1

Wellnessparadijs Euskirchen


-advertentiepositie-Weldadig wellnessparadijs met thermen en sauna's

Duizenden vierkante meters pure ontspanning wachten in Thermen und Badewelt Euskirchen - een uurtje over de grens vanaf Venlo. In dit enorme wellnesscomplex schiet je lichaam al vanaf de eerste minuut in de relax-stand. Geef je lichaam een oppepper in één van de vitale baden vol heilzame mineralen. En dobber loom rond in het Palmenparadies, een groot bad omringd door vijfhonderd palmen. Een drankje tussendoor aan de poolbar en misschien een dutje in de Palmenoase? In Badewelt laad je helemaal op!

Sauna's en thermen

Thermen & Badewelt is verdeeld in verschillende zones, waaronder de Vitaltherme en de zes verschillende sauna's. Zweet helemaal uit, omgeven door de geur van dennennaalden en bergkruiden. Of neem plaats in de sauna in de stijl van een Weens Jugendstilcafé om te genieten van de warmte in combinatie met geur van koffie, vanille en amaretto. Na een bezoek aan één - of alle zes - sauna's wacht een frisse Aronskelk-douche; een stortdouche met koud water. Misschien toch nog even in de warme Blaue Lagune blijven? De hele dag door worden er gratis opgietingen en scrubs aangeboden.

Caraïbisch Palmenparadies

De eyecatcher van Thermen & Badewelt Euskirchen is toch wel het Palmenparadies. In de Grote Lagune dobberen bezoekers in het behaaglijk warme water en kijken door het dak heen naar de wolkenlucht of sterrenhemel. Bij mooi weer gaat het dak open! En voor wie nog iets meer nodig heeft dan ontspanning, zijn er de vitaliteitsbaden gevuld met waardevolle mineralen. Zweef in een bassin met Dode Zeezout en versterk lichaam en geest in het selenium-zinkbad.

Tip: op zaterdag is het Palmenparadies ook open voor kinderen. Op doordeweekse dagen toegankelijk vanaf zestien jaar.

Aqua-fit en massage

Naast alle faciliteiten biedt de Badewelt ook beautybehandelingen en massages. Extra verwennerij! Meerdere keren per dag kunnen bezoekers meedoen aan watergymnastiek, zoals Aqua-fit en Aqua-Balance. Na alle ontspannen even inspannen...

 Bezoek www.badewelt-euskirchen.de

Wellnessparadijs Euskirchen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.