Beoordelingen Race Planet Amsterdam

Veel te DUUR kinderfeestje
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 19-06-2023

Datum beoordeling: 19 juni 2023

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Had een verjaardagsfeestje met een arrangement. Het kost 17,- euro per kind. Volwassenen moeten ook betalen. Had voor 17,- euro wel een normaal portie friet verwacht en onbeperkt drinken. Je mocht maar 1 kannetje limonade siroop per 8 kindjes. Waar hebben we het over dacht ik ? Wat klantonvriendelijk. En een extra kan met water en siroop vraagt men 4,50 voor ! Verder zat er ook een kadootje voor de jarige job nouaaaa. Ik heb vaak verjaardagsfeestjes gegevens in speelparadijsen maar dit verjaardagskado spant de kroon. Klein rond plastic bolletje wat men voor 0.25 cent uit de automaten kan halen. Paradijs zelf is leuk maar het is wel echt DUUR voor wat je krijgt. Voor mij een feestje bij race planet ( jimmy paradijs) NOOIT meer. Mij te duur.

Beoordeling gegeven door Leila Elkad.

Oud en vies
1 11111

Bezoekdatum: 30-11-2018

Datum beoordeling: 1 december 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Grotehal met veel variatie maar alles oud en versleten. Daarnaast vies. Kinderen gaan oo buitenschoenen en zelfs skeelers door de donkere binnenspeeltuin. De speeltuin voor de kleintjes zit middenin een hele gladde vloer en er liggen losse kussens over houten balken vol splinters heen. In de vloer ook nog eens een losse uitstekende schroef. Het verkeerspark heeft nauwelijks meer lijnen en er wordt alleen gecrosst door oudere kinderen. Leerzaam is het in geen geval. Ook de toiletten erg vies. Wij gaan hier niet meer heen!

Beoordeling gegeven door Sanne.

Eenmalig!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 14-12-2014

Datum beoordeling: 15 december 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Aan de telefoon heel vriendelijk voor reservering kinderfeestje. Op locatie, bediening is aardig maar je moet overal zélf achteraan. Je voelt je geen gast. Er ging van alles mis. Hadden kinderarrangement met menu in smulbus en slagroomtaart bij aankomst. Ook nog een uur bowlen. Allereerst al 6 kaarsjes ipv 7 op de taart, dan weer geen taartschep, geen servetten. In de bus geen poedersuiker bij de pannenkoeken en de stroop bleek achteraf voor in de bus te staan maar ja, daar zaten wij niet. Vergeten kan met limonade bij t eten te geven dat zit in t arrengement. Wéér naar die bar om t zeggen en dan moet je lang wachten. Zo druk was t niet eens! Verder de verkeerstuin is allesbehalve educatief! Het is knallen met alles wat wielen heeft en trappers. ouderlijk toezicht is zeker aan te bevelen! Klimgebeuren is groot, maar ook onoverzichtelijk doordat alles vooral dicht is met buizen. De verlichting daar is slecht en beetje donker. De muziek is loeihard en goed vertegenwoordigd. Je moet over goede stembanden beschikken. Het bowlen daar maakt ook niemand je wijzer waar het is, je voelt je niet welkom. Veels te weinig kinderschoenmaten en je biedt het juist ook aan die doelgroep aan ivm kinderfeestjes. Al met al veels te duur voor wat je krijgt. Kids hebben het naar hun zin gehad en onze ergernissen niet meegekregen gelukkig. Het personeel vind ik niet gemotiveerd. Zoals ik al zei, eenmalig!

Beoordeling gegeven door Esther.