Kinderspeelparadijs Dolle Pret - GESLOTEN
Kinderspeelparadijs Dolle Pret

Dit uitstapje bestaat niet meer. Ben je al eens in Dolle Pret geweest? In de grootste indoor speeltuin van Nederland kun je alle kanten op. De hele dag klimmen, springen, glijden, dansen... neem al je vriendjes mee en geniet van de grote apekooi die Dolle Pret is, met overal speeltoestellen, springkussens en andere kinderen die willen spelen. Kinderen van alle leeftijden beleven hier een superleuke dag, en je kunt hier ook een gaaf verjaardagsfeestje houden.

Fijn en veilig spelen

Dolle Pret is overzichtelijk en ruim opgezet. Fijn voor ouders, die hun kinderen in de gaten willen houden en kinderen kunnen veilig spelen. Trek gekregen? Er is heel wat lekkers te koop voor hongerige kindermagen: patat, snacks, kapsalon, Australische hamburger, poffertjes, pannenkoeken, sorbets en nog veel meer! Er zijn ook leuke speelarrangementen inclusief snoep, drinken en patat. Als het lekker weer is, smikkel je hier lekker van op het buitenterras, maar het leuk van Dolle Pret is: als het slecht weer is, is het hier net zo leuk en misschien wel dubbel zo gezellig!

Kinderspeelparadijs Dolle Pret in Almelo leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

Draaimolen