EnjoyVR
EnjoyVR: balanceer op 50 meter hoogte tussen wolkenkrabbers!

Voorzichtig zet je een eerste stap op de plank. Je bevindt je op vijftig meter hoogte midden in een drukke stad. Om je heen staan wolkenkrabbers en vijftig meter onder je loeien de sirenes. Het zweet staat op je voorhoofd en bijna raak je uit evenwicht... Terwijl jij je hoogtevrees overwint, kijkt de rest van de groep lachend toe hoe jij met je VR-bril op voor het scherm staat te stuntelen. Een virtual reality experience bij EnjoyVR is een avontuurlijk en hilarisch groepsuitje. Kies een belevenis naar keuze en stap in een nieuwe wereld!

Versla zombies en beklim rotsen

Zin om een uurtje te diepzeeduiken, over een Formule 1-parcours te scheuren of de Mount Everest te beklimmen? EnjoyVR heeft drie studio's waarin je oneindig veel verschillende virtual reality-ervaringen beleeft. Neem plaats in de autostoel en vlieg met grote snelheid over de weg, stap in een achtbaan of versla zombies met een geweer. Vind je het een beetje te eng? Er zijn ook thema's die minder spannend zijn. Zo is de virtual reality experience leuk voor iedere leeftijd. Bijna iedere week voegt EnjoyVR nieuwe thema's toe aan de VR Experience.

Hoe EnjoyVR werkt

Het uitje bij EnjoyVR start met een kopje koffie of thee, waarna je uitleg krijgt over de virtual reality experience. Kies vervolgens een thema uit en de beleving kan beginnen. Terwijl één iemand aan het spelen is met een bril op, kijkt de rest toe. En dat levert hilarische momenten op! Waar jij in de 4D-wereld walvissen denkt aan te raken, bergen trotseert en op grote hoogtes balanceert, ziet de rest op een 2D-scherm waar je je bevindt. Zodra je de VR-bril afzet sta je weer met beide benen op de grond en is het de beurt aan de volgende.

Virtual reality op locatie

EnjoyVR is ook in te huren bij je thuis of op een locatie. Leuk voor een kinderfeestje of op een groot evenement. EnjoyVR neemt brillen en sensoren mee.

EnjoyVR in Nijmegen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.enjoyvr.nl

EnjoyVR
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.