Speel Citysurvival met je collega's - Ultimate Adventures

Speel Citysurvival met je collega's - Ultimate Adventures

Leer samen boogschieten bij Ultimate Adventure! Het lijkt zo makkelijk, maar het vereist heel wat concentratie en een vaste hand! Probeer boogschieten in je eentje uit in alle rust of vecht een spannende competitie uit: wie schiet het vaakst in de roos?

Er zijn nog veel meer stoere activiteiten bij Ultimate Adventures. What's hot? Dit is de top vier van avontuurlijke uitjes:


  • Het afwisselende en sportieve Borculo Adventure;

  • City survival waarbij je Devente op een heel andere manier leert kennen;

  • Suppen over de watergangen en recreatieplassen;

  • Het Hanze Handelsspe.l


Maar er zijn nog veel andere spellen mogelijk in de buitenlucht.

Vernieuwende teambuilding

Het water op met een raftboot of kano, op pad met een historische fiets in Deventer of samen boogschieten? Waag je aan het speciaal samengestelde programma vol teamspelen en leer je collega's of vrienden op een andere manier kennen! Teambuilding bij Ultimate Adventure betekent niet zomaar een leuk dagje. Ultimate Adventure heeft twintig jaar ervaring met teams en eigenaar Henk Hoek schreef er een boek over. 's Ochtends is er aandacht voor de theorie: feedback, samenwerking en een lekkere lunch. Het tweede deel bestaat uit vier opdrachten in de buitenlucht die geëvalueerd worden. De dag wordt afgesloten met een eigen manifest. Een origineel en leerzaam uitje voor alle collega's!

Speel Citysurvival met je collega's - Ultimate Adventures in Borculo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Speel Citysurvival met je collega's - Ultimate Adventures

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.