1

Yankee Doodle - GESLOTEN




Yankee Doodle - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Waan je voor even in the USA. Bij Yankee Doodle is alles typisch Amerikaans. Dit familierestaurant is een ode aan de Amerikaanse cultuur en de Amerikaanse keuken. Elvis, Monroe en andere iconen zie je terug in het interieur, dat een beetje doet denken aan een diner uit de jaren vijftig. Er is geen menukaart: je loopt zelf langs het buffet en de open keuken om je maaltijd samen te stellen. Burgers, pizza, milkshakes, hotdogs. Er zijn ook meer gerechten. Elke maand staat er een andere wereldkeuken centraal voor wat variatie.

Het restaurant is geschikt voor grotere groepen en gezinnen. Je kunt met gemak met z'n tienen aanschuiven en voor kinderen is er een speelhoek. Er zijn ook allerlei arrangementen die je bij kunt boeken. Combineer bijvoorbeeld je etentje met een bezoek aan de bioscoop of boek er een escaperoom bij.

Yankee Doodle - GESLOTEN in Drachten leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.yankeedoodledrachten.nl

Yankee Doodle - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.