Farm Safari Het Lansingerland

Farm Safari Het Lansingerland

Werp je knapzak over je schouder, zorg dat je oude laarzen aan hebt en ga op avontuur met de Farm Safari van boerderij Het Lansingerland. De ontdekkingstocht begint meteen goed: in de stal van de boerderij, midden tussen de koeien. Zorg dat je de reisgids uit de knapzak bij de hand hebt, want die staat vol leuke vraagjes, opdrachten en weetjes. En dan begint het avontuur! Spannende bruggetjes over, meten hoe hoog de mais is en de hooiberg beklimmen. Laarzen of oude schoenen die goed vies mogen worden blijken echt een must, want je gaat over slootjes en zelfs naar een eilandje! Wie blijft onderweg overeind op de evenwichtsbalk?

Na afloop kun je uitrusten op het terras bij de boerderij. Of ga de geitjes aaien en bezoek de koeienstal met de boer. In de boerderijwinkel zijn lekkere streekproducten te vinden. Verder zijn er allerlei arrangementen voor groepen, waaronder een kookworkshop. Je kunt er idyllisch trouwen en is er een kleine camping bij riviertje De Rotte.

Farm Safari Het Lansingerland in Bergschenhoek leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Farm Safari Het Lansingerland

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.