Levensecht virtual reality avontuur in VR Arcade Helmond - GESLOTEN

De VR Arcade

Dit uitstapje bestaat niet meer. VR Arcade Helmond is een free-roam virtual reality experience. Dat wil zeggen dat je hier 200 m² de ruimte hebt om écht rond te lopen. Hierdoor lijkt je VR experience superecht! Durf jij in een compleet andere wereld te stappen, vol zombies en aliens?

Virtual reality games

  • Zombie Apocalypse - Menig horrorfilm wordt in deze game keiharde werkelijkheid. De zombies nemen de wereld over! Alleen door strategisch te denken en naadloos samen te werken, lukt het je om de undead te verslaan. Gewapend met een VR bril, rugzak en een geweer ga je de ultieme strijd aan.
  • Alien Defense - Een buitenaardse invasie heeft de hele wereld op z'n kop gezet. In deze spannende game kruip je in de huid van een ervaren marinier, die op zoek is naar cruciale data om de aliens te verslaan. Kun jij de wereld redden van deze enge ruimtewezens? Het gevaar kan letterlijk overal op de loer liggen...
Samen virtual reality beleven kan standaard met een groepje tot 5 personen, maar VR Arcade is op aanvraag ook beschikbaar voor grotere groepen.

De VR Arcade in Helmond leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

De VR Arcade

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.