1

Platteland Gelderland

 platteland Gelderland en omgeving

Farm Fields

wekerom, Gelderland  -  Proef de biologische wijn van Eco Fields, een rietgedekte boerderij die ook gebruikt kan worden als ontvangst- en demonstratieruimte. Koop hier verse boerenproducten als vlees en wijn of volg een rondleiding over het bedrijf.

IJsboerderij Bonestroo

doornspijk, Gelderland  -  Het lekkerste ijs is te vinden bij IJsboerderij Bonestroo. Lik je vingers af bij dit ambachtelijk gemaakte ijs! De boer neemt je mee de boerderij op. Je mag zelfs bij het koeien melken kijken.

Pluktuin de Bosrand

wageningen, Gelderland  -  Bramen, bessen en aardbeien hangen zo voor het grijpen in Pluktuin de Bosrand. Mits je op het goede moment komt natuurlijk! Kom zelf plukken en ga met fruit en bloemen weer naar huis.

Ugcheler Markepad

ugchelen, Gelderland  -  Ontdek het prachtige buitengebied van Ughelen. Via het klompenpad: het Ugheler Markepad geniet van je natuur, maar ook van de hoge akkers van de enk.

Tuinen De Roode Hoeve

nijbroek, Gelderland  -  Ontdek de sprookjesachtige Tuinen van De Roode Hoeve, rondom een boerderij van meer dan 100 jaar oud. Wandel langs paden tussen wilde grassen, kleurrijke bloemperken, oude bomen en klimrozen. Of breng een bezoekje aan de pluktuin.