Fort Veenhuizen
Uniek: speel Fort Boyard in een graansilo

Speel Fort Boyard met je vrienden of collega's na in Fort Veenhuizen van De Jongens van Outdoor! Voer spannende opdrachten uit en probeer het andere team te verslaan! Elke gewonnen opdrachten levert je een code op. En elke code levert je een sleutel op: verzamel er zoveel mogelijk! Ondertussen tikt de klok maar door... Durf jij het aan?

Fort Veenhuizen speelt zich af in een gigantische graansilo van vijftien meter hoog! De tijd dringt terwijl je balanceert op hoge hoogtes en spannende opdrachten zo snel mogelijk uitvoert. Geen enge slangen en kakkerlakken bij Fort Veenhuizen, maar wel uitdagende opdrachten die maar één teamlid per keer uit kan voeren. Bedenk van tevoren dus een strategie: wie van het team is de snelste, de sterkste, of de slimste?

Verzamel alle sleutels

Voor de slotopdracht heb je sleutels nodig, die je met het winnen van de opdrachten kunt verdienen. Hoe meer opdrachten je wint, hoe meer sleutels je hebt en hoe groter je kans op de uiteindelijke overwinning is! Een ideaal groepsuitje voor vrienden, familie of collega's. Leer elkaars sterke en zwakke punten kennen, verzin samen een slimme tactiek en ga de strijd aan met het andere team!

Binnen en buiten

De activiteit is binnen en buiten: een ideale mix waardoor je altijd Fort Veenhuizen kunt spelen, zelfs met slecht weer. Wees er wel op voorbereid dat je een beetje vies kunt worden en trek voor de zekerheid dichte schoenen aan. Het spel zelf duurt ongeveer tweeënhalf uur. Willen jullie er een complete dag inclusief horecavoorzieningen van maken? Neem contact op met De Jongens van Outdoor om alle mogelijkheden te bespreken. Deelnemers moeten minimaal zestien jaar oud zijn.

Fort Veenhuizen in Veenhuizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje, themafeest, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek dejongensvanoutdoor.nl

Fort Veenhuizen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.