Ga samen op avontuur in Europa's grootste virtual reality center

Voor een supervette ontdekkingsreis door de wereld van virtual reality hoef je helemaal niet ver weg. Europa's grootste virtual reality center, Enversed, is gewoon op Hollandse bodem te vinden: in Eindhoven. Ga samen met je vrienden, collega's of familie de strijd aan in een VR-toernooi of bundel de krachten om missies te halen.

9 VR-Rooms

Enversed heeft maar liefst 9 VR-Rooms waar je uit kunt kiezen. Dit zijn allemaal unieke experiences die door het team van Enversed zelf gemaakt zijn. Bij de meeste experiences staat interactie hoog in het vaandel en moet je samenwerken. Overwin je hoogtevrees door op een smalle balk op dertig meter hoogte te staan, bak samen stapels hamburgers in een druk restaurant of waag je aan spannende shooters. Er zijn games voor avonturiers, rustzoekers en echte actie-helden, voor geoefende en minder geoefende spelers.

Samen spelen

Peper het je vrienden virtueel in tijdens een sneeuwballengevecht in de game Snowdown, waarbij je je in een besneeuwd Scandinaviƫ waant. Zin in wat meer actie? Red jezelf en je collega's tijdens de zombie-apocalyps in Arizona Sunshine. In Target Rivals test je je skills met de pijl en boog tegen elkaar. Maak er een toernooi van en kijk wie de beste is. Dit is nog maar een greep uit het aanbod, bekijk snel alle leuke multiplayer games! Of speel een van de spannende VR Escaperooms. Stap door Medusa's Gate in het Griekenland van ruim twee eeuwen geleden of probeer te ontsnappen uit een piramide.

Stel zelf je teamuitje samen

Bepaal helemaal zelf hoe jullie virtuele groepsuitje eruit komt te zien. Kies de games en combineer dit met hapjes en drankjes, een high tea of diner. Een combinatie met een andere activiteit is ook mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Escape Dinner of Ik-hou-van-holland-quiz? Het team van Enversed helpt je hier graag bij.

Ga samen op avontuur in Europa's grootste virtual reality center leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 30,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor .

Samenwerken is belangrijk. Foto: Enversed

Virtual reality is hartstikke cool! Foto: Enversed

Samenwerken is belangrijk. Foto: Enversed

Samenwerken is belangrijk. Foto: Enversed

Samenwerken is belangrijk. Foto: Enversed

Speel samen met anderen. Foto: Enversed

Samenwerken is belangrijk. Foto: Enversed

Je teamgenoten kijken mee op een scherm. Foto: Enversed

Samenwerken is belangrijk. Foto: Enversed

Speel met of juist tegen elkaar. Foto: Enversed

Samenwerken is belangrijk. Foto: Enversed

Op een scherm zien anderen je bewegingen. Foto: Enversed