Logeren bij de boer in Goirle met FarmCamps

FarmCamps Breehees

Ga op safari in de Brabantse bossen, speel boerengolf en verdien een boerenknechtdiploma. Knuffel ook konijnen Teddy & Brandje in de knuffelschuur, aai de paarden van het paardenpension of speel op de dierenweide. Kom logeren op de boerderij van familie De Boer in het bourgondische Noord-Brabant. Boer Sjef en boerin Maria runnen hier een paardpension en melkveebedrijf en zij verwelkomen de gasten van FarmCamps Breehees met open armen.

De boerderij van boer Sjef en boerin Maria is een echt familiebedrijf en het is al sinds 1870 in de familie. Voer de koeien in de gloednieuwe koeienstal, ontdek de enige 'ronde stal' van Nederland en neem een kijkje bij het paardenpension. Op steenworp afstand van de melkveehouderij en het paardenpension vind je de gezellige familiecamping, met acht stoere safaritenten voor 4 tot 6 personen.
Ontdek het bourgondische boerenlandleven van Brabant met Farmcamps

Kampeer in luxe met FarmCamps

De gezellige safaritenten van FarmCamps zijn van alle gemakken voorzien. De tenten zijn 50 m² groot, voorzien van een knusse zit- en eethoek en is incluis keukenblok, koelkastje, kinder- en ouderslaapkamer, bedlinnenpakket voor iedere slaapplaats en toilet.

Tip: Van ponyritjes tot boeren high tea en van kinderbingo tot koe knuffelen. FarmCamps Breehees biedt allerlei leuke boerderijbelevenissen!

FarmCamps Breehees in Goirle leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.