1

Sporthotel HUP




Sporthotel HUP

Sporthotel HUP biedt een heerlijk, ontspannen en actief dagje uit onder één en hetzelfde dak. In voor een relaxt momentje bowlen? Er zijn tien bowlingbanen in dit sporthotel. Iets meer inspanning vraagt de squashbaan. In de fitnesshal staan diverse cardio- en krachtapparaten. Heb je je flink ingespannen, neem dan een duik in het frisse water. HUP heeft namelijk ook nog eens een zwembad, met whirlpool en sauna.

Om je golftechnieken te trainen, stap je een uurtje op de golfsimulator. Of sla een balletje op de indoor minigolfbaan. Sluit de dag af met een etentje in restaurant EET of schuif aan bij de grill. Iedereen kan langskomen, maar als hotelgast kun je aan vrijwel alles gratis meedoen! Alleen voor bowlen betaal extra.

Onder hetzelfde dak vind je ook indoorspeeltuin Monkey Town en springcentrum Street Jump, dus neem de kids gerust mee. Ze hebben binnen de muren van HUP zelfs een voetbalmuseum!

Sporthotel HUP in Mierlo leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje (vanaf € 8,25 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.hup.eu

Sporthotel HUP
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.