1

Boerderij 't Paradijs


-advertentiepositie-Boerderijwinkel Boerderij 't Paradijs met biologische streekproducten

Boerderij 't Paradijs teelt groenten en fruit op biologische wijze en daar kan iedereen van meegenieten. De tuinders zijn verantwoordelijk voor het verbouwen van de verse producten, maar dat doen ze niet alleen. Ze krijgen daarbij hulp van deelnemers en vrijwilligers, die op de boerderij dagbesteding krijgen. Zo wil de boerderij ook een plek zijn, waar mensen tot rust komen en talenten (her)ontdekken. Vervolgens komen de verbouwde groenten en fruit in de boerderijwinkel terecht, die vijf dagen per week open is. Van rundvlees van het Brandrode rund tot eieren van de 9000 legkippen van de boerderij.

In de boerderijwinkel liggen iedere dag verse biologische groenten en fruit, geteeld in de volle grond of in de kas. En in de zomer is het feest, want dan zijn de aardbeien rijp! Op een aantal momenten in de week kun je op Boerderij 't Paradijs zelf groenten oogsten, aardbeien of bloemen plukken.

Boerderij 't Paradijs in Barneveld leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 boerderij paradijs barneveld

Boerderij 't Paradijs
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.