Race Planet Amsterdam
Race Planet Amsterdam

Rijden en racen: daar draait het om bij Bleekemolens Race Planet. In dit indoor recreatiecentrum kun je karten op de twee kartbanen. Dit was de allereerste indoor kartbaan van Europa en hij is nog steeds een schot in de roos. Hou je zenuwen in bedwang, anders vlieg je uit een van de scherpe bochten! Maar er is nog veel meer te doen bij Race Planet: bowlen, lasergamen en roller skaten. Op de rollerskate baan kun je lekker rondjes draaien en pirouettes uitproberen op muziek.

Jongere kinderen kunnen zich onder meer uitleven met trapskelters, driewielers en elektrische Formule 1-wagens in Jimmy's Speelparadijs op hetzelfde adres. Of hun kunsten vertonen op de rolschaatsbaan. Wie is beter: papa en mama of the kids? Bijzonder: bij Race Planet hebben ze ook speciale kinderheats, waarin kinderen vanaf acht jaar (en minimaal 1,35 meter lang) in speciale rookie-karts tegen elkaar racen. Zij hebben de kartbaan dan helemaal voor zichzelf.

Race Planet Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Race Planet Amsterdam