WijnSpijs Wandeling: wandel langs de lekkerste gerechten

WijnSpijs Wandeling

WijnSpijs.nl voert je langs de lekkerste hapjes, de beste wijn en de mooiste plekken met haar culinaire wandelingen. Het concept is simpel: minstens zeven restaurants openen hun deuren en laten je proeven van het beste wat ze in huis hebben.
De hele middag ben je zoet met de wandelroute, die je op papier mee krijgt. Je loopt de route met je eigen gezelschap, dus lekker ontspannen. Iedere week is er een andere stad aan de beurt!

Wandel mee! De wandeling kom je in bijna elke stad wel tegen. In Alkmaar, Den Bosch, Utrecht, Assen en Leeuwarden bijvoorbeeld. Benieuwd waar en wanneer je aan zo'n heerlijke wandeling kunt meedoen? Kijk in de agenda voor een wandeling in de buurt.

Wijn-Spijs

Wandeling op maat

Een WijnSpijs Wandeling is uitermate geschikt als bedrijfsuitje, voor een familiedag of vrijgezellenfeest. Voor groepen van 15 tot 500 personen verzorgt WijnSpijs een wandeling op maat! Hierbij kies je zelf voor een dag en stad en WijnSpijs zorgt voor een onvergetelijke wandeling langs vijf toprestaurants. De prijs per persoon is 79,50 (een indicatie, omdat het arrangement wordt toegesneden op de wensen van het gezelschap).

Leuk voor singles

In je eentje? Geen probleem! Een WijnSpijsWandeling is de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen. Geef bij je reservering aan dat je alleen komt, en als je wilt word je bij andere mensen geplaatst die niet alleen willen lopen. Leuk om de restaurants in je eigen stad beter te leren kennen, maar je kunt ook één van de mooie steden of dorpen uitkiezen door het hele land.

WijnSpijs Wandeling in Haarlem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

WijnSpijs Wandeling

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.