Beleef een fantastische familiedag bij BillyBird

Boek een gezellige familiedag bij BillyBird Park Hemelrijk in hartje Brabant. Hier kunnen kinderen non-stop buitenspelen, binnenspelen, klimmen, attracties trotseren - en volwassenen doen gewoon gezellig mee! Verken samen als echte landrotten de Piratenkooi, zoek naar goud in de Oervallei en test op het survivalparcours op het strandbad wie van de familie de sterkste of snelste is. Voor de allerkleinsten zijn er afgeschermde speelgebieden, zodat ze rustig kunnen spelen. De familie-achtbaan is leuk voor alle leeftijden en geeft een geweldig uitzicht over het park. Aan de hele familie is gedacht bij BillyBird.

Familiedag arrangementen

BillyBird heeft verschillende arrangementen voor families van alle leeftijden in petto. Bij alle familiedagen zit de toegang tot het park inbegrepen; welk arrangement je ook kiest, je kunt dus sowieso met z'n allen de hele dag spelen en het park verkennen.
  • Familiedag Happy Together - Een extra feestelijk arrangement! Hier hebben jullie exclusief de hele dag een eigen serre. Handig als centraal punt om af te spreken, bij te kletsen of de kleintjes te voeden en verschonen. Bij dit arrangement zitten ook onbeperkte drankjes: koffie, thee, ranja, fris, bier en wijn. Ook samen eten? Dat kun je er extra bij boeken;
  • Familiedag Buitenfeest - Ideaal als het zonnetje schijnt. Jullie krijgen een eigen plekje in het park, inclusief gevulde koelkast, koffie en thee. Ook eten zit erbij: lekkere frietjes of een barbecue. Dit arrangement is alleen beschikbaar vanaf vijftien personen, tussen 1 maart en 1 november.
  • Familiedag Binnenfeest - Ook een feestje, maar dan binnen. Jullie hebben een eigen tafel in binnenspeeltuin Zeeroversland, inclusief onbeperkt drinken (exclusief alcohol). Daarnaast krijgt iedereen een frietbox met een sausje en een snack. Dit arrangement is alleen beschikbaar vanaf vijftien personen, tussen 1 november en 1 maart.
Specifieke wensen voor je familiefeest bij BillyBird of benieuwd naar opties voor kleinere families? Neem contact met het park op om alle mogelijkheden te bespreken.

Beleef een fantastische familiedag bij BillyBird leent zich ook goed voor een familiedag. Deze activiteit is geschikt voor .

Foto: BillyBird Park Hemelrijk.

Foto: BillyBird Park Hemelrijk.

Foto: BillyBird Park Hemelrijk.

Foto: BillyBird Park Hemelrijk.

Foto: BillyBird Park Hemelrijk.

Foto: BillyBird Park Hemelrijk.

Foto: BillyBird Park Hemelrijk.

Foto: BillyBird Park Hemelrijk.