Sjees met bonkend hart in een razendsnelle sportauto - GESLOTEN

Sport7Cars

Dit uitstapje bestaat niet meer. Een ronkende motor, wapperende haren en de adrenaline die door je lijf giert. In een Westfield Sport Turbo-auto ervaar je pas echt wat snelheid is. Iedere bocht die je neemt en elke auto die je inhaalt voel je sterker dan ooit tevoren! Als een echte Speedy Gonzales tour je langs dorpen en steden in een van de negen Westfields van Sport7Cars.

Brullende motor

De witte en oranje Westfields zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens ontzettend snel. Na een uitgebreide uitleg over de auto en de route is het moment suprème eindelijk daar: je mag instappen! Ingeklemd in de sportstoel draai je de sleutel om en begint de motor flink te brullen. Trap het gaspedaal maar in en gaan met die banaan! Binnen vijf seconden rijdt je Westfield al 100 km per uur. De voorwielen zie je bij iedere beweging die je maakt heen en weer vliegen. En je hebt geen stuur- en rembekrachtiging. Enige rij-skills zijn dus wel een vereiste.

Sneller dan ooit

In een vloeiende beweging zoef je langs het andere verkeer heen. Alles om je heen voelt megagroot doordat je superlaag bij de grond zit. Met je vingertoppen kun je de grond raken als je je armen over de cabrio heen hangt. Zelfs een Panda die voorbij tuft, lijkt enorm. En wat voelt 60 km per uur opeens snel!

Glunderend parkeren

Uiteraard trek je onderweg veel bekijks in je stoere Westfield-auto. Helemaal als je nog even een terrasje pakt en glunderend je auto parkeert. Sjees zo hard je durft over de Duitse autobahn tot je oren ervan suizen of rijd door pittoreske Achterhoekse dorpjes. Tijdens je ritje bij Sport7Cars bepaal je zelf hoe vaak je de benen wilt strekken. Het maakt dus ook niet uit hoe lang je over je gekozen route doet.

Sport7Cars in De Heurne leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Sport7Cars

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.