Ervaar een ongekende adrenalinekick bij Zips & Ropes

Ervaar een ongekende adrenalinekick bij Zips & Ropes

"Waarom wilde ik dit ook alweer?", is de gedachte die regelmatig door je hoofd flitst bij Zips & Ropes. Maar de adrenaline die dit klimpark weet los te maken is zo verslavend, dat je de grenzen blijft opzoeken. Probeer alle attracties uit en droom er gerust nog nachten lang van. Hoe je in een vrije val 15 meter naar beneden stortte met de Insane Gravity. Of als een razende over de recreatieplas scheerde met High Voltage. En zeker die dollemansrit op een megaschommel tussen de bomen, dat vergeet je nooit meer. Kom maar op!

Spectaculaire attracties

Zips & Ropes is voor iedereen vanaf 16 jaar die niet vies is van een uitdaging. De attracties van dit avontuurlijke park liegen er niet om! Bezoekers kiezen eerst een pakket, wat varieert van een basispakket tot een HoogtepakketXL en een KrachtpakketXL. Voor de echte beleving ga je natuurlijk voor de Full adrenaline, waarmee je toegang krijgt tot alle attracties. Een greep uit de grensverleggende opties:
  • Gorilla Ville: een klimparcours door de bomen, waar zelfs de koning van de jungle voor terug deinst.
  • Cliff Hanger: de ultieme adrenalinekick! Vanaf het 15 meter hoge Birds Nest abseil je sneller en sneller naar beneden.
  • Tower of Thrills: het Birds Nest moet je eerst bereiken door een toren te bouwen van kratten. Stort de toren in? Dan stort jij naar beneden!
  • Hunting Grounds: weliswaar op de grond, maar net zo spannend. Raak jij de targets door het hoofd koel te houden?

Zips & Ropes is de perfecte bestemming voor een stoer vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of teamuitje.

Bijkomen met de beste burgers van de Burger Bar

Na alle inspanning bibbert iedereen nog wat na. Gelukkig is er krachtvoer onderweg! Een krat vol met de beste burgers van de Burger Bar is de welverdiende beloning na het overwinnen van de attracties van Zips & Ropes. Of liever een kratje Heineken, Ben & Jerry's of vers fruit? Zo geregeld!

Ervaar een ongekende adrenalinekick bij Zips & Ropes in Nijmegen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (vanaf € 17,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Vrije val Insane Gravity

Scheer met een noodgang over het water aan de ‘High Voltage’ zipline

klimmende man