Samen wegzwijmelen op het water met kaarslicht en muziek

Aalsmeer Rondvaart

Terwijl het water wegglijdt onder de romantische houten praam van Aalsmeer Rondvaart en alleen flikkerend kaarslicht de boot verlicht, leunen jij en je lief ontspannen achterover en genieten hand in hand van een prachtig stukje waterlandschap.

Candlelight rondvaart

Een rondvaart in een houten praam door het mooie en relatief onbekende waterlandschap ten oosten van Aalsmeer is op zich al romantisch, maar tijdens de candlelight rondvaart helemaal. Terwijl je luistert naar romantische muziek, zie je steeds meer lichtjes aan gaan in de huisjes op de dijk. In de verte straalt het licht van Schiphol aan de horizon en zie je vliegtuigen komen en gaan. Jullie varen door een fraai natuurgebied, waar de bladeren van de moerasbossen om je heen ruisen en je watervogels en een otter ziet vluchten in het riet. Nestel nog wat dichter bij elkaar, terwijl je een lekkere snack neemt en geniet van je lievelingsdrankje.

Met high tea of high wine

Ook overdag is een rondvaart door de ringvaart van de Haarlemmermeer en over de Oosteinderplassen een romantische ervaring. Luisterend naar de verhalen van de gids, kom je langs velden vol seringen en een een eeuwenoude molen. Maak jullie rondvaart nog specialer met een van de arrangementen van Aalsmeer Rondvaart. Verleng je uitje samen na afloop met een high tea, een high wine of een diner in een sfeervol restaurant.

Foto: Aalsmeer Rondvaart

Foto: Aalsmeer Rondvaart

Foto: Aalsmeer Rondvaart

Foto: Aalsmeer Rondvaart

Foto: Aalsmeer Rondvaart

Foto: Aalsmeer Rondvaart