Molenplaats Sonsbeek
Molenplaats Sonsbeek in Arnhem

Molenplaats Sonsbeek in Arnhem is het enige stedelijke bezoekerscentrum in Nederland en ligt op slechts tien minuten loopafstand van het centrum van Arnhem en het centraal station. De bus (lijn 9) stopt bijna voor de deur. Molenplaats Sonsbeek is het startpunt om Park Sonsbeek te verkennen. Sonsbeek staat bekend als een prachtig park en wordt ook wel 'de parel in de Veluwezoom' genoemd. Zin in een stevige wandeling? Loop dan lekker door naar de aansluitende Arnhemse stadsparken Zijpendaal en Gulden Bodem.

Bezoek de Witte Watermolen, een van de oudste gebouwen in Arnhem. Koop biologische producten in de molenwinkel. Daarnaast vind je de Molenschuur, met koffie, thee, wijn, bier en in de zomer een prachtig terras. Voor kinderen zijn er allerlei activiteiten. Altijd leuk: de smartphone speurtocht waarbij ze op zoek gaan naar de geheime sleutels van Park Sonsbeek.

Molenplaats Sonsbeek in Arnhem leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.natuurcentrumarnhem.nl

Molenplaats Sonsbeek
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.