Jumpsquare Amsterdam-Oost
Eindeloos jumpen bij Jumpsquare Amsterdam-Oost

In trampolinepark Jumpsquare Amsterdam-Oost staat niemand stil! Oefen salto's en flikflaks, ren horizontaal tegen muren op en laat je vallen in het enorme luchtkussen. Je kunt hier eindeloos jumpen en trucjes oefenen in de verschillende area's.

Zwaartekracht, wat is dat?

Verken al jumpend de verschillende springzones en voel hoe de adrenaline door je lijf giert. In de Fun Area is de sky letterlijk the limit en spring je zo hoog en zo hard mogelijk. Oefen je toffe trucs op bijvoorbeeld de High Performance MaxAir Trampoline, waarmee je nóg makkelijker salto's en backflips maakt. Gaaf! Instructeurs (ook wel Jumpmasters) geven je graag handige tips. Balanceer als een koorddanser in de Slackline Area boven de Foampit of laat je na een sierlijke sprong vallen in de Big Airbag.

Trefbal op de trampoline

Sporters opgelet: die ring komt wel héél dichtbij als je basketbal speelt op de trampoline. In de Slamdunk ervaar je hoe tof dat is. Je kunt bij Jumpsquare Amsterdam-Oost ook trefballen en freerunnen: jumpend een parcours afleggen terwijl je non-stop zoveel mogelijk tricks uitprobeert.

Jumpen voor de allerkleinsten

Jumpen op trampolines kan best gevaarlijk zijn. Daarom zit er op het reguliere jumpen een minimale leeftijd van zes jaar. Ben je jonger dan zes en wil je tóch graag springen op trampolines? Kom dan tijdens de Mini Jump, een speciale jumpsessie voor kinderen van twee tot vijf jaar. Een uurtje springen onder begeleiding van een ouder/begeleider

Jumpsquare Amsterdam-Oost in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 22,99 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Speel trefbal op de trampolines.
Speel trefbal op de trampolines.
Vergeet zwaartekracht en jump!
Vergeet zwaartekracht en jump!
Spectaculair: jumpend basketballen.
Spectaculair: jumpend basketballen.
Samen eindeloos jumpen.
Samen eindeloos jumpen.