Avontuurlijk schoolreisje in Kinderpretpark Julianatoren


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Schoolreisje Julianatoren

De tijd vliegt voorbij in Kinderpretpark Julianatoren, zelfs als je een paar klassen met kinderen in de gaten moet houden. Bij het zien van de vele attracties - 60 in totaal - spat het plezier van hun gezichtjes. Voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met negen jaar is het gezellige pretpark in Apeldoorn de perfecte bestemming voor een schoolreisje.

Voor de kleuters

Voor de kleintjes zijn er in Kinderpretpark Julianatoren verschillende attracties waar ze al zelf in mogen. Ze maken een ritje op hun eigen paard in de Paardenbaan en vliegen in een helikopter of rijden in een jeep. Ook de shows met de tv-sterren Jul & Julia zijn voor hen een feestje!

Groep drie en vier

De wat grotere kinderen uit groep drie en groep vier vinden de Dino Tour een waar avontuur en in Jul's Ballonvaart gaan ook zij de lucht in. Met mooi weer is het watergevecht met de piraten vast wel aan hen besteed!

Groep vijf en zes

De kinderen van een jaar of negen gaan meteen hun eigen gang in Kinderpretpark Julianatoren. Zie ze genieten in het reuzenrad of ze zijn volop in beweging in de Bungee Trampolines. Ook een succes voor deze groepen is Jul's Grote Disco Bots. Op elkaar botsen, rijden en dat op een leuke beat!

Schoolreisje Julianatoren

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.