Struinen, snuffelen en shoppen op de Vrije Markt in Cuijk - GESLOTEN

Struinen, snuffelen en shoppen op de Vrije Markt in Cuijk - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer.

Op zoek naar iets unieks, wat je in de winkel niet vind? Kom dan eens snuffelen op de Vrije Markt in Cuijk. Van antiek tot curiosa en van tweedehands tot gloednieuw: in dit paradijs van koopjes is bij de vele kramen voor iedereen wel iets leuks te vinden! Voor regen of wind hoef je niet bang te zijn, want op de Vrije Markt in Cuijk shop je heerlijk warm en overdekt.

Lekker winkelen op de Vrije Markt in Cuijk

Non-stop shoppen op de Vrije Markt Cuijk

Op de gezellige rommelmarkt heerst een gemoedelijk sfeertje, waardoor je op je gemak rond kunt struinen. Koopjesjagers scoren kleding, verzamelaars vinden antieke meubels en voor kinderen zijn er hippe gadgets in overvloed. Of je nou een boek, een Mariabeeld of een porseleinen kopje zoekt, de kans is groot dat je het op de Vrije Markt vindt. Deze rommelmarkt heeft niet alleen antiek en curiosa, maar ook nieuwe meubelen, lederwaren, woonaccessoires en kleding!

Heerlijke hapjes

Honger gekregen van al dat rondsnuffelen en struinen? Tijd voor een pauze. In de koffiehoek zit je goed voor een kopje koffie en broodje. Bij de eettentjes buiten op het plein vind je verder hartige versnaperingen en heerlijke hapjes. Ga je voor een heerlijk broodje worst of toch een patatje?

Struinen, snuffelen en shoppen op de Vrije Markt in Cuijk - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.