Spelen en logeren bij de boer in Hengelo met FarmCamps

Boerderij Den Branderhorst

Jopie, Menno en de konijnen Knabbel en Babbel: zomaar een paar dieren die wonen op Boerderij Den Branderhorst in Hengelo. Leer alle dieren kennen op deze gezellige boerderij. Boer Eddy en boerin Annemarie onthalen iedere gast even vriendelijk en weten de mooiste verhalen over het boerenleven te vertellen.

Boeren activiteiten

Help mee met het koeien melken, terwijl de kinderen een ritje maken op een pony. Er is een knusse knuffelschuur vol lieve dieren en je kunt zelf koeien knuffelen op de boerderij. In de Hooi Hooi Speelschuur raken ze niet uitgespeeld en anders neemt de boer of boerin hen gerust eens mee voor een rondje over het boerenbedrijf. Voor wat lekkers om bij de tent op te peuzelen is er een Boerderijwinkel. En voor het ultieme vakantiegevoel neem je het Boeren BBQ Pakket.

FarmCamps

Tijdens een verblijf op Boerderij Den Branderhorst, aangesloten bij FarmCamps, hoef je niets te ontberen. De luxe lodgetenten beschikken over een eigen badkamer, een keukenblok en fijne slaapkamers. En om de vakantie compleet te maken heeft iedere vakantiegast een eigen konijntje of kip naast de tent om te verzorgen!

Boerderij Den Branderhorst in Hengelo leent zich ook goed voor een high of afternoon tea en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Koeien knuffelen

Samen buiten eten

Koeien knuffelen

Koeien knuffelen

Koeien knuffelen

Ontmoet lieve dieren

Koeien knuffelen

Spelen op de boerderij