Omgekeerde escaperoom voor stellen: samen de tijd verliezen - GESLOTEN

Escaperoom Voor de Liefde

Dit uitstapje bestaat niet meer. In de Escaperoom voor de Liefde draait het niet om een race tegen de klok, maar om tijd voor elkaar nemen en verliefd zijn. In deze omgekeerde escaperoom ontsnap je niet, maar breek je juist in om samen tijd door te brengen. Bij aankomst is er niemand om je te verwelkomen: jullie moeten samen het raadsel oplossen om de sleutel te vinden die toegang geeft tot het middeleeuwse pand. Met een schatkaart in de hand verlies je samen de tijd met dit romantische spel. May Cupido be with you!

Romantische opdrachten

Maak een liefdesdrankje voor je partner in crime, laat het lot jullie liefdesliedje bepalen, eet een snoepsliert à la Lady en de Vagebond en houd een romantische fotoshoot. Je hoeft je niet te haasten in deze bijzondere omgekeerde escaperoom: je kunt juist de tijd nemen en écht genieten van elkaar.

Twee liefdevolle routes

Eenmaal binnen in het middeleeuwse pand ga je op pad met een schatkaart en volg je één van de twee liefdevolle speelroutes. Je hebt keuze uit de Cupido route of de Casanova route; deze keuze maak je vooraf. De Cupido route is speciaal ingericht om elkaar in het hart te raken. De Casanova route draait om betovering en verleiding. Onderweg kom je allerlei bijzondere plaatsen tegen, zoals een dromen- en wensenkamer, een betoverkast en het theatertje van de liefde, waar je elkaar nog beter leert kennen.

In blijde verwachting? Dan is de Cupido speelroute een aanrader.

Overnachten als Cupido

Geniet nog langer van jullie qualitytime en overnacht in de cupidowagen (een romantische pipowagen) of in het luchtkasteeltje in Drimmelen, op tien minuten afstand van Geertruidenberg. Beide romantische verblijven staan aan het water bij Beach Club Puur. Als het mooi weer is kun je daar samen zwemmen en genieten van een hapje en drankje op het terras. Wordt het de knusse bedstee van de pipowagen of het wonderlijke luchtkasteeltje vol muziek?

Escaperoom Voor de Liefde in Geertruidenberg leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Escaperoom Voor de Liefde

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.