartjes besteld, zijn ze goedkoper.

Beoordeling gegeven door Rob.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 februari

Datum beoordeling: 24 februari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik ben samen met mijn kinderen (5 en 7 jaar) naar deze expositie gegaan, we vonden het alledrie geweldig. Mijn kinderen hebben zich top vermaakt en keken hun ogen uit. Ze vonden de lichamen (plastinaten worden ze genoemd) helemaal niet eng. Er was veel interactie, je kon er fietsen, schommelen en in de kluis in de kelder ontdek je het geheim van geluk: De kluis hangt vol met spiegels – oftewel: Het GELUK zit in JEZELF.

Beoordeling gegeven door Chris.