Maak een autospeurtocht langs verrassende plekjes

Ontdek de Maas, kastelen en ruïnes of juist leuke pittoreske dorpjes tijdens een puzzeltocht van Autospeurtocht.nl. Kies voor een van de speurtochten bij jou in de buurt voor een gezellig en ontspannen dagje uit met vrienden of familie. Maar het blijft niet alleen bij een mooie rit: tijdens de route beantwoord je samen vragen en spoor je de zoekfoto's op en de bijbehorende codes. Heb je na afloop de geheime code gekraakt, dan maak je kans op de inhoud van de schatkist!

Let op: starten kan op locaties door heel Nederland!

Bezoek autospeurtocht.nl »

Voordelig uitje

Nederland barst van de mooie en verrassende plekjes. Ontdek ze zelf tijdens een gezellige puzzeltocht! Een voordelig uitje, want je rijdt met je eigen auto en koopt een van de bijzondere routes, bijvoorbeeld: Starten kan op diverse locaties in heel Nederland. Zoek een autospeurtocht bij jou in de buurt.

Schatkist

Vind je de geheime code? Dan maak je kans op de inhoud van de schatkist! Ieder kwartaal wordt er een winnaar bekend gemaakt. Het bedrag in de schatkist wordt steeds verhoogd: op Autospeurtochten.nl zie je hoeveel er op dit moment in zit. Let onderweg dus goed op en zoek de foto's en de juiste antwoorden! Dat geeft een spannend tintje aan je relaxte autotocht.

autospeurtocht.nl »

Toer langs kastelen en ruïnes.

Neem een lekkere picknick mee voor onderweg!

Toer langs kastelen en ruïnes.

Toer langs kastelen en ruïnes.

Toer langs kastelen en ruïnes.

Leuk uitje voor jong en oud.

Toer langs kastelen en ruïnes.

Prachtige landschappen onderweg.