Ga de strijd aan in de lasergame arena van Happy Days

Lasergamen Happy Days

Stap in de lasergame arena van Happy Days in een andere wereld. Je doel: overleven! Raak met je lasergun zoveel mogelijk tegenstanders. De donkere gangen, spectaculaire lichteffecten en spannende geluiden maken dit moeilijker dan gedacht. Sluip ongezien langs obstakels om je tegenstander te slim af te zijn. Je hebt keuze uit twee thema's: griezel en leger.

Strijd samen of tegen elkaar

Voordat je de arena betreedt, krijg je uitleg en tips van een instructeur. Je kunt in twee tot zes teams tegen elkaar strijden, of solo voor de eer vechten. De arena zit vol stiekeme hoekjes en slimme passages, waar je slim gebruik van kunt maken maar waardoor je ook de pineut kunt zijn. Een spel duurt twaalf minuten - maar voelt langer omdat je constant op je hoede bent. Na het spel krijg je de scorelijst: wie pakt de winst?

De lasergame arena is ook geschikt voor kinderen. Het legerthema is geschikt voor jongere kinderen. Het griezelthema is geschikter voor jongeren en volwassenen.

Lasergamen Happy Days in Grootebroek leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 9,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor .

Foto: Happy Days.

Foto: Happy Days.