noord-brabant

Noord Brabant Bowlen (22)

Natuurspeeltuin De Kleine Biesbosch: op avontuur in de natuur

LAGE ZWALUWE, NOORD-BRABANT - Slootje springen en met een vlot het water over. Natte broek? In Natuurspeeltuin De Kleine Biesbosch is dat helemaal niet erg! Vies worden hoort erbij in deze heerlijke natuurspeelplaats, waar kinderen volop plezier maken in de buitenlucht.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag

entree vanaf € 4,50

Bowlingpoint

BREDA, NOORD-BRABANT - Ga gezellig bowlen bij Bowlingpoint Breda en neem daarna een duik in het naastgelegen zwembad van Zwemperfekt! Bowlingpoint biedt arrangementen aan waarbij je een uurtje bowlen kunt combineren met zwemmen.

elke dag geopend

entree vanaf € 19,00

Activiteitencentrum Dolfijn

TILBURG, NOORD-BRABANT - Een middagje bowlen, raadsels oplossen in de escaperoom, minigolfen in blacklight of je in een andere wereld wanen met virtual reality. Bij Dolfijn in Tilburg kan het allemaal!

elke dag geopend

entree vanaf € 3,25

Dagje plezier bij Toon Vertier

BEST, NOORD-BRABANT - Een familiedag, bedrijfsuitje of personeelsfeest? Of toch maar een Hollandse avond, Wie is de Mol of een Dagje Brabant of Toeren op grootmoeders Solex? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Toon Vertier!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,50

kinderen vanaf € 3,50

Bowling en Partycentrum Breda

BREDA, NOORD-BRABANT - Probeer een strike te gooien op de bowlingbanen van Bowling Breda. Ga daarna onbeperkt steengrillen. Bowlen op de maat van de muziek? Kom dan discobowlen. Het bowling en partycentrum is al vijftig jaar een begrip in de Brabantse stad. Gegarandeerd...

elke dag geopend

entree vanaf € 15,00